Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goralka_78

Perfumeria martex

Polecane posty

Gość gość
Mysle zeby wysylac potwierdzenia,bedzie bardziej wiaryodne dla osoby zbierajacej nasze dane. Ktos przeciez niepowolany tez moze sie tu czais i wysylac wymyslone nazwiska i kwoty zeby namieszac

Gość gość
co się dzieje? Storna perfumerii nie działa a rozmowy na forum zostały usunięte.

Gość gość
Śledziłam poprzedni wątek i przyglądam się temu. Zastanawia mnie jedna rzecz w mentalnośc***olaków. Kiedy padały imiona, nazwiska i adresy pracowników feralnej firmy nikt nie miał z tym problemu. Można było ich zaszufladkować, oczerniać i grozić. Kiedy ktoś pisze o tym że ma dostęp do danych osobowych na mailu dla oszukanych nagle ludzie się boją, że zostanie to wykorzystane Kiedy inni śmieją się z naiwnośc***od artykułem w sieci, komuś robi się przykro i twierdzi że to nie powód by szydzić. Nie pamiętacie, że sami to robiliście wcześniej? Skąd macie pewność że pracownicy sklepu wiedzieli o działaniach szefostwa? Skąd wiecie, są współwinni temu co się wydarzyło?

Gość maciekOpole
oszukaniprzezmartex@wp.pl to wiarygodna osoba i ja na pewno wyślę tam wszelkie potwierdzenia przelewów numer sprawy i wszelkie rzeczy potrzebne do złapania oszustów

Gość maciekOpole
nie oczerniamy niewinnych ludzi!! tylko oszustów więc nie widzę nigdzie problemu mało tego osoby nie mające żadnego związku z sprawą teraz robią niesamowity kocioł zupełnie bezsensu.

Gość wiadomości z usunięteg postu
Jeśli współpracownicy są niewinni to czemu z własnego konta pani Karolina przelała paru osobom zwrot pieniędzy?

Gość m11
nie wierze że pracownicy siedzieli w firmie dostawali zamowienia i maile i telefony od niepokojących się klientów, i nie dziwiło ich że towaru nie ma i że nic nie pakują i nie wysyłają, a tak wogole to ciekawe czy byli jacyś pracownicy czy tylko trzy osoby ktore tym rzadziły a teraz może jedna na drugą będą składać

Gość gość
stronka perfumerii została zablokowana. Widnie taki komunikat :Sklep został czasowo wyłączony przez administratora

Gość m11
w to że ktoś dostał zwrot pieniedzy na konto od p. karoliny tez nie wierzę,i nie uwierze dopóki ktoś nie zrobi scanu przelewu i nie wysle na "naszą" pocztę

Gość rob roy
jeżeli przelała kasę to być może taka była taktyka, żeby ją oczyścić teraz. nic się nie dzieje bez przyczyny.

Gość maciekOpole
heh interesuje mnie moja kasa nie kto co i ilu ich było chciałem sprawić prezent bliskiej mi osobie zapłaciłem nie dostałem chcę zwrot kasy

Gość gość
ht tp://po lskiekogroszek.com.pl/index.php/kontakt ale eko-groszek dalej dziala i z tym samym nr konta bankowego (bez spacji)

Gość wiadomości z usunięteg postu
Pracownic informowali o tym że przesyłka na pewno dojdzie następnego dnia, ale nie byli w stanie podać numeru przesyłki!!!!

Gość gość
możliwe że p.Karolina lub inny pracownik otrzymali taką dyspozycję od szefa, który doskonale wiedział/a co zrobić by zrzucić uwagę na kogoś zupełnie niewinnego. Poza tym osoby, które podały w sieci dane tej kobiety nieświadomie mogły sobie narobić ogromnych problemów, ponieważ nie jest to zgodne z prawem. Każdej z tych osób może wytoczyć sprawę z powództwa cywilnego. Kończę wpisy bo jestem "gościem" i zaraz zostanę osądzona o to, że pewnie Martex mnie podstawia żeby wybielić sprawę.

Gość OSZUKANY  265
maciekOpole czy to m11 prowadzi statystykę i zbiera dane na maila? jeśli tak to poproś o odzew na mój mail wysłałem mu wszystko zamówienie 578, kwota 265 zł ilu już się zgłosiło?

Gość gość
ja nie kojarze aby ktos w siec***odawal dane pani karoliny

Gość nabity w butelkę
WItam wszystkich. I ja zostałem oszukany. Jutro idę na Policję. Wydrukowałem całą korespondencję, przelewy, proformę. Nic więcej nie zrobimy. Tylko prokurator pewnie może prześledzić przelewy w Banku oszustów i szukać dalej lub blokować, jeśli jeszcze tam jest nasza kasa ??

Gość gość
były podawane kilkakrotnie poza tym są dostępne na innych stronach internetowych, więc każdy może je znaleźć

Gość maciekOpole
OSZUKANY 265 nie to inna osoba prowadzi całą naszą akcję tutaj miała nick ona_ona1 na pewno się do ciebie odezwie

Gość MonikaSkierniewice
ma ktoś nowe informacje w sprawie?

Gość gość
ona_ona1 to Pani Sylwia. Odezwie się na pewno, ale trzeba byc cierpliwym. Osób poszkodowanych jest pewnie jak do tej pory około 100, które sie zgłosiły na maila, więc 1 osoba nie jest w stanie od razu wszystkim odpisywać. Ponawiam mail: oszukaniprzezmartex@wp.pl

Gość kobieta6776
Nie rozumiem gosciu mamy sie martwic o dane osobowe jakies osoby ktora oszukala setki ludzi na ogromne pieniadze? to jest smieszne

Gość m11
To nie ja zajmuję sie pocztą oszukani.... ale dziewczyna ktora to robi pisala ze nie ma mozliwosci siedziec non stop przy kompie wiec bedzie odpisywac jak tylko da rade. cierpliwosci, ona jest jedna a oszukanych setki

Gość MonikaSkierniewice
ja też nie wierze że ktoś otrzymał zwrot pieniędzy! to jakaś bajka była!

Gość gość
nie dość, że ta lub ci, ktorzy nas oszukali rowniez dysponuja naszymi nazwiskami, to rowniez adresami i numerami kont. oczywiscie adresami mailowymi rowniez...

Gość gość
ktoś mógł celowo podawać, żeby wszyscy skupili się na poszukiwaniu kontaktu do Karoliny G...

Gość 48gos
jest to oszustwo, ale chyba tylko zbiorowo można ścigać adres oszustki, który mi podano:Martyna Pawłowska ul. Fabryczna 7 m.11 90-325 Łódź

Gość gość
To musi być gruby i dokładnie zaplanowany przekręt. Trzy różne firmy na jedna osobę, ten sam adres i z tym samym nr konta bankow..go? malo tego, zablokowane konto na alleg..o nie od dzis ani wczoraj. Nie moglam sie dodzwonic pod numer z koncowka 099 ale teraz juz niby mozna,tyle ze nikt nie odbiera

Gość MonikaSkierniewice
to może ktoś pojedzie do tej Pani i z nią porozmawia :)