Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata26

Nie karmie dziecka od urodzenia mlekiem matki

Polecane posty

Gość Małgorzata26
Kiedy z Polsce ludzie zaczna sie interesowac soba a nie pouczac i rzadzic innymi? Sama nie raz widze jak matki sie zachowuja w stosunku do dzieci. Szarpie dziecko na ulicy, wydziera sie jak wariatka i to jest dobrze i to wiez? ale wazne ze karmila wiec wszelkie rzeczy ktore ona zrobi potem nie maja znaczenia.

Gość gość
To po cholerę zakładasz temat, skoro nie chcesz by się inni wtrącali w Twoje sprawy? Liczysz na aprobatę? Myślisz, że Twoja postawa jest powodem do dumy? Rób sobie co chcesz, ale skoro dzielisz się tym na forum, to nie spodziewaj się peanów na Twoją cześć. :O

Gość Małgorzata26
nie pijesz mleka? a co pijesz? od czego taka głupota w twojej głowie? matka cie tak wychowala czy ulica ?

Gość Małgorzata26
rozumiem ze mnie mozna obrazac za to ze nie chce karmic? ale ja nie moge sie wypowiedziec na temet jedzenia slodyczy i jedzenia smieci bo sie wszyscy obraza>? zal mi hipokryzji ludzi!

Gość Małgorzata26
mysle ze to powod do dyskusji zeby nie bylo takich ludzi jak ty ktorzy mysla w tak bzdurny sposob,

Gość gość
Nie dość, że jesteś głupia to jeszcze bezczelna i niekulturalna. Nie będę Ci tu wykładać, czym jest mleko krowie, a czym ludzkie, bo Ty i tak nie zrozumiesz. Zabierz się za edukację zamiast wysiadywać na forach. Mleko krowie mózg ci chyba wyżarło.

Gość gossccc
hipokryzja???Goska opanuj sie :)Tyle zlosci w tobie I pomyslec tylko ,ze jestes matka. Komu I co ty tu chcesz udowodnic to tylko glupie forum dla tak tepych osob jak ty.Mozesz sie klucic tu I udowadniac swoje racje ,bo nie masz nic madrego do roboty.Idz sie lepij doksztalc,ksiazki poczytaj a potem sie udzielaj.

Gość Małgorzata26
koncze ta dyskusje bo nie ma z kim rozmawiac. Prawda jest taka ze to co jesz w ciazy ma wplyw na dziecko, ze wychowanie sie liczy a nie karmienie, ze liczy sie serce, ze nie da sie stwierdic co dla kogo lepsze i mowienie co by bylo gdyby jest bez sensu. Uwazam ze kazdy powinien robic to co uwaza. W Polsce mamy prawna gwarancje tego że sami decydujemy o własnym zyciu osobisty, o swoich dzieciach, swoim ciele, wiec tym bardziej nie rozumiem wpychania nosa w moje sprawy.

Gość gość
No właśnie zamiast poświęcić czas dziecku albo się dokształcić to pierdzi w stołek i wylewa swój jad kiełbasiany na anonimowe forumowiczki :D

Gość gość
Mleko krowie pil moj pradziadek i przezyl 94lata bez zadnych chorob,wiec jakim cudem mleko krowie szkodzi? Zreszta zobacz jak kiedys ludzie sie zywili co jedli i co pili i tamto pokolenie bylo o wiele zdrowsze niz dzisiejsze.Ja mleko krowie tez pije moje dzieci rowniez i jestesmy zdrowi malo kiedy chorujemy,ja ostatnio przeziebiona bylam chyba ze 3 lata temu.

Gość Kasiawwwcd
Gosciu co ty mowisz o mleku krowim? szkoda mi ciebie! sama obrazasz i ;udziom wmawiasz ze nam kopyta sie stworzą? ja tez nie karmilam od poczatku i rozumiem o co chodzi. kazdy robi co uwaza.

Gość gość
Wiesz, dzisiaj nawet warzywa są skażone chemią, więc nie przytaczaj przykładu pradziadka. Po prostu warto z tego obecnego syfu wybrać to, co jest mniejszym złem.

