Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goralka_78

Perfumeria martex

Polecane posty

Gość artlis
Moze tez nalezaloby zawiadomic urzad skarbowy w Lodzi o bezpodstawnym wzbogaceniu. Niech ich skarbowka tez scignie...

Gość Aneta M
Podobno na Wojska Polskiego nie ma w ogóle zabudowań a na Fabrycznej jest przychodnia, ale nie wiem na ile to jest prawda

Gość Aneta M
Z US to dobry pomysł, bo oni na pewno nie odpuszczą bezpodstawnego wzbogacania się bez płacenia podatku

Gość artlis
Zdaje sie jeden polityk w kraju przez przypadek powiedzial: POLSKA TO DZIKI KRAJ

Gość gość
Mnie też oszukano. Ci mam zrobić by odłączyć swoje zamówienie do Waszych. Jutro również wybieram się na policję.

Gość artlis
Wszystkim poszkodowanym zycze mimo wszystko zdrowych, wesolych i spokojnych swiat Bozego Narodzenia A wlascicielom "sklepu" rowniez wesolych swiat, bo o spokoju nie ma mowy, jak mowi modre porzekadlo "NA ZLODZIEJU CZAPKA GORE"

Gość Aneta M
Aha ja na stronie dodaj oszusta napisałam o tej "porządnej" firmie, też jestem z południa Polski

Gość gość
cicho bo wam zaraz znowu topik usune :D

Gość Aneta M
Z jakiego powodu ma zostać usunięty????????

Gość gość
już wam jeden usunelam :D

Gość Aneta M
Więc pewnie jesteś w powiązaniu z tą szanowaną firmą o której jest mowa :/

Gość kataryna15
ja utopilam 400 zł !!! sprawa jest dosyc głosna z tego co wiem z samego grupera sprzedano 500 kuponów ! a co z innym? a bylo ich duzo . tylko co z tym zrobic....

Gość gość
Gruper sprzedał 724 kuponów,dostalam od nich maila ,niby zajęli się tą sprawą ,oczywiście wczesniej napisalam do nich czy wiedzą o tej sprawie.

Gość RenataBiałystok
Niestety też jestem jedną z naiwnych:(( Szukam kogoś, kto jest w podobnej sytuacji a jest z Białegostoku. Czy jest ktoś taki na forum? Może wybierzemy się razem na policję.

Gość lena_85
Gruper - 724 kupony

Gość Ania Olsztyn
Tak to ja pisałam ze KEX nie ma takiej firmy w bazie danych,tak wiec napewno to nie oni mieli wozic "paczki",Wysłałam Im maila,tzn perfumerii z natychmiastową odpowiedzia co sie dzieje,ze nie ma od Nich zadnej odpowiedzi,tak wiec odpisali w ciagu godziny ze zamowienie jest w trakcie kompletowania,i nastepny mail ze przepraszaja za opoznienia,przesylke powinnam dostac jutro.tzn wczoraj,do tej pory cisza. Co robic dalej?

Gość Justyna Szczecin
Witam , ja tez dolaczam do grona oszukanych.Zamowilam perfumy przez My Deal, czekam na odpowiedz od nich co zamierzają z tym fantem zrobić.I na dniach wybieram się na policje. Dlaczego pokasowano wcześniejsze wpisy ?????????? Czy jest ktoś ze Szczecina kto chce się ze mna wybrać na policje????????????????

Gość gość
jezeli potrzebujecie jeszcze markowe perfumy w dobrej cenie to polecam www.perfumeria.in oni towar wysyłają codziennie a perfumy są dokładnie takie same jak w sephorze. Jestem z nich bardzo zadowolona

Gość Maciek000000
jutro mam zamiar iść zgłosić sprawę na policję w Krakowie. ktoś dołączy?

