Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goralka_78

Perfumeria martex

Polecane posty

Gość gość
kto zbiera te dane pod dym adresem mailowym i po co? dołączę się jako oszukany

Gość gość
Zbierane sa po to, aby zgromadzic w 1 miejscu jak najwieksza ilosc oszukanych. wiem, bo wczesniej mialam do tego maial dostep, obecnie ma je 1, zaufana osoba. Przekaze je policji.im nas wiecej tym lepiej

Gość gość
Witam, i ja zostalem oszukany na 175 zl. Mial to byc prezent dla żony na urodziny. Kiedy do 11.12 nie dotarł pomyślałem nie ma tego złego będzie"pod choinkę". No i masz. Od początku 51 tyg zero kontaktu. Najpierw próbowałem telefonicznie (cisza), następnie mail, jeden, wczoraj (18.12) drugi. Dzisiaj jak zobaczylem że sklep został usunięty to już mam pewność, zostalem oszukany. Czy jest szansa na odzyskanie pieniędzy ? Zbyszek

Gość gość
mam dane z poczty dopóki nie zmieniliście hasła :D ponad 30pozycji hehe

Gość również oszukana
Na jaki adres mam wysłać odstąpienie od umowy kupna-sprzedaży?? Dziś mija 10 dni od złożenia zamówienia i chcę z potwierdzeniem nadania oraz kompletem dokumentów zgłosić na policję.

Gość magda2340
witam ja też zostałam poszkodowana, na kwotę ponad 500zł, bardzo proszę o pomoc!!!!!! Czy jest sens iść na policję?

Gość gość
Moze byc problem wyslac pod nieistniejacy adres..Wyslesz do Pabianic-to wyslesz do apteki. A na wojska polskiego w lodzi jest numeracja 41 i kolejny to 47. Pomiedzy tymi budynkami nie ma nic:(

Gość gość
i co ?? i teraz jeszcze będziesz straszył, że wykorzystasz dane osobowe?? no przestań sobie jaja robić to nie jest śmieszne...

Gość maciekOpole
ja wysyłam na adres zgodny z fakturą proforma i tym z którego dostałem maile

Gość góralka 2
no tak, ale jestem zła sama na siebie, nie możemy nic już zrobić?

Gość również oszukana
U mnie 215 zł w plecy

Gość gość
wysłałem pod wskazany adres opis jak mnie oszukano proszę o potwierdzenie i podanie swoich danych do kontaktu mailem zwrotnym na mój

Gość również_oszukana
Nikt z zamawiających nie próbował odebrać zakupów osobiście, chodzi mi tu o osoby mieszkające w Łodzi? Ciekawe czy jest ktoś taki i jeśli tak to jaką odpowiedź uzyskiwał...

Gość gość
uwielbioam te perfumy no tak bardzo no no raczej tak choc tak naprawde ro nie wiem 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość gość
Mam informacje na gorąco z Policji, Martyna Pawłowska, rocznik 88, NIE MA STAŁEGO MELDUNKU!!! Mam również dokładny adres zamieszkania (Łódź) i zastanowię się, jak dalej rozstrzygnąć tę sprawę, okradła mnie na 450zł! Jutro na pewno zgłoszę na policję, wysłałam już też info.na podanego mail-a: oszukaniprzezmartex@wp.pl DZIAŁAMY!!!

Gość wiadomości z usunięteg postu
W poprzednim poście podanych było pare stron na których widniały dokładnie te same dane co w perfumerii Martex Martex Martyna Pawłowska 91-432 Łódź ul. Wojska Polskiego 45 NIP: 7251986344 REGON: 101590176 Bank Millenium 87 1160 2202 0000 0002 4350 3964 mobile: 512 116 806 oszukaniprzez martex@wp.pl, http ://www.hurtowniamartex.oferteo.pl/ http ://www.polskie-znicze.pl/index.php/kontakt http ://www.dodajoszusta.com/historia/6629-perfumeria-martex-oszusci-jakich-malo-uwaga/ http ://www.hurtowniamartex.pl/index.php/kontakt

Gość gość
Aha, sprawdzono też, ze firma, zarejestrowana, jak wszyscy wiemy raptem 3m-ce temu nadal działa, nie została oficjalnie zawieszona.

Gość gość
No niestety ja też dałam się oszukać i jestem wściekła na siebie ,zła na wszystko w koło że ludzie robią coś takiego nie licząc się z uczuciami innych...jak można wykorzystywać tak piękny czas przed Świętami by wyłudzić i oszukać ludzi. Mam nadzieje ze ktoś ich znajdzie i odpowiednio zapłacą za to co zrobili.

Gość madzia2340
proszę cię o jakiś namiar , ja też musze coś zrobić

Gość MonikaSkierniewice
To może ktoś nam odda nasze pieniądze

Gość wiadomości z usunięteg postu
Był również link do rzetelnej firmy https ://wizytowka.rzetelnafirma.pl/Information.aspx?banner=QSFBW608 16.12 jeszcze byli niby rzetelną firma od dnia wczorajszego już nie

Gość gość
namiar: oszukaniprzezmartex@wp.pl

Gość OSZUKANY  265
ja już wysłałem info. o oszustwwie na kwotę 265 zł LUDZIE DZIAŁAJCIE zakichani oszuści nie będą nas okradać z ciężko zarobionych pieniędzy proszę o kontakt z osobą zbierającą dane, wysłałem do niej info odnośnie mojej historii - zamówienia nr 587 sam wybieram się z tym na Policję i namawiam wszystkich poszkodowanych do tego samego

Gość gość
Wszystkie nry kontaktowe ze stron firm, zarejestrowanych na martynke..(perfumeriaMartex, polskie znicze i ekogroszek!) 733-755-546 537-910-199 502-858-259 512-116-806 Wszystkie albo wylaczone albo nieaktywne juz albo zapelnione skrzynki..

Gość gość
Również przesłałam dane na podany e-mail. Brak mi słów . A zapowiadały się tak piękne święta....

Gość gość
Może MARTEX Martyna Pawłowska poczyta nasze posty i zorientuje się, że już dużo wiemy??? Może ruszy ją sumienie??? Przecież dotychczas Pani Martyno, była Pani niekarana, prawda???

Gość gość
537910099 jeszcze taki nr wczoraj wieczorem odbierał niejaki pan Krzysztof który niby nic nie wiedział ale to tylko ściema. Nr wcześniej widniał w polskie znicze MARTEX ale później się zorientowali i go zmienili.

Gość również_oszukana
Czy wysyłać również potwierdzenie przelewu na oszukaniprzezmartex@wp.pl?