Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wątek nieprowokacyjny o aborcji krzykaczkom wstęp wzbroniony

Polecane posty

Gość gość
A ty jesteś idiotą.

Gość gość
gość jakich k*urwa dzieci? Zlepka komórek! japier*dole @ ty CZŁOWIEKU też byłeś takim zlepkiem potem dzieckiem nastolatkiem dorosłym starcem.....

Gość gość
Litości -jak można być tak impertynenckim , żeby uważać , że jak ktoś wpadł to daje "d**y", lub nie zabezpieczał się? Czy ja na pewno żyję w XXI wieku czy w średniowieczu ? Jestem młoda -mam 26 lat, i z tego co mi wiadomo za czasów mojej mamy antykoncepcja jakakolwiek była trudno osiągalna. Aborcja też była legalna. Ktoś napisał , że adopcja niemowląt itp jest bardzo prosta w przypadku uregulowanej sytuacji prawnej ...Ciekawostka przyrodnicza -idź do takiego 'bidula' postarać się o takie dziecko to szybo zmienisz zdanie. Autorka może się zabezpieczała i mimo wszystko wpadła ( nie ma gwarancji 100% przy antykoncepcji) i chce to dziecko usunąć -jej sprawa . W Austrii są też kliniki aborcyjne z tego co wiem. Ktoś tu wjechał na Panią Doktor obecnie, że kiedyś usunęła, że jak to studentka medycyny nie wiedziała czym grozi uprawianie sexu ( ludzie uprawiamy sex dla przyjemnośc**przede wszystkim a nie nie tylko do rozmnażania się ) -a kiedyś nie było powszechnie dostępnej antykoncepcji . Po co taka nagonka ?? Aborcja to wybór każdej z nas , sprawa naszego sumienia itp

Gość gość
nie wtrącać się do cudzej c**ki i będzie spokój. Moja wagina mój wybór.

Gość gość
To jest mi ciebie zal. Tyle c***owiem i odpowiadajac na twoje pytanie: to ze kobieta jest mezatka nie znaczy ze nie jest puszczalska ( oczywiscie bez obrazy dla ciebie poniewaz cie nie znam ). Wiele jest kobiet w szczesliwych i mniej malzenstwach a k*****a sie na prawo i lewo.

Gość gość
To jest mi ciebie zal. Tyle c***owiem i odpowiadajac na twoje pytanie: to ze kobieta jest mezatka nie znaczy ze nie jest puszczalska ( oczywiscie bez obrazy dla ciebie poniewaz cie nie znam ). Wiele jest kobiet w szczesliwych i mniej malzenstwach a k*****a sie na prawo i lewo. ----------------------- Ja się nie puszczam, ale uważam, że dziecko to zło a wpaść zawsze można

Gość gość
Nie każda mężatka chce mieć dzieciaka. Ja się zabezpieczam ale jakbym wpadła to usunęłabym bez mrugnięcia okiem

Gość gość
Ja też dzieci mieć nie chcę , nie puszczam się , mam JEDNEGO partnera z którym współżyje -jak bym wpadła to bym usunęła za granicą . Zaraz mi ktoś napisze, że moja matka mnie mogła usunąć - to, że mnie nie usunęła a urodziła to było jej wyborem -chciała mnie i tyle... A te które mają dziecko też można by nazwać puszczalskimi, bo zaszły w ciążę czyż nie??

Gość gość
A te które mają dziecko też można by nazwać puszczalskimi, bo zaszły w ciążę czyż nie?? ------ dokładnie, puściły sie ale nie miały odwagi na aborcję i teraz tak psioczą na te co mają wybór :)

Gość gość
Skoro dla Ciebie zabójstwo to odwaga i powód do żartów to szkoda mi po prostu Ciebie i tak wiem, że zlepek komórek z bijącym sercem to nie dziecko.

