Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEZ TAK MACIE PO PIZZY

Polecane posty

Gość gość

Dziś zjadłam pizze funghi z sosami oczywiście ,po zjedzeniu czułam się pełna ale co ja tam przyszłam zjeść a nie siedzieć wiec sie ubrałam i wyszłam ,minęło 15 minut a jeszcze nie dojechałam do domu i miałam jakieś 15 minut drogi żeby dotrzeć do celu ale w tramwaju poczułam że coś bulgocze mi w brzuchu i oczywiście poczułam że strasznie mi się chce srać na rzadko...ledwo się zabiłam po drodze biegnąc do domu a na klatce schodowej to myślałam że już nie zdąże ale sie udało ...następnym razem po zjedzeniu w pizzerii odczekam te 15-20 min i nie będę ryzykować posraniem sie w stringi ;/ 20 ZŁ WYDANE W BŁOTO, MOGŁAM SOBIE ZA TO KUPIĆ JAKIŚ KOSMETYK.

Gość gość
No pewnie najlepiej gotowce albo kosmetyk nierobie.A sama nie umiesz pewnie nic zrobić.Dobrze przynajmniej ze umiesz walic w gacie

Gość gość
ja rozwolnienia może nie mam, ale zawsze po takim ciężkim żarciu dopada mnie sraczka. Krępujące ale w sumie to dobrze, przynajmniej się oczyszczam.

Gość gość
Zrób sobie pizzę sama. Własnoręcznie, nawet ciasto. Daj sobie dobrego ketchupu, czy własnoręcznie zrobiony sos czosnkowy. Jeśli nie będzie sensacji tzn. że w tej pizzerii sprzedają syf. Może to być jeden ze składników, ale jest.

Gość gość
Nooo tez