Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka123

Kolejny facet okazał się dupkiem

Polecane posty

Gość tralalilalila
Jak nie naukowe to Jakie? ;-)

Gość Kadeceusz
Nazwiecie mnie może bezwzględnym eugenikiem, ale jestem zdania, że ludziom powinno się jakoś kulturalnie uzmysławiać, kto bardziej się nadaje by przekazać geny, kto mniej więcej wiary w LUDZI - my sami się będziemy dobierać tak jak od tysięcy lat, jakoś nie wyginęliśmy więc nie widzę powodu by sztucznie się dobierać

chociaż trochę ciekawi mnie jak do ciebie mówił twój facet d**ek w chwilach namietności:)

Gość gość
Sztucznym doborem jest pozwolenie na to by ludzie z rażącymi wadami genetycznymi się mnożyli. W naturalnych warunkach byliby bez szans. Wcale nie popieram eugeniki i dobrze wiem, że genetyka to loteria. Mimo wszystko, uważam, że jak ktoś jest na coś poważnie chory, to ostatnie o czym powinien myśleć, to powielanie swoich genów.

kadeceusz moze i jest to dobór naturalny tyle, że w sztucznych warunkach w efekcie ludzie są coraz mniej przystosowani do "natury" a ta staje się dla nich coraz bardziej wroga.Jak dla mnie to trochę za duża cena za życie w luksusie i to względnym.Ogólnie chodzi o to, że ludzkość staje się wyspecjalizowana a pojedyncze osobniki mają mniejszą szansę na przeżycie a jednocześnie jako populacja stajemy się mało elastyczni i zdolni do przystosowań.To nie jest ok bo zmniejsza nasze szanse na przetrwanie.

kurde w zasadzie to mam to gdzieś.Chociaż możesz zdefiniować co to wg ciebie jest choroba genetyczna bo inaczej ciężko z tym dyskutować.

Gość tralalilalila
Ej ty serio jestes jakas faszystka. Boje sie takich nawiedzonych ludzi :-D

fajną rzecz znalazłemTo by wiele wyjaśniało.Ciekawy równiez jestem zdania koleżanki eugeni na ten temat:P­Zaburzenia w liczbie chromosomów płci:

fragment dotyczący Zaburzen w liczbie chromosomów płci­No jak w mordę ci mutanci to są ideały partnerów promowanych na kafe:D

Gość ty7ii6ii
'' ten moj przystojniak byl przynajmniej najlepszym studentem na roku oczko.gif wiec dzieci i tak by wyszly madre '' to czemu z nim nie byłaś przystojny ,inteligentny a co studiował ?

jezu nie bójcie sie nie ma tam wirusa.Zresztą sprawdźcie sobie bezpośrednio na wiki pod hasłem "choroby genetyczne"Co za wypłochy:P

Gość gość
Ja tam sobie mogę gadać, co chcę, a i tak bezmózgie cwaniaczki będą się podobać, a (nie obrażając nikogo) bida z nędzą i patologią, będzie się mnożyć na potęgę. :)

Gość gość
"26.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Ja tam sobie mogę gadać, co chcę, a i tak bezmózgie cwaniaczki będą się podobać, a (nie obrażając nikogo) bida z nędzą i patologią, będzie się mnożyć na potęgę. usmiech.gif" x WHAAAT? Tak tak, bo ludzie mądrzy i wartościowi w ogóle się nie rozmnażają... Moja superzdolna i mądra koleżanka pare dni temu urodziła drugie dziecko. FFF "to czemu z nim nie byłaś" x na pierwszą randkę zaprosił on, na drugą ja jego, na trzecią nikt nikogo. Nie było tej płaszczyzny przyjaźni, nie mieliśmy praktycznie wspólnych tematów, nasze rozmowy były totalnie bezsensowne i trywialne. To mógł być krótki romans oparty na pożądaniu, ale nie poważny związek, gdzie pożądanie to zdecydowanie za mało.

Gość gość
''Moja superzdolna i mądra koleżanka pare dni temu urodziła drugie dziecko.'' a jest atrakcyjna? poza tym kobiety maja łatwiej w zdobyciu partnera-mężczyźni zwykle maja mniejsze wymagania na ''pierwszą randkę zaprosił on, na drugą ja jego, na trzecią nikt nikogo.'' chciałaś przyjaźni po dwóch randkach?

Gość gość
Tzw. popularni w towarzystwie ludzie chyba nierzadko są puści jak wydmuszki. Doprawdy nie wiem o czym oni tak godzinami nawijają z tymi swoimi ,,fanami". ,,Jestem piękny -Jesteś" ,,-Jestem wspaniały - Jesteś". :) Albo oni zaczynają: ,,Jesteś piekny" - Jestem" itd. itp. :)

Gość gość
Pewnie do tego jeszcze dochodzą arcyważkie tematy w stylu kto, czym i na jaką odległość rzygnął na ostatnim melanżu, ale może się mylę. :)

Gość gość
nv nfgvn

Gość tralalilalila
Powinienes sie dogadac, ghhrrrghrr :-P

Gość gość
Ja mam 40 lat i tez ciagle trafiam na dupkow. Ale cos w tym jest, ze to my kobiety same sobie ich wybieramy. Dlatego obiecalam sobie, ze jesli uda mi sie wyplatac z obecnego chorego zwiazku to juz zostane sama na zawsze. Ale Ty jestes jeszcze mloda i mozesz cos zmienic. Przede wszystkim sluchaj intuicji. Jesli Ci cokolwiek w facecie nie pasuje to nie brnij w ten zwiazek. Pamietaj nic na sile. Jesli od poczatku cos jest nie tak to potem bedzie tylko coraz gorzej. Uwierz w siebie i przepedzaj wszyskich kretynow na koniec swiata. Trzymam za Ciebie kciuki!

Gość gość
Ale cos w tym jest, ze to my kobiety same sobie ich wybieramy. Ale cos w tym jest, ze to my kobiety same sobie ich wybieramy. Ale cos w tym jest, ze to my kobiety same sobie ich wybieramy. Ale cos w tym jest, ze to my kobiety same sobie ich wybieramy. Ale cos w tym jest, ze to my kobiety same sobie ich wybieramy.

zakończmy ten topik konkluzja, że faceci to ślepy zaułek ewolucji, pomyłka natury oraz będąc w zgodzie z tradycja tego forum nazwijmy rzeczy po imieniu: to po prostu świnie.Dyskusja na tym forum o czymkolwiek mija się z jakimkolwiek celem.To porażka w dużym stopniu zaplanowana przez twórców tego przybytku.Nikt nigdy nie dojdzie tu do żadnych sensownych wniosków i oczywiście dlatego, że ich nie ma a nie dlatego, że to babskie forum:)Spadam stąd(przynajmniej na jakis czas:) )