Gość Kasiawwwcd
dlaczego obrazasz ze ktos zamiast sie zajac dzi8eckiem ,, pierdzi w stolek,, przychylam sie do słow Małgorzata ze jestescie z ulicy dziewczyny

Gość gość
warzywa sa skażone wiec co masz jesc? sama sobie odpowiedzialas bo tą chemie przetwarza twoje cialo i podajesz to dziecku

Gość gość
mleko krowie tak owszem jest zdrowe ,takie prosto od krowki.A mm to proszek i syf i nic w tym zdrowego.Wlasnie twoj dziadekiI dozyl tylu lat ,bo pewnie matke mial normalna i go karmila piersia :)

Gość gość
Kasia, czego się po tobie spodziewać skoro sama nie karmiłas i przyszłaś wtórować koleżance.

Gość Małgorzata26
szkoda słów.

Gość Małgorzata26
szkoda ze nie moge zobaczyc kto to pisze i na zywo rozmawiac.. szkoda

Gość Małgorzata26
jaki macie interes zeby komus uswiadamiac i na sile wmawiac ze mleko matki najlepsze?

Gość gość
11.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość mleko krowie tak owszem jest zdrowe ,takie prosto od krowki.A mm to proszek i syf i nic w tym zdrowego.Wlasnie twoj dziadekiI dozyl tylu lat ,bo pewnie matke mial normalna i go karmila piersia ____ Nie mam pojecia czy pradziadek byl karmiony piersia czy tez nie,natomiast wiem,ze moja mama byla od urodzenia karmiona mlekiem krowim fakt takim prosto od krowy,to byly lata 50-siate babcia musiala isc w pole nie miala czasu mamy co chwili do cyca przystawiac,wychowala sie od pierwszych dni na mleku krowim i tez jest calkiem zdrowa i nic nigdy jej z tego powodu nie bylo.

Gość Małgorzata26
queen wlasnie od pocztku pisze ze kto jak karmi to jego sprawa, a to ze tycie to dla was tabu i ze tak was to zabolalo to przykro mi bardzo

Gość Małgorzata26
moze wlascie skoro jesz slodycze tak jest a nie mleko modyf

Ale dziewczyno ja sama przytylam w ciąży 9 kg. Ale ty obrażasz ludzi którzy maja problem zdrowotny typu cukrzyca. Wez relanium albo cos bo,serio Ci odbija.

Gość Małgorzata26
marry ty sie tak powolujesz na badania tak? i wmawiasz ludziom ze mm powoduje smiers dzieci. a sama slodycze i inne rzeczy jesz, zal mi ciebie bo sama sie oszukujesz i nie widzisz nic nic nic poza mlekiem mamy

Gość mama31Warszawa
Małgorzata, jak dla mnie mogłaś nic nie przytyć w tej ciąży. Ja przytyłam ponad 20kg głównie w ostatniej fazie ciąży i po 3 miesiącach wyglądam jak przed ciążą. Natura tak skonstruowała kobiecą fizjologię, że mówiąc kolokwialnie zdrowo odżywiająca się baba przytyje tyle ile ma przytyć, a potem waga sama spadnie. Odżywiam się zdrowo, unikam fastfoodów, więc dlaczego miałabym dawać fastfood dziecku? Tu już nie o to chodzi czy ktoś jest dobrą czy złą matką, ale o to, że dziecku mleko własnej matki należy się jak psu kość. Rozumiem, że są kobiety, które z przyczyn medycznych nie mogą karmić (wada w budowie piersi, choroby, przy których musi przyjmować szkodliwe dla dziecka leki czy nieprzystawienie dziecka odpowiednio szybko po cc), ale zachodzenie w ciążę i z góry zakładanie, że się karmić nie będzie jest głupie. Jeśli chciałaś być mamą własnego dziecka, proszę bardzo, mogłaś wynająć surogatkę i nic byś nie przytyła.

Gość Małgorzata26
hahaha ja obrazam ludzi z cukrzyca? a mnie jak obrazasz to dobrze? nie mozna miec zdania ze cukrzyca jest od niezdrowego jedzenia ale ty mozesz mowic ze od mm dzieci umieraja hipokrytko?

Gość Małgorzata26
5kilo troche ponad

Gość mama31Warszawa
mm jest substytutem mleka matczynego i zawsze będzie podróbką, więc nie rozumiem dlaczego mam jeszcze płacić za tę podróbkę, jak mam to co najlepsze w swoich piersiach.