Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wątek nieprowokacyjny o aborcji krzykaczkom wstęp wzbroniony

Polecane posty

Gość gość

Do kobiet, które usuwały ciążę poza granicami RP. Gdzie robiłyście zabieg? (konkretnieIle kosztował? Czy byłyście zadowolone z opieki?

Gość gość
jestes w ciazy? moze tabsy lepiej?

Gość gość
Nie usuwalam,ale w uk robisz,to za darmo. Ale najpierw musisz zdobyć NIN numer ubezpieczenia. Z tego co sie orientuje to skrobanke robia.

Gość gość
A w ktorym tyg jestes?

Gość gość
Jak początek ciąży to nie żadna skrobanka, tylko polecają farmakologiczne usunięcie. Bierze się tabletki i zaczyna krew lecieć.

Gość gość
lepiej sie zabezpieczac niz zabijac dziekuje pozdrawiam heil hitler i pozdrawiam

Gość gość
ale interesują mnie konkretne adresy, telefony, nieważne czy w UK, Niemczech czy gdziekolwiek. Ważne, aby była bardzo dobra opieka i dobre warunki w klinice

Gość gość
liczysz na to ,ze ktos c***oda głupiotka

Gość gość
Chyba to nie ten dział nie sądzisz?

Gość gość
tak napewno ktos zaryzykuje i poda ci adres, lepiej urodz i oddaj dziecko teraz można zostawić nawet w szpitalu bez zbednych formalności ktoś się nim napewno zajmie ty będziesz miała spokuj i czyste sumienie a dziecko rodzinę

Gość gość
tia, idz sobie do schroniska dla niemowląt, domu dziecka i zobacz jaką cuuudowną dzieci mają tam opiekę ;/ Dlaczego to ryzyko podać adres? W Polsce aborcja niestety jest nielegalna, ale za granicą już nie.

Gość gość
zmien dzial

Gość gość
jasne, dziecko będzie miało rodzinę, dobre sobie, zgnije w domu dziecka, na jakim świecie wy żyjecie

Gość gość
na niemowlę zawszę znajdzie się rodzina w domach dziecka zostają niestety już te duże dziec**** za tym lepiej zabić niż pozwolić żyć nie chce tu prawić żadnych morałów ale aborcja to ostatecznosć niesie za sobą możliwośc powikłań i możliwość późniejszej bezpłodności a jeżeli autorce nie zależy na dziecku to co jej za różnica czy je odda?

Gość gość
może taka, że nie chce go rodzić? Mitem jest że niemowlak jest szybciutko adoptowany, średni czas trwania adopcji to 1,5 roku. 1,5 roku w zapyziałym ośrodku, bez dobrej opieki. W tym czasie już kształtuje się wrażliwość, osobowość.

Gość gość
Niemcy - Prenzlau, blisko Szczecina w klinice. Zabiegi wykonuje lekarz Polak. 450 euro. Ale radzilabym oswoic siez mysla o bobasie. Szok minie, a Ty bedziesz szczesliwa. poozdrawiam

Gość gość
a tam pieprzycie, koleżanka adoptowała 2 razy, 3 miesięczne niemowleta, czekała pół roku na każde

Gość gość
Wiesz co skoro masz internet to wpisz w wyszukiwarke i sobie znajdziesz adresy

Gość gość
twoja matka mogła Cie usunąc, bo jakimś wadliwym elementem jestes !

Gość gość
to nie jest wątek dla tych, co obrażają. Autorka chyba jasno to określiła

Gość gość
co Ty nie powiesz? kazdy moze tu wejsc i skomentowac tepa palo, a pisac to se moze

Gość gość
Nie lubię takich osób jak autorka. Uważa że można uniknąć konsekwencji swoich czynów. Trzeba było myśleć wcześniej. A co do adopcji to dzieci o uregulowanej sytuacji prawnej trafiają do nowych rodzin w kilka tygodni po urodzeniu. A autorka chce uniknąć zbędnych kilogramów, nacinania przy sn czy blizny po cc. Bo by jej to piękne puszczalskie ciało zniszczyło. Typowy pustak co nawet googlem się posługiwać nie umie. To i wpadkę z byle kim zaliczyła idiotka.

