Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Czy bruneci lubią takie sukienki

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyna super. To ty Fiku?

Gość gość
tak bruneci bardzo lubia takie wlasnie dokladnie sukienki nio w 10 strezelone www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k

Gość gość
Głuptasku, bruneci nie noszą sukienek :-P

Gość gość
Fiku miku, czy to prawda, że jesteś projektem mającym na celu skompromitowanie kobiet na kafeterii? Że tak naprawdę jesteś facetem, który przez pokazanie, że kobiety potrafią tylko jęczeć do jakiś portek udowadnia, że kobiety warte są tak niewiele i tak bardzo uzależnione od facetów? Że groteskowość całej tej sytuacji została podkreślona przez opublikowanie zdjęcia (rzekomo Twojego) niezbyt urodziwej (delikatnie rzecz ujmując) kobiety? Niby się obraziłeś, niby uciekłeś, ale wracasz i kontynuujesz ten poniżający kobiety spektakl. Żadna kobieta by sobie na to nie pozwoliła, a Ty nadal jęczysz do jakiś wyimaginowanych męskich spodni. Czy to prawda?

Gość gość
z twoja twarza,wielkim dupskiem, brakiem cyckow i durnym łbem zadna sukienka nie pomoze

Gość gość
Ten projekt miał szansę się udać. Popełniłeś dwa błędy. Po pierwsze zbyt głupawe i infantylne teksty, po drugie zbyt groteskowe zdjęcie. Takiej kumulacji głupoty i brzydoty nie ma.

Gość gość
kolor brunetnawy lub grafitowy fiku ...

Gość gość
Pasuje do Ciebie, naprawdę :) taki sam kicz

Gość gość
za wąska w talii i biuście, zrobiłbym większy dekolt zamknął plecy i przedłużył do stóp wiem to od bruneta: "krzywe nogi iks biodrówki". mam wątpliwości co to znaczy ale ty fikuśność napewno wiesz. chcesz wiedzieć co mi jeszcze powiedział?

Gość gość
Ale chociaż nie ma tu przekłamań. Kobieta (?) bez klasy będzie nosić kieckę bez klasy.

Gość gość
zadziwiajace jest, ze zawsze znajda sie kretyni ktorzy udzielaja porad takiemu projektowi jak filu lub maciek b:) jakby bylo malo to jeszcze przyjemniaszek z przecudnym zyciem malzenskim, zawodowym, jest od razu na kazdym temacie tej debilki stary chooy i taki durny

Gość gość
że nie jest prawdopodobne, aby były takie sukienki na kobiety z 20 kilogramową nadwagą

Gość gość
To kup, nałóż i dalej stękaj do portek na kafeterii. x Wprawdzie nieszczęścia chodzą parami, ale też nie wierzę w taką kumulację.

Gość gość
że "Ona napewno ma wątpliwości co do znajomości z Zębkiem" "tak i już Cię kocham i bardzo nienawidzę, że Zębek to lepszy mój przyjaciel wg Fiki" chcesz wiedzieć kto to fika, brunet akurat wpadł do mnie na wino słodkie, to poczytam pisząc alter ego. aha jestem Zębek brunet pije i czyta twój 1 topik, zastanawia się nad Fiką Mi. fika mi zaraz brunet coś powie. "wyślij" wysyłam x

Gość gość
Jak się poświęcić? zamierzasz na 20 minut odejść od komputera i kafeterii? Nie ściemniaj, wiemy, że to nie jest możliwe. Choć kąpiel czasem by się przydała...

Gość gość
powiedziala stara doopa o mentalnosci fiku miku

Gość gość
"ja chcę fikamy a na ..." warto odpowiada na wszystkie pytania np to ty? "tak" dużo też pyta "ja?" tak ty dobranoc

Gość Zębek
bo jest zazdrosny "nie napiszę nigdy na ten mail" zapytam go o co chodzi? "nie jest zdecydowana" chce "nie" a Ty chcesz "tak, to jej" ... mhmm ... x ..

Gość bruunett
lubiom