Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka123

Kolejny facet okazał się dupkiem

Polecane posty

Gość gość
Świnie, doopki i jak by ich nie nazwać, to prawda jest taka, że na takie właśnie egzemplarze leci wiele kobiet, pomijając tych mężczyzn, których doopkami określić nie sposób. A jeżeli któraś uważa, że facet, który nie jest doopkiem, to nie facet, a tylko jego nieudana atrapa, to sama sobie zawęża wybór do takich, a nie innych egzemplarzy. Jeżeli chce się zbudować coś trwałego, wartościowego, to chyba jednak warto przedłożyć rozsądek, długofalowy spokój nad ulotne uniesienia i hormonalny szał, ale to moja osobista opinia.

Gość tralalilalila
No bo tak w rzeczy samej jest, dlatego tak trudno kogoś znaleźć.... (No chyba że podejmiemy taktykę: "Nie podoba mi się? Nie wywołuje we mnie żadnych emocji? Spotkania z nim to nuda? To musi być ten, warto spróbować! ", co byłoby równą bzdurą jak trzymanie dziewictwa na po ślubie). Tylko niemądrzy ludzie mówią "Czemu nikogo nie masz? Przecież to takie łatwe" i tylko niemądrzy ludzie mają co chwila kogoś innego... Jeśli jest mi do tego dobrze z samą sobą i nie potrzebuję kogoś, by jak to się mówi, "dopiero zacząć żyć", albo "żeby życie nabrało sensu" i inne bajki, to tak naprawdę jest rzeczą naturalną, że nikogo nie mam. x Swoją drogą, zwróćcie uwagę, jak wielką krzywdę robi zwłaszcza dziewczynkom przekaz z dzieciństwa nt seksu i spraw damsko męskich. Od słynnego przełączania kanału w momencie sceny miłosnej. Moja babcia, jak mówiłam, że umówiłam się z jakimś chłopakiem, zawsze zawodzi "Ojejejej, a jak on będzie cię chciał tylko wykorzystać?" - zawsze. Tylko złe kobiety pragną seksu i cieszą się seksem. Seks to jakaś siła nieczysta, szataństwo , nie należy o tym czytać, ani myśleć, a każdy chłopak chce jednego i myśli tylko o jednym. Jak ma się w tym odnaleźć młoda dziewczyna, odkrywająca, że ma potrzeby seksualne? Ja się z tym wszystkim uporałam na szczęście, ale to jest cholernie trudne...

Gość gość
Nikt nie mowi ze to zle jak kobieta ma potrzebe seksu ale to oznacza ze mozna sie puszczac mozna przezywac rozne seksualne rzeczy ale w zwiazku

Gość gość
,,Nikt nie mowi ze to zle jak kobieta ma potrzebe seksu ale to oznacza ze mozna sie puszczac mozna przezywac rozne seksualne rzeczy ale w zwiazku" - to chyba sporo wyjaśnia czemu ,,niektórzy", zwłaszcza osoby płci żeńskiej, mają takie parcie na związki, które nierzadko trwają góra miesiąc. Bo seks bez związku to zue zuooooo. No bo jak komuś nie trafia się odpowiedni kandydat do związku, to już pod żadnym pozorem udanego życia seksualnego mieć nie może. Seks zawsze musi się równać wielkiej dozgonnej miłości i związkowi - choćby trwającemu tydzień.

Gość gość
Kocham CIE - mowia Wloch do kobiety i on nie klamie, on naprawde kocha ja w tamtej chwili kiedy to mowi. Heh, taka mi sie anegdotka przypomniala

Gość tralalilalila
Mi ;-)

Gość Weź leki
Grzechem skalani marsz do otchłani.

Gość gość
Grzeczny często równa sie nudny. Ci nieobliczalni sa seksowni.

Gość gość
,,Ci nieobliczalni sa seksowni." - z pewnością bywają, ale do związku to raczej się nie nadają.

Gość gość
Dokladnie. Nie nadaja sie ale kobietom to nie przeszkadza w koncu gosc daje jej emocje

Gość tralalilalila
Osobiscie nie znam takiej pary / zwiazku ale pewnie sa... Chocby w M jak milosc heheh

