Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteśćie przygotowani na nadejśćie Oraknu XAWIER

Polecane posty

Gość gość
Środek na katar 10 laxigenów i spróbuj kichnąć

Gość autorke topike
k***a czy ktoś wie czy został wprowadzony zakaz wychodzenia z domów???

Gość POŁUDNIE POLSKI
Jedzie kierowca ciężarówki i widzi zielonego ludzika: - Czemu stoisz na ulicy? - Jestem bardzo głodny i jestem pedałem. Dał mu kanapkę i pojechał dalej. Spotyka czerwonego ludzika: - Czemu stoisz na ulicy? - Chce mi się pić i jestem pedałem. Dał mu picie i pojechał dalej. Widzi niebieskiego ludzika. Wkurzony wysiada i pyta: - A ty pedale czego chcesz? - Prawo jazdy i dowód rejestracyjny, proszę.

Gość gość
Okolice Kartuz...wieje dość mocno i masę śniegu nasypa£o

Gość gość
Teraz podobno nie pisze się pedał tylko gej. Tak więc rower ma dwóch gejów.

Gość POŁUDNIE POLSKI
;)

Gość gość
Kuratorium zezwoliło dyrektorom szkół w 3-mieście na odwołanie zajęć w szkołach, o ile żywioł przybierze na sile. W Panoramie mówili

Gość gość
POłUDNIE POLSKI, u nas na południu sami normalni ludzie, nawet "zawiana" jestes niezła :)

Gość gość
nowy sacz - wieje raczej slabo

Gość wifigdańsk
u nas nie ma sniegu tylko deszcz i tak pada od kilku dni; /

Gość gość
Mosiek winien Ickowi 10 zlote . On nie może spać Ryfka żona Icka otwiera okiennice, krzyczy do okien Icka, że Mosiek nie odda, bo nie ma. Teraz Icek nie może spać

Gość gość
Ryfka żona Mośka a nie Icka, pomyłka

Gość gość
Spotyka się dwóch kumpli i jeden pyta drugiego -Ty co ta Twoja żona taka poobijana i posiniaczona chodzi? Bijesz ją? -Nie. To do kremów. -Jak to od kremów? -No bo ona zawsze wieczorem się wysmaruje jakimiś kremami, balsamami, maściami. -I od tego ma siniaki? -No bo się później z łóżka ześlizguje.

Gość gość
Szkot grzebie w kałuży. Podchodzi do niego Anglik i pyta co robi, na co ten odpowiada: -1 funt wpadł mi do kałuży. Na co Anglik komentuje: -Dobrze, że 5 funtów Ci tam nie wpadło. Na co Szkot odpowiada: -Gdyby wpadło mi tam 5 funtów, to tę kałużę bym wypił.

Gość POŁUDNIE POLSKI
U mnie z pogodą jest stabilnie ;)

Gość gość
W łóżku leży małżeńska para. Żona mówi do męża - Dawniej przed snem delikatnie ściskałeś mnie za rączkę. On postękując ściska ją za rękę. - Dawniej przed snem całowałeś mnie w główkę. On jęcząc podnosi się i całuje ją w głowę. - Dawniej gryzłeś mnie w szyjkę. On chrząka, wstaje i rozgląda się za kapciami. - Ty gdzie? - pyta żona. - Idę po zęby.

Gość gość
Wrażenia z występów Festiwal hard rock, tłumy, wrzask podniecenia, solista wypada w amoku na scenę, rzuca się na tłum ślizgiem -I co, i co? -Nic, jeszcze nie widziałem, by ktoś tak pieprznął na beton

Gość gość
Franek chleje wódę z Jankiem u niego w domu. Patrzy, a na ścianie wisi metalowa miednica. Pyta Janka: - A co to jest? Janek na to: - Zegar z kukułką. - Co Ty gadasz, jak to działa? - pyta Franek. Na to Janek bierze pałę bejsbolową i jjjjak nie walnie w tę michę! Micha drży, okrutnie hałasując. W tym momencie zza ściany ktoś krzyczy: - Ku-ku-k..wa, wpół do czwartej rano jest!

Gość gość
Jak długo należy patrzeć na teściową jednym okiem? - Tak długo aż się muszka ze szczerbinką zgra.

Gość gość
Staruszek do lekarza Panie doktorze ja o 5 rano zawsze sikam To dobrze Ale ja się budzę o 6-tej

Gość POŁUDNIE POLSKI
Pewien sprzedawca w sklepie bardzo nie lubił chińczyków. Pewnego dnia do sklepu wchodzi chińczyk i mówi: - Dzień dobry - Dzień dobry - odpowiedział wkurzony sprzedawca - Ja chcieć kupić pedigri pal dla mój pies. - Nie sprzedam Ci tego pedigri jak nie przyjdziesz z psem. - Ale Ja nie chodzić z pies w sklep - To Ci nie sprzedam! Zły Chińczyk poszedł po psa i kupił to pedigri. Na drugi dzień przychodzi i mówi: - Ja chcieć kupić whiskas dla mój kot - Nie sprzedam Ci jak nie przyjdziesz z kotem. - Ale ja nie chodzić z kot na zakupy - To Ci nie sprzedam. Jeszcze bardziej zły Chińczyk poszedł po kota i kupił ten whiskas. Na trzeci dzień przychodzi z papierową torebką i mówi: - Pan włożyć tu ręka - A po co? - No pan włożyć Sprzedawca włożył a Chińczyk do niego: - Pomacać - No - Ciepłe? - Ciepłe - Miękkie? - Miękkie - Ja chcieć kupić papier toaletowy!

Gość POŁUDNIE POLSKI
Te, Ty od tych kawałów skąd jesteś? ;)

Gość gość
z północy

Gość gość
Dobre te kawały o ruskich i niedzwiedziu i o paliwie lotniczym:D W koszalinie przybiera na sile i grad po szybach dawał przed chwilą

Gość gość
w Krakowie już wieje

Gość POŁUDNIE POLSKI
nawet zawiana jestem niezła? Dzięki ;) właśnie kończę pierwsze piwko. :*

Gość gość
W darlowie strasznie wieje i pada deszcz. Ogladam sztorm na morzu

Gość olsztyn śnieżek
właśnie tak sobie myślałam, że powinnam mieć jakiś zapas piwa na nawałnicę :) bo jeśli odetnie prąd to co tu robić przy świecy???

Gość POŁUDNIE POLSKI
no popatrz ja z południa Ty z północy ;)

Gość POŁUDNIE POLSKI
Trzech zuchów znowu na molo na Helu ;)