Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esssie

KOCHAM BOGA I JEZUSA

Polecane posty

Gość gość
Panie Boże Nasz Stworzycielu Nieba i Ziemi wybacz im bo nie wiedzą co mówią. Módlmy się Kochani wierzący za łaskę zbawienia dla takich ludzi. J

Gość gość
Pod Krzyżem Jezusa Chrystusa tak samo ludzie bluźnili jak dzisiaj. Niby czasy inne ale ludzka natura niewdzięczna wciąż taka sama. Módlmy się za nich.

Gość braijan
I jeszcze cos, nie wiem czy to ma cos do rzeczy, ale te wlasnie skaladajace falszywe swiadectwo przeciw blizniemu swemu, ktore sieja wiele zametu, to takie stare 60-80 letnie dewoty...ale to tak na marginesie.

Gość martyna  33
Braijan To czego doswiadczylas to bylo zgorszenie.A Pan Jezus powiedzial,ze kto zgorszy jednego z tych,ktorzy wierza w Niego,lepiej by bylo temu czlowiekowi aby przywieszono kamien mlynski i utopiono go w glebi morza.Wiec naprawde zamiast sie obnosic ze swoja religijnoscia,lepiej w domu po cichu czytac Pismo Swiete i sie modlic.A co do tej znajomej,to ons jest slabo wierzaca,bo wszelkie wrozenie z kart czy nawet czytanie horoskopow to okultyzm.

Gość stara modelka bez związku
braijan Za takch to trzeba się po chrześcijańsku modlić a nie sie gorszyć.

Gość stara modelka bez związku
Kocham Boga i Jezusa.

Gość mkkaaffee
Kocham i przepraszam Go za moje winy

Gość gość
Kocham choć jestem pyłkiem i do tego z wieloma słabościami....

Gość gość
Dziękuję Ci o Panie Boże i Panie Jezu za wszystkie Wasze wspaniałe Dary dla nas słabych i grzesznych... DZIĘKUJEMY !!!

Gość gość
Kocham Boga i Jezusa :)

Gość gość
Kocham

Gość martyna  33
Ja wywyzszam mojego Pana Jezusa,ktory Swoim uczniom daje wieczne zycie.Chwala Barankowi

Gość gość
do wyzej Objasnij kto to jest ten Krzywy z linku bo juz sie gubie 🖐️

Gość pismo boże
zależy gdzie kto należy [lub też nie] . ja osobiście polegam tylko na słowach pisma świętego, i na tym się opieram.

Gość gość
Kocham Boga i Jezusa !!! Dziękuję za moje nawrócenie !!! PS.: ciekawe, że tym, którzy nie wierzą tak przeszkadza wiara innych. Widać jak na dłoni, że to działania "złego". Tak było kiedy Jezus Chodził po ziemi i nie inaczej jest teraz... a szczególnie teraz wzmaga się wpływ "złego" przy końca czasów... Wybaczajmy. Módlmy się za wrogów Boga i Jezusa o ich nawrócenie i młosierdzie dla nich w godzinę ich śmierci.

Gość gość
Kocham.

Gość gość
Kocham Boga i Jezusa i przepraszam za moje grzechy i słabości... Przepraszam.

Gość gość
Acha myslalam ze pomoge:-)

Gość gość
taka zabawa intelektualna: Jezus to Bóg czy nie Bóg?

Gość gość
Jezus jest bogiem za to został ukrzyżowany a ten temat sugeruje ze Jezus nie jest bogiem

Gość gość
to jest Bogiem czy człowiekiem?

Gość martyna  33
Jezus tu na ziemi byl Bogiem i czlowiekiem.Bo Bog istniene w trecz osobach: Bog Ojciec,Syn Jezus i Duch Sw.Dlatego Jezus cokolwiek czynil mowil ze wypelnia wole Ojca.A na krzyzu Golgoty cierpial fizycznie jako czlowiek,ale przede wszystkim jako Syn Bozy.Bo wzial grzechy wszystkich ludzi na Siebie i przybil je do krzyza.I wtedy byl oddzielony od Ojca.

Gość gość
jest synem bożym "A to jest życie wieczne: aby znali Ciebie, jedynego prawdziwego Boga, oraz Tego, którego posłałeś, Jezusa Chrystusa." Jana 17:3. Ogólnie nie rozumiem. jak można przeczytać nowy testament i wierzyć w to że są jednością skoro tyle razy Jezus modlił się do Ojca np. "Ojcze, jeśli chcesz, zabierz ode Mnie ten kielich! Jednak nie moja wola, lecz Twoja niech się stanie". To choćby mi pokazuje ile jest zakłamania w większości religiach, a każdy i tak woli bronić tej w której się urodził niż znaleźć prawdziwą...

Gość gość
Wiadomo że Jezus to taki "syn boży" tzn. pan bóg go pobłogosławił przy chrzcie w Jordanie

Gość gość
no tak, 'oto mój syn umiłowany' czy jakoś tak. i tak dobrze że temat jest poświęcony właściwym osobom, bo wymysł z tym że drogą do Stwórcy jest Maria bo jest kobietą też mi się nie podoba, przynajmniej nic takiego nie wyczytałem...

Gość mod nie naduzy
Moder usunął część postów!!! A niech cię...

Gość gość
boga nic nie ogranicza oprócz ze nie może kłamać i nie kaze ludzi sami siebie karzemy bo grzech sciaga skutki no obzeranie jest grzechem obżeranie powoduje otyłość i śmierć

Gość gość
Poza tym Bóg jest święty. Więc i my mamy Go naśladować Jego świętość bo jesteśmy Jego dziećmi Bożymi. Kocham Boga i Jezusa i Matkę Bożą !!!

Gość gość
Siedem grzechów głównych 1. Pycha. 2. Chciwość. 3. Nieczystość. 4. Zazdrość. 5. Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu. 6. Gniew. 7. Lenistwo. PS.: wczoraj je odkryłam z przerażeniem a szczególnie byłam w szoku, że lenistwo również grzechem głównym. Szoook

Gość gość
Kocham.