Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat dla 18 letnich mam wstep wzbroniony dla tych nie w temacie

Polecane posty

Gość gość
k*******, k*******, wszędzie tylko k******y i szmaty a nami porządnymi juz nikt sie nie chce zająć, co się w tej Polsce porobiło

Gość gość
no błagam, dlaczego nikt sie nie odzywa? Ja już zgodze sie na to dawanie dooopy w krzakach, nawet w kolczastych, tylko niech ktoś odpisze. Madziula wcale nie jest lepsza ode mnie, na pewno nie daje w duuupkę, a ja tak, chociaż to troche mnię boli, ale niech tam. I mam skończone 45 lat, a stare ciało jak stare wino, zapewniam.

Gość a ja obstawiam ze magda
wcale nie jest tak dobra jak ja w łóżku, kto chce sprawdzić ? ale uwaga! robię to tylko w misjonarskiej i nie kręcę biodrami. Poza tym to polecam. Się.

Gość Zośka888
Magda, ale je rozjuszyłaś :) Gratuluję odwagi i celnych odpowiedzi. Czytam to jak jakiś kabaret, ale... podziwiam Twoja siłę w walce z tym kołtuństwem, zakłamaniem i fałszem :)

Gość Zośka888
coś wcięło moją wypowiedź :( kurcze

Gość gość
bo żeby to jeszcze Magdzia nie pisała o tej miłości i szczęściu! a tak to jak to znieść? nie dość że cieszy się z dziecka, z męża, z życia, to jeszcze jest szczęśliwa. Nie do wiary. Ja stawiam na to że Magda tak wcale nie ma. Nie wierzę i nie uwierzę, na pewno płacze w poduszkę i mysli jaką jest straszną szmatą. Najlepiej zabrać jej to dziecko i tego męża, który na to się tak godzi. W dodatku pracuje i ją i tego bachora utrzymuje za nic. Pognać ją do prawdziwej roboty.

Gość sylwia88888
prawdziwą robotą jest wychowywanie dziecka. to jest olbrzymia ilość pracy.przez 24 godz na dobe

Gość Zośka888
Sylwia, masz rację :) Ja mam teraz 38 lat i jak bym w wieku 19-20 lat umiała tak się postawić jak Magda takim wstrętnym, zakłamanym osobom jak ta pod pseudonimem "gość" to może moje życie dziś wyglądałoby inaczej. A tak to dałam sie zastraszyć i sponiewierać.

Gość gość
A niech pisze o szczesciu itd dobrze ze sie uklada. Ale zobacz na jej wypowiedzi. Sa wyolbrzymione, doslodzone i brak w nich kultury. Widac ze pisze to nastolatka niedowartosciowana i na dodatek ma malo w glowce. Nawet przychylne wypowiedzi atakuje i to prostacko. Trwaj chwilo jak najdluzej i oby sielanka sie nigdy nie skonczyla, a Madzia nigdy nie pisala pozniej tematu na kafe "zostawil mnie z dzieckiem dla mlodszej"

Gość gość
Zostawi ją, zostawi. Przecież jak nas zostawił to ją też musi, nie może być inaczej, nie może... po prostu być tak... niesprawiedliwie. I będzie biedna jak mysz kościelna, będzie sama, tak jak ja teraz, i nareszcie będzie nieszczęśliwa. Czego jej szczerze życzymy. Od serca i z wielką radością. Ja już zaczynam się o to modlić, a wy? Dołączcie się, mam nadzieję, że to zrobicie.

Gość gość
Założę się, że te posty pisze jedna i ta sama osoba. nudzisz się czy co? Jest pierwszy stycznia, idź kobieto na spacer albo zajmij się dzieckiem jeśli masz, a nie siedzisz dupskiem przyklejona do krzesła i podnosisz nic nie warte tematy.

Gość gość
Moje drogie, a ja dzisiaj posłuchałam małej Madzi i w końcu po dwóch latach, w nocy dałam dupci mojemu chłopu. Ale mówię wam, ta Madzia nie ma racji, bo to wcale nie było takie przyjemne. Znów przyłapałam Madzię na kłamstwie. Koniec z tym, niech sobie od teraz chłop wsadzi do butelki.

Gość gość
Nie mam dziecka bo jestem jeszcze na nie za młoda i ktoś mógłby uznać mnie za szmacisko nr 2. Mam dopiero 40 latek. I pełną cnotę, co się teraz rzadko zdarza, bo w koło same wywłoki i nieszanujące się k***y, dające doopy swoim facetom za nic. Nie to co ja. Ja mam swoją wartość i godność. A od komputera nie mogę się ruszyć tak szybko, bo 120 kg to nie tak łatwo poderwać do góry. Więc wal się i idź sama na spacer.

