Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goralka_78

Perfumeria martex

Polecane posty

Gość maciekOpole
Monika to byłby najlepszy pomysł rozwiązanie i chyba najskuteczniejsze co można zrobić

Gość gość
Przypominam, że nie ma meldunku...Tym samym podany wyżej adres może być jej rodziców itp. Dziewczyna narobiła sobie bigosu...a dopiero się zaczęło!

Gość deft
mam tylko nadzieję że uda się ten pozew zbiorowy doprowadzić do końca

Gość gość
Wysyłajmy Pani Sylwii wszystkie niezbędne info: nr zamówienia, potwierdzenie przelewu, tylko w ten sposób cokolwiek ugramy. Swoją drogą dziwię się, że nikt nie może szybko złatwić sprawy z tym przekrętem skoro mają kilka firm i jeden wspólny rachunek bankowy...

Gość MonikaSkierniewice
Nawet jeśli jest to adres rodziców to jest szansa że ktoś z rodziny otworzy drzwii będzie można z kimś porozmawiać

Gość gość
jak to powiedziała prokuratura oni zwrotami pieniędzy się nie zajmują

Gość gość
Witam 137 zl stracilam mial byc prezent dla meza i siostry. Wydaje mi sie ze odpowiedzialnosc tez powinny wziac osoby ktore sprzedaly nam kupony jak mogli wstawic kupony nie sprawdzajac perfumeri. Co dalej robic

Gość gość
dane z waszej wspólnej poczty:D mam ponad 30pozycji :D zacnie

Gość gość
Witam 137 zl stracilam mial byc prezent dla meza i siostry. Wydaje mi sie ze odpowiedzialnosc tez powinny wziac osoby ktore sprzedaly nam kupony jak mogli wstawic kupony nie sprawdzajac perfumeri. Co dalej robic

Gość gość

Gość gość
Prowadzę strone internetową z markowymi perfumami www.perfumeria.in mamy bardzo dobre ceny towar wysyłamy w 24 h jeżeli ktoś potrzebuje w dobrej cenie markowy produkt to zapraszam

Gość gość
@gość kupony raczej umywają rączki bo sprawdzili firmę po nipie i u nich wszystko formalnie wyglada dobrze moga ci oddac za kupon

Gość aga3107
Skoro TA osoba nie ma meldunku to jak bank zalozyl jej konto? Wydaje się ze to wlasnie prokuratura powinna zadzialac w sprawie naszych pieniędzy bo tylko ona jest wladna zlozyc odpowiednie pismo do banku w sprawie zablokowania pieniędzy jeżeli oczywiście jeszcze cos na tym koncie jest.

Gość gość
prokuratura twierdzi, że to już sprawa cywilna jeśli chodzi o pieniądze

Gość gość
do założenia konta przez internet raczej dużo nie trzeba

Gość rob roy
@ do gościa co się chwali, że ma dane 30 oszukanych. teraz wystarczy, że ktoś zgłosi na policję, że wykradłeś jego dane osobowe, dołączając twój pochwalny post i jesteś ugotowany debilu. sam na siebie ukręciłeś bata inteligencie. jeżeli myślisz, że jesteś anonimowy to gratuluję pomysłu.

Gość Mateusz oszukany
Witajcie. Do kogo mamy wysyłac emaile z zamówieniami? Prosze o kontakt

Gość gość
Witam. Z Was wszystkich ja zostałem oszukany chyba na największą sumę. Zamówiłem u nich testery perfum w ilości hurtowej. Kwota 3tyś złotych. Jutro wybieram się na policję. Proszę o kontakt jak by było coś wiadomo. pilkarzyk_ted@wp.pl

Gość gość
z tego co się orientuję są osoby, które zostały oszukane na kilkadziesiąt tysięcy

Gość gość 55
Ktoś na skasowanym linku pytał, czy jest ktoś z Lublina. Niestety jestem też taka naiwna...Masakra

Gość gość
Dlaczego wcześniejszy wątek, odnośnie MarteXu został usunięty z Kafeterii????? Czyżby administratorzy, maczali palce w przekręcie?

Gość gosia1985
Cześć. Ja chyba też zostałam zrobiona w konia nr zamówienia 2113 na 280 zł a mam męża policjanta i teraz zamiast perfum pod choinkę dostanie moje zawiadomienie o przestępstwie;( co robimy??

Gość gość
DO TYN, POLSATU, UWAGI I NA POLICJE !!! Mysle ze tv szybciej sie tym zajmie i bardziej skutecznie

Gość gość
NIE LICZCIE NA KOGOS ZE KTOS POZBIERA DANE IZANIESIE NA POLICJE I TAK KAZDY Z NAS BEDZIE MUSIAL STAWIC SIE OSOBISCIE NA KOMISARIACIE I ZLOZYC ZAWIADOMIENIE. zalozenie: jedna osoba pozbiera dane zanim to zrobi minie kilka tyg , zaniesie na policje zanim policja zacznie dzxialac minie 30 dni, pozniej sklada zawiadomienie do prokuratury prokuratura ma 14 dni na zwolnienie banku z tajemnicy bankowej, a nasz kochany martex za nasze pieniadze juz w tym czasie siedzi w emiratach arabskich

Gość gość
Przestancie sie uzalac, nic to nie zmieni a zamiast pisac domysly na forach powinniscie isc na policje, ja dzis bylam. bo siedzenie tu nic nie zmieni.tylko przesunie w czasie konsekwencje

Gość gość
Nie rozumiem was ludzie... jest tyle sprawdzonych perfumerii w sieci z tysiącami pozytywnych opinii i cenami w wysokości niekiedy 1/3 tego co w Douglasie czy Sephorze a wy zawierzyliście tej o której nie ma żadnych opinii ale która ma za to bardzo atrakcyjne ceny? Wcale mi was nie żal.

Gość gość
Właśnie wróciłam z komisariatu, no cóż 1,5 godziny to trwało. Sprawa będzie trwała, ale warto zgłaszać, najwyżej nam odpiszą ze nic nie dało, ale jeste za tym żeby walczyć. Mozna już zgłaszać nie trzeba czekać, pewnie przekierują do Pabianic do Prokuratury

Gość gość 77
Wszyscy jesteście nie naiwni,tylko mega pazerni pozdrawiam normalnych

Gość madzia2340
nie wiadomo komu już wierzyć :(