Gość gość
To poczytaj sobie podręcznik od biologi- zakres klasy drugiej liceum. Wtedy wypowiedz się czy zygota ma serce, nogo, ręce ?? Nikt tu nikogo do aborcji nie namawia - zdecydowanie wiele osób -pewnie "Matek Polek "pomyliło forum- Ty chcesz rodzić -ok , a innym daj żyć.

Gość gość
bachor to zło

Gość Juzlepszaaorcjaaaa
No tak lepiej urodzić niechane dziecko i bic az umrze .Malo takich przypadków w ostatnim czasie ? Napwrde juz lepiej jak kobieta usunie ciąże niz ona i jej facio maja rzucać niemowlakiem o ścianę albo przypalać papierosem tylko dlatego ze ono plącze.

Gość gość
Nie bede chodzic w ciazy bo tak sie komus podoba! nie chce dziecka to usune

Gość Lkikik
Kazda kobieta jesli chce to sie bedzie puszczac i ta ktora wpadla i tak ktora nie, wiec to jest glupie porownanie. Wpasc zawsze mozna pulUoiuou

Gość gość
Ja nikogo do rodzenia nie zmuszam i rozumiem, że są sytuacje "bez wyjścia". Nie rozumiem natomiast jak można mówić o aborcji jak o wyrwaniu zęba. A Pani ktora odsyła do lektury książek od biologii niech lepiej poczyta o rozwoju ciąży i sprawdzi co to jest zygota, w jednym ma rację zygota nie ma serca.

Gość gość
Ja też jestem zdania, że lepiej już jest usunąć, niż po pierwsze: tłuc dzieciaka zanim się zakatuje , przypali papierosem , albo 'upozoruje porwanie" ( jak Katarzyna W), po drugie: po co skazywać dziecko na nie pewny los w Domu Dziecka ? Jaką mamy gwarancję, że szybko trafi do adopcji ? A jeśli trafi to czy nie do pedofili? A to co w '' bidulach'' się dzieje to szkoda słów na to - a wiem co mówię. Niech rodzą te co chcą mieć te dzieci !!

Gość gość
zgadzam sie

Gość gość
A Ty wolałabyś być usunięta czy może żyć nawet jeśli w bidulu????

Gość gość
wolałabym być usunieta. Byłoby mi wszystko jedno.

Gość gość
Kto dał wam prawo decydowania o tym, czy ktoś ma żyć, czy ma być zamordowanym??? KTO??? To, że nosisz w brzuchu dziecko nie daje prawa do decydowania o jego życiu i śmierci!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
"Zygota, komórka powstała w wyniku połączenia się gamety żeńskiej z gametą męską(zapłodnienie)," I pytam się gdzie tu jest mowa o ukształtowanych organach itp w pierwszych dniach/tygodniach ciąży ??

Gość gość
Ja też wolała bym być już usunięta , niż bita, katowana-skazana na życie w bidulu , poniżana czy wychowywania się w nie kochającej mnie rodzinie.

Gość gość
Tylko, ze etap zygoty trwa do okolo 10 dnia ciąży, jeżeli usuniesz to tego czasu to ok, tyle, że kobiety dowiadują się o niej zwykle znacznie później.

Gość gość
czy autorka tu jeszcze jest ? albo ktoś inny zainteresowany adresami ? najpopularniejszy i najbardziej dostępny obecnie kierunek dla Polek to Słowacja

Gość gość
jak wpisałam konkretniej namiary to mi wyskoczyło, że to spam, spróbujcie same poszukać w wyszukiwarce

Gość gość
Świniobicie gorzej się ogląda niż aborcję, a mimo to ludzie jedzą świnki.

Gość gość
Może wy wolałybyście być usunięte. ALE JA NIE!!! Nie chcesz żyć? - TWOJA DECYZJA! Ale nie decyduj ZA DRUGIEGO CZŁOWIEKA!

Gość gość
użyjcie hasła klinika aborcyjna na słowacji

Gość gość
Mój brzuch, a nie jakiegoś pasożyta