Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam faceta i trochę wkurza mnie to bo uważam że

Polecane posty

Gość gość
Facet jest dla ciebie tylko dodatkiem do penisa

Gość gość
"Nie, moją moją jedyną i najlepszą przyjaciółkę, która popełniła samobójstwo. Do tego prowadzi wasze szmacenie się. " 1. Słabemu osobnikowi niewiele trzeba by się zabić. w głowie jej siedziałaś? Nie ona jedna na świecie została zdradzona czemu inne czyli większość kobiet i może facetów nie wisi na gałęzi?? Zdrada i niestałość w uczuciach to rzecz powszechna od wieków i nie ma sie na to większego wpływu. Także daruj sobie. 2. Wypraszam sobie to: WASZE ok?? Kim ty jesteś mały skrzywdzony zakompleksiony potworze aby cokolwiek mi insynuować? A co do prostytutek- ona tylko oferuje swoje wdzięki za kasę, a jak facet do niej pójdzie to tylko jego prywatna decyzja i prostytutki nie obchodzi życie prywatne klienta- a kochanka to potrafi miesiącami bezczelnie mamić faceta nawet z wiedzą, że on jest zajęty. prawie się zjeb.. ze śmiechu. czego to nie wymyśli się aby poczuć się lepiej i coś usprawiedliwić. Jesteś żałosna. Prostytutki to też takie panie, które nie mają innego wyjścia jak się sprzedawać! A ten misio, którego bronisz wspiera ten proceder! Nie słyszała tez o prostytutkach ze STAŁYMI klientami?? A romans to nie jest prywatna decyzja faceta? TAAA w przypadku romansu to oczywiście pani tylko i wyłącznie miesiącami mami pana. A on jak jest jak tv nie, jak rzecz którą się przestawia z kąta w kąt. Czy ty jesteś normalna? Tak, zdrada z prostytutką jest inna niż z przyjaciółką rodziny. Bo Ja znasz i jest to podwójna zdrada. Ale romansu nie trzeba od razu nawiązywać z kimś kogo zna małżonaka/ małżonek! (Tak kobiety też zdradzają) Zacznij myśleć głową a nie szyjką macicy

Gość gość
matko ludzie seks to cos pozytywnego a nie jakies upokorzenie ktore czyni z kobiety szmate i k***e w oczach spoleczenstwa. Niektorzy to powinni sie leczyc :/ nie przejmuj sie autorko.

Gość gość
A ty co tak żarliwie bronisz kochanek? Czyżby kolejny weekendowy wór na spermę wzorowego męża i tatusia się odezwał? :D

Gość 48Ania
gość - ja się z tym zgadzam że jak to jest osoba z otoczenia - bliska przyjaciółka - to jest to naprawdę straszne i nie wyobrażam sobie jakby mi się coś takiego stało oczywiście winiłabym i jego i ją bo przez dwie osoby zostałabym zdradzona. To jest świństwo takie coś co opisujesz.z Ale jak chłop jest z natury łatwy i puszczalski i lata po innych babach i zdradza kobietę to ja do tych kobiet które on uwiódł nic nie mam - one na pewno też cierpią, że ich chłop na raz wykorzystał i że są jednymi z wielu. To facet jest wtedy winny , ani jego żona ani jego kochanki TYLKO FACET

Gość 48Ania
" wór na spermę " - o boshhe jakie słownictwo patologia :O musisz mieć ubogie życie

Gość gość
"A ty co tak żarliwie bronisz kochanek? Czyżby kolejny weekendowy wór na spermę wzorowego męża i tatusia się odezwał?" Nie obrażaj mnie wywłoko bezpodstawnie. Bronie zdrowego rozsądku.

Gość Message do autorki
Autorko, a anal też uprawiałaś? Porządny facet może nie mieć ochoty na dziewczynę, która to robiła bez związku.

Gość drewniana_panienka
nie ma reguły, nie jest pewne, że spotkamy naszą połówkę, kogoś naprawdę na miarę, a nie na zasadzie : ew. może być, albo jestem za stara, by się rozstać itp. niestety...

Gość gość
a to ze uklady to zaraz z zonatym? o nieeee jest wiele fajnych wolnych facetow aha i nie ma dla mnie nic bardziej obrzydliwego od facetow zdradzajacych ta, ktorej przysiegali wiernosc.

Gość 48Ania
No a najgorsze ze tacy kurfiarze mogą swoją porządną żonę zarazić :O:O

Gość gość
,,Autorko, a anal też uprawiałaś? Porządny facet może nie mieć ochoty na dziewczynę, która to robiła bez związku.' - a co to kogo obchodzi? Z tego jaką kupę zazwyczaj robię, też mam się facetowi tłumaczyć?

Gość gość
Dokładnie odezwały się pewnie małomiasteczkowe kury domowe które przegapiły 21 wiek. Przykro mi ale tak jest układy i romanse bez zobowiązań tworzą się dziś wśród młodych wolnych ludzi. Jedno-nocne przygody klubowe to też standard. I tak się bawią też wasze dzieci. Inna inszość, że wśród małżeństw zdrady to też chleb powszedni!

Gość gość
Nikt normalny nie zechce wora na spermę a ty autorko nim jesteś

Gość gość
Nie jestem żadnym worem. Jakbym miała tyle spermy przyjmować, to chyba teraz bym niańczyła gromadkę dzieci. ;) A tak na serio, to kto ma wiedzieć, co robiłam wcześniej. NIe jestem wyuzdaną latawicą, tylko mam swoje potreby seksualne i nie boję się o tym mówić. Chciałabym być z odpowiednim mężczyzną i tylko z nim zaznawać rozkoszy seksualnych, ale nie dane mi było kogoś takiego poznać. To moja wina? I czy to moja wina, że mój organizm domaga się męskiego ciała?

Gość gość
To szukaj sobie *****cza, pewnie zarażonego syfami jak ty

Gość gość
Ja już nikogo nie szukam, bo nie wiem jak i gdzie. Nawet partnera seksualnego aktualnie nie mam i nie wiem co z tym fantem zrobić. Przykro mi, że życie mi się tak potoczyło. Chciałabym być w związku z fajnym facetem, z nim dzielić troski i radości i tylko z nim uprawiać namiętny, pełen pasji seks.

Gość gość
Dlaczego miałabym odmawiać sobie seksu? Możecie to jakoś racjonalnie wyjaśnić? W imię czego mam cierpieć? Nie jestem Katoliczką, nie wzynaję żadnej wiary, która nakazuje wstrzemięźliwość seksualną.

Gość gość
Faceci traczej nie korzystaja z 1 plostytutki wiecej niz 1 raz , potyem szukaja kolejnej .

Gość gość
Facet korzysta z 1 prostytutki 1 raz , . Chyba ze nie stac go na inna to wraca do tej samej .