Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanSkalski

Romansujemy

Polecane posty

Niech sobie szczeka,gdzie indziej. No wlaśnie,swoją drogą..on chyba tylko szczekać potrafi,z dzialaniem gorzej. Ja,zdecydowanie wole ludzi czynu:-)

Będąc kobietą zdecydowanie łatwiej , będąc facet wymaga to nieco większego wysiłku :) , ale napewno jest to wykonalne :D

Tak,kobiecie ,na pewno jest latwiej..inteligencja,komunikatywność,niezle ciało i...gotowe.:-):-):-) te trzy skladniki wystarcza w zupełności..

Gość Wysoki196cm
Witam, szukam kobiety, kochanki do wspólnego romansu, wysoki brunet zielone oczy 31 lat moje gg 4 111 00 38 jestem z podkarapcia

Odważyłbym się stwierdzić że 3/4 facetów wystarczy tylko ciało a reszta nie będzie miała większego znaczenia :)

Nie będę fałszywie skromna,bo tak uważam:-) Poza tym seks,nawet z kochankiem,to nie jest czynność czysto fizjologiczna. Bez bliskośc***ewnej wiezi..nie ma dla mnie udanego seksu.

W pewnym sensie tak bo kochankowie to osoby które coś ze sobą łączy , jest między nimi magia pożądanie i namiętność choć nie mogą tego pokazać światu , . A nie ludzie którzy spotykają się na jednorazowy przygodny sex. Takie jest moje zdanie. Z drugiej strony ile kochanków tyle definicji takiego związku

Zdecydowanie mnie odpowiada,taka definicja jak Tobie. Podróżuje służbowo,okazji na przygody nie brakuje...jednak nie korzystam..

Na tych wyjazdach? Nie chcę ,przez dwa lata mialam odpowiedniego..na miejscu,duzo młodszego.

Z tej całej przyjemnej rozmowy prawie zapomniałem o pracy , więc muszę przeprosić i znikać , odezwę się w wolnej chwili, tymczasem życzę miłego wieczoru :)

Dzień dobry Kafeterio :) Widzę ze wszystkie mężatki na w okolicach katowic zadowolone ze swoich mężów :) , albo odwagi im brak :p na mały romans...

uważaj, żeby kto aby przypadkiem Cie z siekierą nie odwiedził :D

Gość gość
albo z dwiema

Gość Malinowa2222
Hej o czym gadacie? Jak ma wygladać ten.. romans. korespondencyjnie???

gość 13 -- słabo pierrdzisz, zachodzi obawa, że będziesz miała zatwardzenie i korzonki się odezwą kiedy fiu.utełł węgorza błotnego będzie Ci zapinał kufer szarlotki ;):D musisz koniecznie kupić sobie zzsiadłe mleko, najlepiej 10 litrów, cztery kilo ogórków konserwowych smażonych w tzebuli awgańskiej na wolnym ogniu kreta brazylijskiego :D pózniej musisz się wymsmarować smaltzem węgierskim i wydzieliną z pod pachy zboczonego szympansa zielonodu.upnego który srrajtaśmę pomylił z wiewiórczą spermą :P:D Pomoże :D:D

Gość Lara C gościnnie
;-)

Oho ruda gościnnie ;) chcesz być wyszarpana za rude włosy jak dzika sztuka na westernie ;):P:D

Gość Lara C gościnnie
Baaaaaardzo! Ale sama sobie wybieram szarpiącego... :-P A Ty nie dość,że nie lubisz rudych,to jeszcze za dużo gadasz ...

Dzięki za cenne rady Amstaff..ale póki co z przemiana materii ok u mnie..no i na mnie takie metody nie działają.. A Ty wciąż tak przejęty opinia innych...

Lara juz na mnie pooleciała zupełnie jak odpalona flara :D nie dość że jestem wysoki :P metr p*****esiąt w kapeluszu ;):D to do tego mlody dziadełł mam 86 latełł :D musiala polecieć na takiego menciznę :D gość 13 też ma mokro jak mnie czyta, w Jej zadzawce pluskają się kiełbie i leszcze :P:D nawet ten dzielny pilot Skalski nie jest Jej potrzebny ;):D tzo za projekt :D

Mam podejście do staruszków,Staff...,taka praca... I wzrost odpowiedni,żeby takiemu knypkowi spojrzeć w oczy,ale wolę młodszych od siebie,wysokich i mniej gadatliwych,bo nie lubię męskiej dominacji....w gadce.. ;-)