Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat dla 18 letnich mam wstep wzbroniony dla tych nie w temacie

Polecane posty

Gość hihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eniek - nie mów mi że nie mam nikogo! Ja mam pieska, pekińczyka. Nazywasz to nic?

Gość Eniek
Haha i pies ci wystarczy? Tak owszem pies c**** pogotowie zadzwoni wrazie czego... owszem

Gość gość
Madzia18 ty juz lepiej j pisz pod swoim niebieskim nikiem bo naprawdę robisz z siebie idiotkę. Masz problemy ze sobą to idz sie leczyc .

Gość hihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kocham swojego psa, ty szmato. Przynajmniej nie musiałam uprawiać tego brudnego, wstrętnego, obrzydliwego seksu (tfuuu), żeby go mieć. Wolę być cnotką niż pozwolić sobie włożyć.

Gość gość
No i wróciła zakompleksiona Magadalena i jej wykrzykniki hehe

Gość gość
Madzia, no odezwij się w końcu. Jesteś?

Gość Eniek
Zakonnica sie odezwała? A kto powiedział ze sekst jest wstrętny?

Gość gość
Eniek czy ty jesteś jakaś ułomna ? nie widzisz ze te brednie od 2 stron wypisuje madzia ?

Gość gość
Seks kochają tylko takie lolitki jak ty i Magdalenka. Ja zawsze miałam troszeczkę nadwagi (teraz jest już dobrze, bo mam tylko 120 kg) i ta jedna przednia jedynka mi za wcześnie się posypała. Cycuszki też tak marnie zwisały od zawsze. To co ty mi tu p********z o tym, że seks jest fajny? Dla kogo? Bo przecież nie dla mnie. No, może dla ciebie, ale to ci już od wczoraj piszę, że jesteś szmatą.

Gość gość
Magdalenko ujawnij się w końcu. jak długo jeszcze tak mam pisać sama ze sobą?

Gość gość
No napisz coś Madziu w końcu, nie męcz tak nas, dojrzałych.

Gość gość
Chyba strzelę focha na tą Magdalenkę :(

Gość Magda18181
Jestem stare krowy !!!!!!!! Ale się wczoraj rżnęłam z mężem !!! Tak pojechaliśmy analnie ze możecie mi tylko zazdrościć !!!!

Gość gość
podszyłam się pod Madzię na pomarańczowo, bo nie mogłam złamać jej hasła do niebieskiego nicka ale dobrze mi chyba poszło, co?????? tylko nie wiem jak ze słownictwem.... hmmm... muszę dodać coś o miłości następnym razem

Gość gość
i to słowo "analnie" ledwo mi przeszło... ale udało się napisać :)

Gość Eniek
p*******

Gość gość
przeczytajcie te kilka stron i oto macie obraz matek 18-letnich jak to sie ladnie wyslawiaja i wypowiadaja na temat HAHAHA.

Gość gość
żałuję tylko, że mogę o tym wyłącznie napisać... szkoda, że w praktyce to taka bida u mnie... achhh ten analny to musi być coś ekscytującego... chyba... może spróbuję z marchewką?

Gość gość
ZENADA! Gówniary weźcie się za naukę i życie a nie za męskie majtki.

Gość gość
czytajcie, czytajcie... tylko pomińcie wszystkie wpisy gościa, bo tym nie co sobie głowy zawracać, ot, takie zwykłe popierdywanie sobie, o szatach, dawaniu dooopy, że "każda młoda matka to szmata"... tym się nie przejmujcie

Gość gość
chyba że chodzi o pranie tych męskich majtek, o, to co innego

Gość Kasiabsgdvd
To jest tak jak dzieci bawią sie w dom, chca być dorosłe tylko na czyjś koszt, najlepiej zrobic dziecko i czekać aż mama da, teściowa da. Jakby każdy tak myślał to nikt by nie pracował i w końcu nie miał by kto tych pieniędzy dać.

Gość Eniek
A czy ty umiesz czytac ze sie sami bd utrzymywac nauczy sie czyatc a potem pisz

Gość Eniek
A czy ty umiesz czytac ze sie sami bd utrzymywac nauczy sie czyatc a potem pisz

Gość Kasiabsgdvd
Mnie sie nie podoba podejście tych młodych dziewczyn i pisze poważnie, jak mozna uważać sie za dorosła , bez szkoły , bez pracy, bez pieniędzy, ale na łasce innych osób. Śmieszy mnie jak te młode mamy pisza ze kiedyś to one bedą pomagały swoim rodzicom. Ja pytam z czego pomożecie? Skoro nawet nie macie żadnego wykształcenia , pracy. Za chwile kolejne dziecko zrobią i znowu tylko rękę po pieniadze. Zero honoru, nikt was na sile nie kładł z facetem do łóżka , wiec jak chcecie być dorosłe to bądźcie ale cały czas, a nie na pół etatu,

Gość Kasiabsgdvd
Moje założenie było takie: wy, młode z dzieckiem, macie być biedne, czekać aż mam albo teściowa da, żyjące na czyjś koszt, nieszczęśliwe, na utrzymaniu (pijących i palących) rodziców, pod koniec miesiąca żrące najtańsze parówki z biedronki, a mąż was bije i rzuci za 2 lata. ____ A tu wlazła ta Madzia i pisze te bzdety, że cieszy się swoim dzieciaczkiem, kocha go, ba, wręcz uwielbia, że ma kochającego, pracującego, utrzymującego ich męża, że jest młoda, ładna i ona i jej mąż lubią seks i jest im we trójkę po prostu dobrze. ____ Jak można takie rzeczy publicznie pisać? I jak my mamy to przeżyć? No jak? Pytam się ? Jak dalej żyć?

Gość Kasiabsgdvd
Madzia jest samowystarczalna, Eniek też... i jak to tak może być? I jeszcze może są szczęśliwe? i tworzą kochającą rodzinę? o nie O NIE O NIE O NIE O NIE O NIE nigdy w życiu na to się nie zgodzę

Gość Kasiabsgdvd
Ale jak ty sie sama utrzymasz skoro nie masz mieszkania, teraz ci sie wydaje ze jestes najmądrzejsza, ale zobaczysz za kilka lat, fakty sa takie ze tacy młodzi ludzie i tak zazwyczaj sie rozstają, bo facet nie jest na tyle dojrzały jeszcze, . Poza tym co on ma c***owiedzieć? Zobaczysz ze to wszystko ci sie tylko wydaje,

Gość Kasiabsgdvd
Mnie tam NIGDY W ŻYCIU nikt nie położy z facetem do łóżka ręczę za siebie i swój honor

Gość Kasiabsgdvd
Kurczę ktoś sie podszywa pode mnie :) gościu weź jakiś swoj nik zrób ;) ja zrobiłam trzy wpisy łącznie z tym reszta to nie moje tylko gościa podszywajacego