Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amant Wszech Czasów

Zapraszam damy na randkę

Polecane posty

Wiesz co nie znasz mojego faceta to nie piepsz,wcale sobie nic nie wmawiam .A może Ty poprostu zazdrościsz mi , że znalazlam kogoś kto odpowiada mi pod każdym wzgledem.A Ty jak chcesz to dalej sobie siedź na tym forum i szukaj....... naiwniaku:-P

Gość Moona
Amant.......hm....jestem wodnikiem.....co Ty na to?.....?

Gość Moona
Amant.....hm....amant---jestem wodnik....milo mi....co Ty na to?

Do Amanta Wszech Czasów - Wiesz co nic Ci nie musze udawadniać, poprostu facet ten ma w sobie wszystkie cechy które bardzo sobie cenie u mężczyzn.I zawsze stara się znaleźć dla mnie czas nie olewa mnie jak to zwykle faceci potrafią, ma w sobie tyle ciepla i uczucia, że..... a najważniejsze że nigdy nie wali ściemy tylko zawsze mowi mi prosto z mostu co myśli w danej chwili,i nie słodzi tak że aż mdli:-P Nie wiem , może i nie każdy jest idealem tak jak i ja nim nie jestem, ale ma w sobie to co jest dla mnie najważniejsze i tyle:-)

Gość a mezatki moga byc

A tam mam Cie gdzieś, szkoda czasu mi na udawadnianie tobie .Żadna panienka nie musi go sprawdzać, wystarczy że dla mnie jest zajebisty.Zresztą jeszcze wczoraj udowodnił mi że jest naprawde warto ciowym facetem anie byle mendą której tylko jedno w głowie.

Gość kiedy
i gdzie? ta randka

Gość Blizniaczka1975
Hej.... Usmialam sie do lez, czytajac Wasza stronke i niektore wypowiedzi... Jesli ktos tak dokladnie podaje wymagania (i to niedorzeczne), jakimi sie kieruje w doborze partnerki, to oznacza to, ze tak naprawde nie wierzy w milosc.... Good luck hehehehe Statystyki, numerki, wymiary ... to nie podstawa do zakochania sie.... Panowie, macie po 30 pare lat a zachwoujecie sie jakbyscie mieli ich o wiele, wiele mniej.... Niemniej jednak, poprawiliscie mi humor....:-) Pozdrawiam

Najpierw pytam dokładnie z kim a później rozważam randkę.Blizniaczka1975 jesteś dyletantką która się zna na podrywie jak krowa na produkcji dynamitu.Takich nieuków którzy mnie krytykują spotykam pełno ale mnie interesuje krytyka tylko ze strony uznanych przeze mnie kandydatek:P.

Gość Seksi Bejb
przede wszystkim istotą skutecznego podrywu jest to, że kandydatka nawet się nie spostrzeże, nim wpadnie w sidła (trochę pikanterii!). Jak widać koleś, TY NIE MASZ O TYM ZIELONEGO POJĘCIA, bo co to za podryw, kiedy Ty rzucasz mięcho (swoje zresztą) na stół i mówisz: BIERZCIE I JEDZCIE Z TEGO WSZYSCY (czytaj: wszystkie damy) i na dodatek SUROWE I NIEPRZYPRAWIONE! to prawie jak męska prostytucja (z tą jednak różnicą, że tobie nikt tutaj nie zapłaci) hehe

do Cwaniaczki - masz racje to jest tylko desperat bo co za idiota szuka kobiety na forum zamiast gdzieś na mieście lub w kawiarni itp..jest tyle normalniejszych i latwiejszych sposobow na poznanie kobiety, a ten tylko na forum siedzi:-P

Gość Cwaniaczka
bo pewnie, albo jest tak szkaradny i zakompleksiony, że wstydzi się wyjść z domua, albo jest np. 60-letnim zboczkiem - tym mi to właśnie "pachnie"

Gość Cwaniaczka
I do tego jeszcze wybredny....żenada

Gość Cwaniaczka
donkapatke, on się po prostu chciał od nas czegoś o sobie dowiedzieć :-)

Nieładnie niegrzeczne dziewczynki.Ja zaczepiałem takie jak wy na ulicy i oczywiście nic nie pomogło ale na szczęście jestem lepszy od was w podrywie i wiem kogopoderwać a to że prawie nikt do mnie nie pasuje to nie moja wina więc pretensje są nieuzasadnione.

Gość Moona
hmm....jest pod wrażeniem.....Amant-jestem wodnik.....co Ty na to?:)

Gość Moona
Hm....jestem pod wrażeniem....Amant-jestem wodnikiem,co Ty na to?...

Ciekawe jakbyś był taki dobry to byś teraz tu nie siedział sam tylko mialbyś tu jakąś fajną kobietke....hehe a tak to siedzisz i marudzisz..:-P

Gość witaj Amancie.
jesli lubisz slodkie winogrono to polubisz i mnie ,jesli bedziesz mial ochote odezwij sie. pozdrawiam -Sabina.

Gość Seksi Bejb
taki jesteś koleś dobry w podrywie, to czemu, skoro zaczepiałeś na ulicy, to żadna nie zareagowała? a co to za zaczepianie na ulicy? tak to rzeczywiście robią tylko zboczeńcy. Zgadzam się z przedmówczyniami :-)

Hmm.. sądząc po przedziale wiekowym poszukiwanych przez Ciebie kandydatek.. musisz mieć grubo ponad 30 lat, a nie 31! ..mężczyźni powyźej 30, szukaliby młodszych.. Ale.. powodzenia i może polecisz swojego astrologa?

Wiesz co dalej uwazam ze jestes daremny , bo kto szuka kobiety ....z dokladnym imieniem np. Monika i w takich znakach:-).....może w domu publicznym poszukaj może tam będzie jakaś kandydatka odpowiadala swoim wymaganiom???

Donkapatke nie słyszałem aby w burdelach były katalogi prostytutek z wszystkimi danymi z ich dowodów osobistych ale jak jesteś taka miła to mi prześlij chociaż miła to chyba nie jesteś:P.I wreszcie przestań wypisywać takie niepotwierdzone informacje ale tylko pewne bo to mi się nie podoba.

Gość bebe 25
te , Amant ,a co masz do zaoferowania????

Ale żaden normalny facet nie wypisuje takich bredni.Zastanów się czlowieku czego Ty wlasciwie chcesz,a nie wyskakuj z jakimiś wymyślonymi znakami i datami ....jesteś śmieszny...:-)