Gość zimir
Witam tez zostalem oszukany przez ta firme. Najgorsze ze byl to prezent dla mojej zony. Bardzo prosze o kontakt ze mna jak to robimy zimir@interia.pl Jestem z Oświecimia

Gość gość
Witam 137 zl stracilam mial byc prezent dla meza i siostry. Wydaje mi sie ze odpowiedzialnosc tez powinny wziac osoby ktore sprzedaly nam kupony jak mogli wstawic kupony nie sprawdzajac perfumeri. Co dalej robic

Gość MMala
Tak z Sopotu i Gdyn 350 i 200 zl... Moj mail gdyby post zostal usuniety to milena130@op.pl idziemy jutro na policje

Gość uzi81
Szanowni, jestem w podobnej sytuacji... umoczone 450 zł + 500 zł przyjaciółki, której poleciłam perfumerię :( nie ukrywam, że czuje się winna :( info o sobie już przesłałam na "oszukaniprzezmartex@.." Jestem z Łodzi, więc znam tu kancelarię adwokacką, która może poprowadzić nasz pozew zbiorowy: Paulina Wolna (608778180) młoda adwokat, więc jeszcze jej się chce. Pracuje, a nie kasuje klientów...

Gość Maciek000000
podaję maila do kontakt jakby ktoś był chętny jutro iść koło 15 lub później na policję (KRAKÓW) maw12@op.pl

Gość gość
Ludzie watpie zebyscie cos im zrobili, pozew zbiorowy to ladnie brzmi ale to nie takie proste jak sie wydaje.

Gość m11
Do renata bialystok ja jestem z bialego i jeszcze ala13 obie sie jutro wybieramy na warszawska jesli chcesz isc z nami to napisz maila na oszukaniprzezmartex@wp.pl i popros. O dane do m11 pani sylwia powinna Ci. Odeslac dane kontaktowe.

Gość gość
Ja też dostałam mail z interii i weszłam na ich stronę i nawet przez chwilę rozważałam zamówienie czegoś, ale od razu zorientowałam że coś nie halo z tym sklepem. Po pierwsze, mam zasadę, że jak nie znam sklepu, zamawiam z płatnością przy dostawie. Takiej opcji nie było. Więc wysyłać pieniądze nieznanemu sklepowi - tylko jak coś bardzo bardzo potrzebuję a nie ma tego gdzie indziej. Po drugie, zaczęłam szukać opinii o sklepie - i nie znalazłam podówczas żadnych. Sklep nie notowany na opineo, nigdzie. Czyli - nowy biznes. Słowem - nie będę ryzykować. A wszystko dlatego, że kupuję w sieci na potęgę i doskonale wiem jak to wygląda. Po pierwsze - sprawdzić sklep. Wiec ludzie którzy wtopili, wtopili trochę z własnej naiwności.

Gość gość
Strona pefumerii martex przestała istnieć, jeśli ktoś jeszcze miał jakieś wątpliwości.

Gość gość
Jaki pozew zbiorowy???????? czy w w ogole wiecie co to takiego???????? musicie zglosic indywidualnie kazdy z osobna zlozyc zeznania na policji, kazdy z nas zamawial gdzie indziej w inny sposob nie ma tu mowy o zbiorowym pozwie!!!!!!!!!!!!!! to nie spoldzielnia i wywoz smieci to oszustwo na roznych portalach!!!!!!!!! obudzcvie sie i jutro rzedem na policje, 30 dni policja ma na szukanie dowodow poznie sprawa do prokuratowa prokurato tylko moze zwolnic ban z tajemnicy bankowej, poznie procedura trwa 14 dni i tak do wiosny moze znajdziemy winowajce ale na odzyskanie pieniedzy nie ma co liczyc z informacji z policji z ostaniej chwili bo za firma moga stac slupy a firma dziala na szerokoa skale i moze miec serwery nawet w chinach...

Gość gosc12254
Takich spraw byly i beda tysiace, teraz jest wielkie halo bo ludzie sa oburzeni i chca cos z tym zrobic ale koniec koncow nic nie zrobibicie tej kobiecie.