Gość Lenooona
Patrzy sie na ten temat i az sie smutno robi. Kazdy wie ,ze dziecko wymaga wielkiej odpowiedzialnosci i moze nie kazda dziewczyna jest na to gotowa, ale to nie jest powód do wyzywania ich. Nastoletnie matki byly ,sa i beda. Jedne dadza sobie rade, a drugie niekoniecznie, ale nie mamy prawa ich oceniac. Juz chyba wszystkie racjonalne argumenty w tym temacie zostaly przytoczone. Dajcie sobie spokoj z tymi wyzwiskami i prowokacjami. Nie jedna dorosla kobiete utrzymuja rodzice i to jest ok? Przeciez te dziewczyny nic zlego nie zrobily. Za to nie idzie sie do wiezienia. porazka....

Gość gość
Jak to nie mamy prawa oceniać? Co ty tu za herezje głosisz? Oczywiście, że mamy prawo oceniać, przecież już tylko to nam zostało, poza tym nie mamy nic, żadnych innych zajęć ani wartości. A ty chcesz nam to odebrać? To co z nas zostanie, zastanów się, zanim napiszesz takie bzdury.

Gość gość
" Przeciez te dziewczyny nic zlego nie zrobily. " No jasne popierajmy młode k******** i jeszcze budujmy im pomniki.

Gość gość
Bo młode k***y to zupełnie nie to samo co stare k***y. Te drugie ja osobiście reprezentuję i nie znoszę żadnej konkurencji. Przyszły tu z tymi swoimi młodymi i pięknymi ciałami i chcą wejść w interes. A moje stare ciało i tak jest lepsze, jak stare wino. Stare k***y górą !

Gość gość
i wogóle tylko mnie starej, wysłużonej na wszystkich frontach k****e należy się pomnik zapamiętajcie to dobrze

Gość Eniek
Fajnie gościu ze oceniasz na względem siebie czyli k***y

Gość gość
Eniek, bo ja dobrze wiem o czym piszę. Z własnych doświadczeń. A że nikt mnie już nie chce, to przynajmniej wam napiszę, żebyście i wy nie miały złudzeń, że was to też czeka. K***iłam się przez całe życie i nic z tego nie mam. Co za parszywy los.

Gość hihihihihihihihihihihiiiiiiiii
Rozwalają mnie młode matki hehe Zakompleksione małolaty które na sile próbują udowodnić jakie to sa szczęśliwe. .

Gość Eniek
A wyobraź sobie ze nie jedna która jest nastoletnia mama raz dała d**y i d******py jednemu facetowi a nie tak jak ty każdemu bo sie potrafimy szanować ...

Gość gość
I Eniek posłuchaj, założenie było takie: wy, młode szmaty z dzieckiem, macie być biedne, nieszczęśliwe, na utrzymaniu pijących i palących rodziców, pod koniec miesiąca żrące najtańsze parówki z biedronki, a mąż was bije i rzuci za 2 lata. ____ A tu wlazła ta Madzia i pisze te bzdety, że cieszy się swoim dzieciaczkiem, kocha go, ba, wręcz uwielbia, że ma kochającego, pracującego, utrzymującego ich męża, że jest młoda, ładna i ona i jej mąż lubią seks i jest im we trójkę po prostu dobrze. ____ Eniek, jak można takie rzeczy publicznie pisać? I jak my mamy to przeżyć? No odpowiedz, jak? Pytam się ciebie? Jak dalej żyć?

Gość Eniek
Normalnie bo sobie wyobraź ze ja mam podobnie i bede miała za co zyc i bez kasy rodziców wystarczy znaleźć faceta któremu sie da zaufać i po zajściu ci nie speirdoli .. Nawet za 1700 idzie w trójek wyżyc tylko trzeba chcieć i dokładac sie nawet rodzicom jak sie bd u nich mieszkało

Gość gość
Nie rozumiem jak w dzisiejszych czasach przy tak dużej wiedzy na temat antykoncepcji można zaliczyć wpadkę . Nie wierze tez w historie pani madzi18 która w wieku 17 lat świadomie zdecydowała sie na dziecko. Chyba raczej jej facet o tym zdecydował a ona będąc całkowicie zależna od niego nie ma w tym związku nic do gadania.

Gość hihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii
Chociaż nie, pomyliłam się, one wcale nie są zakompleksione, tylko na odwrót. Tak się chwalą tymi swoimi wartościami, szczęściem, radością, że aż wstyd. A każda porządna, szanująca się kobieta siedziałaby po prostu cicho i znosiła swój los i niedolę w milczeniu. Tak jak ja na ten przykład.

Gość Eniek
Zal wam d**e scicka czy jak? ze wy w wieku 30/40 nie macie nikogo nawet dziecka i jak zachorujecie to nikt wam nie pomoże..

Gość hihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii
A ja też w nic nie wierzę! Niewierzące w Madzię - łączmy się. My mamy rację, zawsze i wszędzie. Nie wierzymy Madzi! Nie wierzymy Madzi! Nie wierzymy Madzi! Huuura