Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka123

Kolejny facet okazał się dupkiem

Polecane posty

Gość gość
drugi gość---> otóż to!

Gość tralalilalila
Skoro to pisalam, jak przyznales, to na milosc boska w haki sposob sie tego wypieram? Akurat to nic wielkiego. Po prostu interakcja. To oczywiste ze zapamietalam tych ktorzy przywitali sie z wieksza interakcja i nie trzeba zaraz dopisywac ze tamci byli niesmiali i cudowni, a c***ewni siebie i niegrzeczni :-D wrecz przeciwnie - wstac podajac reke kobiecie jest przejawem grzecznosci i szacunku.... A co Masz na mysli piszac niegrzeczny np o 30 latki? Rozumiem co o 15 latku. Ale tak sie sklada ze teraz o ile w ogole kogos nowego poznaje to sa ludzie +/- 30.

Gość tralalilalila
Kochana sek w tym ze wg ciebie tylkon"brutal" moze byc atrakcyjny seksualnie. Tylko przystojny i tylko przebojowy. A to nie trzyma sie prawdy. Przynajmniej w moim zyciorysie .

Gość gość
niekoniecznie nieśmiały musi być cudowny ale śmiały kobietom wydaje się być lepszy ''Ale tak sie sklada ze teraz o ile w ogole kogos nowego poznaje to sa ludzie +/- 30. '' ale pisałaś ze w wieku 20 lat miałaś takie problemy to czemu teraz nikogo nie masz

Gość tralalilalila
Ja nie pamietam o co walczymy ;-) ja walcze z insynuacjami . problem w tym ze ludzie sa tak twardoglowi w swych przekonaniach ze kazdego kto nie wpasowuje sie w ich szufladki nazywaja zaklamanym. No ale to juz taki "urok" kafe. W jakim przedziale sie miescisz? 15-30? :-D

Gość tralalilalila
Hehe nie, smialy jest po prostu smialy a nie lepszy... Jak czemu nie mam? A z Kim bym miala byc? Tym pakerem ktory na ost imprezie zapraszal mnie do baru I byl wielce urazony ze odmowilam ? :-D

Gość tralalilalila
W pociagu :-P

Gość gość
Jak to? Śmiały przecież jednoznacznie jest synonimem lepszego. Im śmielszy tym lepsiejszy. Tak jak prawik jest z definicji bublem, a roochacz, to towar, że ho ho, a jeszcze jak żonaty roochacz, to już w ogóle pełnia szczęścia, raj na Ziemi. Przynajmniej w kręgach kafeteriańskich. :)

Gość tralalilalila
No to widocznie jeszcze za malo sie w tych kregach kafeterianskich naobracalam ;-p

Gość tralalilalila
Dobra dobra :-P nie Masz mieszkania BMW i rozwinietych bicepsow to flirty sobie daruj. Nie znasz wymogow pieknych kobiet? hahaha ;-p

Gość gość
Trala, bo Ty w porównaniu z wieloma kafeteryjnymi paniami, to jesteś uosobienie cnót wszelakich i wcale nie piszę tego złośliwie. :)

Gość tralalilalila
No coz... W takim razie zostaje mi podziekowac za komplement ;-) brakuje mi jednak ostatnio cnoty punktualnosci i pracowitosci :-p

Gość tralalilalila
Haha swietne z tym BMW :-D

Gość tralalilalila
Jestem w czwartym miesiacu :-p

Gość tralalilalila
W tym szczegolnym przypadku dopuszczam aborcje ;-)

Gość tralalilalila
Cos ty ! Siedzac najlepiej sie mysli :-D

Gość tralalilalila
Zapraszam. ;-) A serio to zmykam ! Wesolych Swiat ;-)