Gość gość
skąd wiesz, czego chce autorka? Że chodzi jej tylko o zbędne "psucie" ciała? Skąd wiesz w jakiej jest sytuacji? Może została zgwałcona? Może ma ciężko chore dziecko, a nie chce rodzić kolejnego? Może...? Różne są w życiu sytuacje, nie bierz wszystkich swoją miarką

Gość ergergerg
Miało być na temat ale nie wytrzymałam czytając bełkot niektórych przymułów. Ledwo to myśli, ale udało się wklepać trochę bezsensu na forum publiczne a że kretynizm jest zaraźliwy a bezsens chwytliwy, to ktoś mądrzejszy musi trochę posprzątać tych mentalnych wymiocin matoła. O, takie próbki: - "Nie lubię takich osób jak autorka. Uważa że można uniknąć konsekwencji swoich czynów." - Narodzone dziecko nie jest "konsekwencją". Nie wolno robić z niego "kary" śmiejąc się że dobrze tak matce, uprawiała seks to ma. Dziecko to człowiek, wartość sama w sobie. Powinno pojawić się na świecie tylko wtedy gdy jest pewność że będzie potrzebne, chciane, kochane i z zapewnionymi warunkami. Decyzja o aborcji jest więc oznaką odpowiedzialności. Każdy wie że "jakoś to będzie" nie wystarcza gdy decydujemy o powstaniu nowego życia. - "A co do adopcji to dzieci o uregulowanej sytuacji prawnej trafiają do nowych rodzin w kilka tygodni po urodzeniu." - Tak, trafiają, do stadeł pedofilów za granicę, jako zapas organów dla rodzonego dziecka, do psychopatów znęcających się itd itp. Nie jest pewne gdzie trafi dziecko, gdy tak naprawdę nikomu na nim nie zależy a krążą sępy.

Gość gość
mogla myśleć głową a nie d u pa. dziecko to człowiek i wartośc sama w sobie, od chwili poczęcia. wątpię aby została zgwałcona, bo wtedy mogłaby legalnie usunąć ciążę. wiem o czym piszę, bo sama to przeszłam. tylko zanim doszło do zabiegu to samoistnie poroniłam, ale nie robiono mi problemów, bo ciaza w wyniku g****u to 1 3 przypadkow kiedy można LEGALNIE DOKONAĆ ABORCJI W NASZYM KRAJU. autorka to glupia p***a i tyle.

Gość gość
Ja zaszłam w ciążę na pierwszym roku studiów lekarskich, miałam do wyboru zrezygnować ze "świetlanej (tak wtedy myślałam ;) przyszłości" na rzecz urodzenia dziecka albo usunąć. Oczywiście usunęłam, dopiero po latach z internetu dowiedziałam się że powinnam "płakać po nocach, słyszeć płacz dziecka, mieć ciężką depresję, załamanie nerwowe". Bzdura! Mniej niż 20 lat temu płody nie interesowały ani państwa ani kościoła (aborcja nie była obłożona ekskomunika). Skończyłam studia, wyszłam za mąż, urodziłam dwójkę szczęśliwych, CHCIANYCH i wymarzonych dzieci. Dziecko nie może być karą za współżycie. Dziecko to cud, a nie konsekwencja!

Gość _________Ola
Załóżmy że głupia? Da się? Da. To co? Ma zostać za karę matką a dziecko ma być współwinne i się męczyć niekochane czy źle zadbane? Tak ma być bo ty tak chcesz, z czystej złośliwości i żeby móc stwierdzić "jestem lepsza a oni mają gorzej"?

Gość gość
zresztą, jak można "wpadkę" nazwać "myśleniem d**ą". Same święte tutaj ;) Nie każda może stosować antykoncepcję, nie każda ma regularne cykle, nie każda może stosować "pigułkę po"