Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzioszka

Czy to hemoroidy

Polecane posty

Gość wstydzioszka

Mam dopiero 17 lat a coś się dzieje z moją d**ą, że tak się wyrażę. Mianowicie kiedy się załatwiam, to czuję że coś tam jeszcze zostało. Jak siedzę, zazwyczaj w autobusie czasami odczuwam to w ławce w szkole, to czuję jakby coś mi tam wychodziło, poprawiam się i nadal to uczucie ! Ale teraz wyczułam palcem taką górkę, chyba to żyła ciągnąca się wzdłuż od wejścia do pochwy do o***tu. Czy to są hemoroidy?? Kiedyś tam mnie swędziało, baardzo ale przestało, kilka razy krew też mi leciała. Ale jak na razie to tylko jest to, że czuję tą " żyłę ", to coś co mi wychodzi z tyłka jak siedzę, no i to że coś chyba zostaje jak się załatwię. Może znacie jakieś domowe sposoby? Stosowałam Hemorol ale nic nie pomogło.. A nie chce zwrócić się z tym do mamy, bo ona jest pielęgniarką, każdy ją zna w szpitalu i wiadomo co by było, dlatego chcę coś domowego i sprawdzonego !

Gość gość
To jaki ty masz kontakt z matką? a co by było gdybyś jej to powiedziała? czy to wstydliwy temat?to co ze jest pielęgniarką,to tylko lepiej i powinna wiedziec jak c***omóc.Nie żartuj sobie i nie zachowuj sie jak baba z ciemnogrodu.Nikt c**przeciez nie dradzi bo nie wiemy co ci jest a po objawach radzic to kazdy bierze sobie ciebie na odpowiedzialnośc.

Gość wstydzioszka
no kontakt mam właśnie słaby i wolałabym póki co sama coś tam zdziałać.

Gość wwwwwwm
To nie muszą być hemoroidy. Skoro sama się leczyłaś i nie pomogło to czas żeby lekarz to zobaczył, najlepiej proktolog, albo chirurg. Szczególnie, że miałaś krwawienie z od*ytu. Krwawienie może być od hemoroidów, szczeliny, ale może też być z poważniejszych przyczyn i specjalista powinien ocenić co tam krwawi.

Gość gość
Maść na hemoroidy -Avenoc Z domowych sposobów to nasiadówka z łupin ziemniaka(trzeba ugotować łupiny i nad tą parującą wodą trzeba usiąść tyłkiem)