Gość gość
o dawna wiadomo, że kobiety kochają drani

Gość gość
Od dzieciństwa u facetów ustala się jakas taka uniżonośc w stosunku najpierw jako chłopców do dziewczynek-koleżanek, potem zakochanych młodych chłopaków-do dziewczyn nastolatek. Potem młodych męzczyzn do swoich narzeczonych. W naszej świadomości kształtuje sie obraz kobiety jako niewinnej, delikatnej istoty. Pieknej dobrej której trzeba dawać kwiaty i niemal nosić na rekach. Kruchej jak filiżanka, o którą trzeba ciągle dbać i martwić sie. Mimo, że jest równouprawnienie to świat i sami mężczyźni uważaja siebie jako mniej waznych. I to pomimo tego, że to męzczyźni więcej wnosza do budowy i ooiągnieć całego świata. Niestety, ale te wyobrażenia mężczyzn to złudzenie. Które nie pozwalaja facetom patrzeć na kobiety z zrosądkiem dystansem i asertywnie dbac o siebie i swoje potrzeby. A kobiety nie są ani niewinne, ani szlachetne, ani dobre. Są wyrachowane, interesowne materialnie, dwulicowe, kłamilwe i 100% hipokrytki. Widząc kobiętę faceci od razu ustawiają się jak proszący na kolanach, tolerują wszelkie ich braki i niedoskonałości. Np w małżeństwie jest lansowana opinia, że to facet na tym tylko korzysta. A kobieta leży na ołtarzu ofiarnym i łaskawie obdziela go seksem. A przecież to nieprawda, bo kobieta też bierze i dostaje wiele z małzeństwa. Również przyjemność seksualną. Jeżeli nie to po co wysztkie te bajki o orgazmach. Faceci często niepotrzebnie dazą do małżeństwa, bojąc się , że inny facet sporzątnie mu dziewczynę, naiwnie mysląc, że małżeństwo da mu gawrancję wierności i wyłaczności. W ostatecznośi pogarszają tym tylko swoją styuację i trac**przewagę jako partner niezwiązany prawnie. Wtedy często żona czując już grunt pod nogami, mocno trzyma smycz w rękach. Staje się butna, zimna, ineresowna. na dodatek ma dostęp prawy do wszelkich pieniędzy. Panowie wiżcie sie z kobietami, miejcie z nimi dzieci, ale się z nmi nie wiążcie małżeństwem. lepeij płacic alimenty niż dawać dostep do całeo konta i m50% majatku. Nic na tym nie zyskujecie, a tracicie swobodę i mozliwośc bezproblemowego odejścia.

Gość gość
''Osobiscie nie znam takiej pary / zwiazku ale pewnie sa... Chocby w M jak milosc heheh'' przecież sama pisałaś ze tacy niegrzeczni chłopcy są bardziej tajemniczy i pociągający dla ciebie

Gość tralalilalila
Gdzie? Wklej cytat w ktorym napisalam "pociagaja mnie niebezpieczni i niegrzeczni mezczyzni"

Gość gość
ezczelni, grubiańscy, nieposłuszni, a przy tym niesamowicie męscy, pewni siebie i seksowni. Kobiety nie potrafią oprzeć się urokowi drani. Nie mówię, że każda , ale z tego co wiem to większość dziewczyn naprawdę woli takich prawdziwych mężczyzn, a nie takie ciepłe kluchy... Jak to mówią : Za grzecznych facetów się wychodzi, a s*******i kocha...:)))

Gość gość
''tralalilalila Dranie sa jakos pociagajacy , no nie da sie ukryc. Maja wycwiczone techniki uwodzenia i rozkochiwania. Ale dosiwadczenie uczy . jeszcze 2 - 3 dupkow i autorka bedzie umiala szybko ich wytropic. ''

Gość breslau
"Gdzie? Wklej cytat w ktorym napisalam "pociagaja mnie niebezpieczni i niegrzeczni mezczyzni" a po co masz to pisać jak wiadomo że każdą pociąga agresywny, niebezpieczny, niegrzeczny facet?

Gość tralalilalila
Sa w jakis sposob pociagajacy, to fakt. Czy to oznacza ze bede dazyc do tego by byc z draniem? Nie. Historia z przystojniakiem w zalaczniku. Czytanie ze zrozumieniem poziom advanced.

Gość breslau
"Czy to oznacza ze bede dazyc do tego by byc z draniem? Nie." a powinnaś

Gość gość
,,Za grzecznych facetów się wychodzi, a s*******i kocha..." - kocha czyli chętnie nadstawia pewne części ciała do pewnych celów, na każde zawołanie takiego kochanego, uroczego sq.r.vielka :) ?

hahaha nie wierze... :D jeszcze tralalila z "najlepszego" tamatu kafe... :D hhheee ludzie zacznijcie sie po prostu spotykac i randkowac zamiast jeczec na forum... :D:P

Gość tralalilalila
Ale tu wlasnie chodzi o jeczenie na forum :-) nas to kreci a nie randki

a ja sie ostatnio spotykam z dziewczyna poznana na kafe i tak sobie chyba wczoraj zartowalismy czy by nie wstawic tutaj wspolnej fotki... :D hehe ale jakos nie podlapala pomyslu... :D:P

Gość gość
I tacy dranie maja kobiety a kobiety mowia ze faceci to swinie tymczasem porzadni mezczyzni sa sami albo dlugie lata albo cale zycie

Gość tralalilalila
A zreszta nie ma co dywagowac, nie ustalajac zachowan typowych dla drania. Co robi a czego nie robi ten slynny dran / niegrzeczny chlopiec. Bo znow topimy sie w niescislych pojeciach. Tylko ze mi sie juz nie chce o tym dyskutowac. Wszystko jest dobrze. Zycze Wam braku potrzeby do lamentowania na kafe w 2014 ;-) yooo

Gość tralalilalila
Tak jak i porzadne kobiety :-) wiadomo nie od dzis, ze faceci lubia puste i glupie lalunie. Oczywiscie nie wszyscy, ale tyle samo co kobiet meczacych sie z draniami