Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka123

Kolejny facet okazał się dupkiem

Polecane posty

ja p*****le.A to w więzieniu jestes czy jak, że cie to nie patrzenie w oczy tak boli?Ile mozna zobaczyć w oczach?Lepiej się rozglądać dookoła.Znane jest zjawisko widzenia tunelowego.Patrzysz lasce w oczy ona cię zagaduje a w tym czasie mogą cie nawet przenieść na alfe centauri i sie nie zorientujesz:P

Gość gość
rzeczywiście to musi być wielkie obciążenie, prawdopodobnie jesteś geologiem i w torebce nosisz skały , to cię usprawiedliwia oglądasz może program magdy gessler ? bardzo go lubię, niekoniecznie ze względów kulinarnych, ludziom, którzy ją zapraszają wydaje się , że przyjedzie magda gessler , coś podpowie , da jakiś nowy przepis , nowy wystrój i wszystko będzie super oni nie rozumieją, że problem jest w nich , to oni zawalają robotę i to oni muszą się zmienić a nic nie jest trudniejsze niż spojrzenie na siebie samego krytycznym wzrokiem

Gość tralalilalila
No nie, ale patrzenie ciagle w bok wywoluje negatywne wrazenie - jakby nie byla szczera albo cos ukrywala albo ktos byl taki szpetny ze nie moze na niego patrzec ;-)

Gość gość
Mnie nie boli, tylko innych. Koleżanka raz w ,,afekcie" mi wygarnęła, że ludzie gadają, że jestem cytuję: ,,jakaś dziwna" i że nie patrzę w oczy, właśnie... A i oczywiście była mowa o tym, że rzekomo się wymądrzam i wywyższam, co według mnie jeste bzdurą do kwadratu, ale widocznie tak mnie odbierają inni. :o

Gość tralalilalila
Hehe Masz jakis problem z moja torebka chlopczyku? To moze jasniej ?

no nie wiem ale z drugiej strony jak mi sie ktoś non stop patrzy w oczy to zachodzą we mnie dziwne atawistyczne reakcje:P

jeżu...Ja odbieram tego typu komentarze "jesteś dziwny" albo "nienormalny" jak komplement:)

Gość tralalilalila
Ale czemu sprawia ci trudnosc patrzenie w oczy rozmowcy ktorego dobrze znasz?

Gość tralalilalila
Nie caly czas ale Norma jest cos ok 70 % z tego co pamietam ;-)

Gość gość
Jak kogoś dobrze znam, to nie mam z tym ogromnych trudności, ale też nie mam potrzeby w kółko się na kogoś lampić i sama też nie lubię być totalnie na ,,celowniku". Tak mam.

Gość gość
kobiety kochają dupków

tralialalliala mam gdzieś normy;)Tym bardziej, że trzeba odjąć od ogólnego czasu momenty kiedy mrugasz:classic_cool:Chyba że mrugasz naprzemiennie:P

Gość tralalilalila
No to ja nie wiem , jakies dziwne to jest ... Przeciez to normalne ze obcemu sie mniej patrzy a znajomemu wiecej ale tez nie caly czas. So what is the problem ...

Gość gość
To u mnie to pewnie będzie poniżej normy. Nie wiem, bo się nie badałam pod tym kątem. :) Jak kogoś poznaję, to sama staram się pilnować z tym patrzeniem, choć wręcz czasem aż mnie oczy ,,palą" od tego. Taka autotresura. :)

Gość tralalilalila
Hahah ja nie wiem ja sie NAD tym nie zastanawiam bo to jakos naturalnie sie dzieje. Tylko np na rozmowie kwalifikacyjnej trzeba tego pilnowac zeby ani nie unikac kontaktu ani nie przedobrzyc

Gość gość
Z tymi rozmowami kwalifikacyjnymi, to też cyrk na kołach, tak ogólnie, ale to nie temat żeby się nad tym rozwodzić. Może wróćmy do tematu doopków. Ja uważam, że tacy facec**** prostu ,,mają w sobie to coś" (do ewentualnych hejterków: to była ironia). :)

Gość tralalilalila
Dranie sa jakos pociagajacy , no nie da sie ukryc. Maja wycwiczone techniki uwodzenia i rozkochiwania. Ale dosiwadczenie uczy . jeszcze 2 - 3 dupkow i autorka bedzie umiala szybko ich wytropic.

cóż egoizm jest podświadomie a raczej instynktownie odbierany jako cecha dająca przewagę osobnikowi ją posiadającemu:)Poza tym w przypadku takiej osoby nasz niezwerbalizowany tok rozumowania przebiega mniej więcej tak:Jest egoistą, chce tylko ego co najlepsze a skoro chce mnie to muszę być sposro warta w jego oczach:)Może się myle bo długo nad tym nie myslałem ale niech mnie ktoś poprawi jeżeli takie rozumowanie nie jest przejawem niskiej samooceny przejawiającej sie chęcią potwierdzenia swojej wartości jakby nie patrzeć uzytkowej bo dla kogoś:P

Gość tralalilalila
Chyba niekoniecznie, z tego co kiedys czytalam wynika ze w draniu podnieca jego tajemniczosc, jakis zew ryzyka i przygody, dreszczyk niepewnosci, jakas adrenalinka. I to sie zgadza z moim doswiadczeniem z takim jednym grrhhggrrrhh

to podobnie jak w pracy.Przychodzi przełożony i nas chwali a większość z nas sie cieszy z tego jakby sie dowiedzieli, że wygralli 30 mln w totka i odwrotnie: sktytykuje za cos a częśc ma już myśli samobójcze:D

A niby co jest tajemniczego w draniu?Chyba niepewność kiedy ci zaj***e z dyni:D­Mnie nigdy suki nie pociagały.Co najwyżej ciągnęło mnie do tego żeby takiej z*****ic z laćka:P

Gość tralalilalila
No wlasnie to ze tak zwodzi i nie jestes pewna czy mu sie podobasz czy jednak nie, a on to podsyca, umie sprawic ze zaczynasz ciagle o nim myslec

Gość gość
Skurfiel to skurfiel i skurfielem pozostanie. Nie ma co takich typów idealizować.

Gość tralalilalila
O nie , zdziwilbys sie ile lat moze miec zaprawiony dran ;-)

Gość gość
Trala lubi takie gimbazjalne klimaty. A ja nigdy nie przeszłam etapu trzymania za rączkę i niewinnych wyznań, szybko ,,stetryczałam". :o ;)

Gość tralalilalila
Nie, bo takie zachowanie tez bierze sie z psychicznej niedojrzalosci. Co nie znaczy ze nie mozna z tego wyjsc na prosta.

Ale co płynie z niedojrzałości?Pociąg do draństwa?No przeca pisałem o tym przed chwilą