Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wątek nieprowokacyjny o aborcji krzykaczkom wstęp wzbroniony

Polecane posty

Gość gość
Bo seks nie jest tylko do prokreacji! co za tumany

Gość en_gelfi
Haha wstrętne lochy, maciory rozpłodowe. Też dajecie d**y tylko uważacie się za lepsze, bo nie usuwacie a potem żyjecie na koszt państwa. Albo łapiecie na d**ę faceta żeby was utrzymywał. Linczujecie kobiety, które usuwają, a nawet ich nie znacie, nie znacie powodów dla których się decydują na tak poważne kroki. Żebyście wy im jeszcze jakąś kasę zapewniały, miały jakiś wpływ na ich życie czy coś w tym stylu, może jeszcze byście miały prawo głosu w kwestii ich ciał, ich macic, ich ciąż. Jeśli walczycie o zlepki pasożytujących w macicy komórek i jednocześnie wyzywacie kobiety dokonujące aborcji, ubliżacie im, grozicie pobiciem czy pogardzacie nimi (kobietami, istotami żyjącymi, już narodzonymi, które decydują o SWOIM ciele, które dbają o swój byt) to nie, NIE jesteście obrońcami życia. Klaczki hipokrytki. A żeby was płody oblazły...

Gość Arwena89
zgadzam się.

Gość gość
nie ubliżąm pytam po co się rochacie roch roch roch K/U/R/W/Y

Gość Arwena89
bo seks to nie przestępstwo idioto

Gość gość
En gelfi a ty kim jestes zeby ublizac tym krytykujacym aborcje? Wydajesz sie byc taka sama osoba , stoisz tylko po drugiej stronie muru.

Gość en_gelfi
Dostosowałam się do poziomu rozmówców :)

Gość gość
Seks jest nie tylko do prokreacji,a głównie dla przyjemności, ale nie oznacza to, że można dzieci zabijać. Gdyby tylko glupie katolki były przeciwniczka i aborcji, to nie bylaby ona penalizowana.

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
CO to jest "głupie katolki "??? co to znaczy ?

Gość gość
I co zabronicie aborcji? Jak ktoś chce to i tak ją zrobi. Każdy ma prawo wyboru.

Gość gość
jestem za aborcją, każda kobieta powinna mieć wybór.

Gość gość
powinniście się cieszyć że kobiety chcą rodzić bo na świecie by was nie było matki lochy by was nie urodziły :(

Gość gość
znam wiele os co usunęły i wcale tego nie żałują a wręcz się cieszą.

Gość gość
Widać, że tym wszystkim krzykaczkom żaden facet dobrze nigdy nie zrobił skoro nie potrafią zrozumieć, że seks może być przyjemnością. Współczuję wam.

Gość gość
Widać, że tym wszystkim krzykaczkom żaden facet dobrze nigdy nie zrobił skoro nie potrafią zrozumieć, że seks może być przyjemnością. Współczuję wam. Dobrze mówi! Polać jej

Gość gość
to niech te skrobiące się cieszą i rodzące też i śluz

Gość gość
Chcecie ródźcie a reszcie dajcie spokój

Gość gość
Napisałam "glupie katolki" bo tu większość twierdzi, że przeciwniczkami aborcji są nawiedzone katoliczki, a nowoczesne kobiety traktują ją jako normalny zabieg. Ja nikomu niczego nie zabraniam, jego życie jego wybory, ale skoro ktoś robi coś sprzecznego z prawem to musi się liczyć z poniesieniem konsekwencji za swoje zachowanie.

Gość gość
Wyjadę i usunę za granicą. Co mi "prawo" zrobi?

Gość gość
ja popieram aborcję potem mordują te dzieci w koszmarze bólu i torturach więc lepiej jak wyskrobią za wczasu

Gość gość
do którego tc można usunąć ?

Gość gość
Masz racje seks nie sluzy tylko prokreacji. Jednak nastepstwem seksu jest ciaza wiec wniosek jest jeden: nie chcesz dziecka to nie puszczaj sie jak dzika swinia tylko palec w szklanke zimnej wody albo wibrator sobie kup. Aborcji mowie stanowczo NIE i zdania nie zmienie bo jest to czyste morderstwo czy wam sie to podoba czy nie. Ktos napisal " niech sie rozwija poza moim cialem bo ja go nie chce". Odpowiem pytaniem. Po cholere szorowalas p**dziocha po kiju jesli dzieci miec nie chcialas.

Gość gość
Może nic a może jednak okaże się,że coś zrobi. To trochę z i innej beczki, ale nawet nie zdajesz sobie sprawy ile "mądrych" wyrokowców wyjechało z Polski, bo co im prawo zrobi, a jak po paru latach ich złapią to płacz, bo on ma rodzinę, jest już innym człowiekiem, a tu niestety trzeba iść siedzieć. Nie wiesz kiedy przyjdzie Ci odpowiedzieć za swoje postępowanie i nie mam tu na myśli Boga, a zwyczajną sprawiedliwość.

Gość gość
"gość Masz racje seks nie sluzy tylko prokreacji. Jednak nastepstwem seksu jest ciaza wiec wniosek jest jeden: nie chcesz dziecka to nie puszczaj sie jak dzika swinia tylko palec w szklanke zimnej wody albo wibrator sobie kup." ALes ty glupiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heheheh Seks w małżeństwie to tez dla ciebie puszczanie sie ?

Gość gość
Ja mam w d***e czy jakas kobieta usuwa ciąże czy nie . Jej cialo i jej sprawa co tam z nim robi.

Gość gość
A czy to jest najwazniejszy aspekt mojej wypowiedzi? Chyba kazdy wie o co mi chodzilo

Gość gość
A czy to jest najwazniejszy aspekt mojej wypowiedzi? Chyba kazdy wie o co mi chodzilo ---------------- owszem najważniejszy, bo jestem mężatka a nie puszczalską ku8wa jak to ładnie piszecie a mimo to i tak ciążę bym usunęła!

Gość gość
fakt to jest mordowanie dzieci ale ja uważam że to też niekiedy jest mniejsze zło dla tego biedactwa

Gość gość
jakich k*urwa dzieci? Zlepka komórek! japier*dole

Gość gość
gość A czy to jest najwazniejszy aspekt mojej wypowiedzi? Chyba kazdy wie o co mi chodzilo ---------------- owszem najważniejszy, bo jestem mężatka a nie puszczalską ku8wa jak to ładnie piszecie a mimo to i tak ciążę bym usunęła! @ jesteś w takim razie K/U/R/W/Ą swojego męża :) to też czochrasz po jego kiju