Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotka 33

Mamy które zajmują się pociechami w domu powinny dostawać pensję od państwa

Polecane posty

Gość gość
Dajcie ojcu tyle zarobic ,zeby starczylo na utrzymanie rodziny i problem z glowy. Jak orla wywinie to renta konkretna po ojcu i tez po sprawie. A tak ja wy gadacie to do usranej smierci se mozna gadac i nic z tego niewynika.

Gość gość
Kase od panstwa powinny dostawac dzieci niepelnosprawne i ich mamy,a nie zdrowe baby,ktore z wygody siedza w domku,zaslaniajac sie praca 24g.Nie mow,ze 24g pracujesz,skoro wiekszosc czasu tu siedzisz na kafe:D.Prawa matki sa takie same,zeby zapewnic byt i pieniadze na utrzymanie,a nie zwalac odpowiedzialnosc na meza,bo dziecko musi byc z mama.Owszem,kiedy jest malenkie,ale nie kiedy moze pojsc do przedszkola,rozwijac swoj umysl,miec kontakt z dziecmi.:p

Gość gość
Jako ojciec pracuje i staram sie zapewnic rodzinie odpowiedni byt. Zona pracowala przed ciaza i w czasie ciazy, teraz jest w domu z malenstwem, zamierza jednak wrocic do pracy. Niestety aby rodzina mogla zyc na odpowiednim poziomie z jednym czy dwojka dzieci, musza oboje rodzice pracowac. Mowie o normalnych pensjach ludzi po studiach - komu uda sie zarobic wiecej, to ma szczescie. Dlaczego jednak mam z moje j/ naszej pensji finansowac poprzez podatki nieroby, ktore nie biora na siebie podwojnego obowiazku (matka pracujaca) i wygodnie siedza w domu, ale jecza ze potrzebuja pieniedzy. To zarobcie !!!

Gość gość
racja powinny dostawac