Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiashhshshs

Porod sala wieloosobowa brak zgody rodzacej na obecność męża i męża innej rodzac

Polecane posty

Gość gość
trafnie wybrany nick młotek :) heheh nic dodać nic ując

Gość mlotekmlotek
oczywiscie ze facet trac***ociag do takiej dziury jak moj lokiec tylko wy powiecie nieeee bo mezos tak mowi, a co ten debil ma i mowic ze cie nie kocha musi ci scieme zarzucic, a moje slowa ze sa chamskie idiotki? to przeciez wasz poziom wiec wy tak tylko kumacie temat! autorka z tego co czytalam pisala grzecznie a wy na nia ze rozkladala nogi rury cholera

Gość mlotekmlotek
wejdzcie na watek o zlym mezu czy cos takiego teraz sie zaczal i tam sie zalicie ze mezus ma w d**eczce was zal dupsko sciska ze po takim porodzie was traktuja jak maciory a nie sexy kobiety, rura dziura

Gość gość
Ja tam przy swoim mezy robie kupe a na porod go nie zabiore bo by mi tylko przeszkadzal. W chwilach bolu po prostu lubie byc sama, w ciszy.

Gość mlotekmlotek
dla mnie robienie kupy przy kims to ochyda bleee jak facet ma cie traktowac jak obiekt seksu!!! wez sie kobieto sraj sama , a moze jak chodzicie srac to tez z mezem bo same nie dacie rady?

Gość gość
rozwarcie do 10 cm to się robi szyjki a szyjka znajduję się wewnątrz nie widać tego na zewnątrz masz takie pojęcie o porodzie jak żadne pewnie jesteś zapuszczonym nie mającym pojęcia o niczym 15-latkiem

młotek założył na forum temat o tym, że zabieram byłego męża razem z moim partnerem (ojcem dziecka) na poród rodzinny i zmuszam inne do porodu z moim "fagasem" - cytuję LOL :P musi mieć nierówno po sufitem żeby takie rzeczy wymyślać i jeszcze temat zakładać specjalnie.

Gość zwolenniczka konkubinatu
wyzyj się młotku na forum, bo chyba tylko to Ci zostało, prawda? :) Ale żenada. Spadam z tematu.

Gość mlotekmlotek
nie dada jaga zrobilas z siebie klamce, po prostu poprzedni fagas cie zostawil w d***e,a ty nam wmawiasz ze rodzenie na wieloosobowej jest normalne w parach, moglas z nim rodzic tak samo, tylko jakims cudem ci dzieciaka nie zmachal bo tak bys go na sile do wieloosobowej wp******ila a on pozniej na pepkowym by p******il co widzial bo jak ma cie w d***e to inne tym bardziej

Gość gość
mlotekmlotek-> jakaż kultura od ciebie bije. Dlatego ja rodzę w normalnym miejscu z dala od takiej hołoty jak młotek (myślę, ze to autorka, której nerwy pusciły).

Gość gość
dokładnie 100% autorka nie znalazła poparcia to sobie musi upuścić :)

Gość mlotekmlotek
jak wy kupe stawiacie przy mezach wezach to rzeczywiscie nie m,a temetu , skoro was to nie krepuje ten smrod i to ze facet to esteta raczej ( czemu facet nawet oblesny lubi ogladac piekne szczuple babki z playboya a nie rozwarte srajace rury) nie rozumiem.....

Gość gość
mlotekmlotek-> weź na wstrzymanie księżniczko i skończ już. Że też ten twój facet chce siedzieć z takim babochłopem ze słownictwem rodem z rynsztoka.

Gość mlotekmlotek
tak macie racje jak zwykle we wszytkim , i tak jestescie puste lby i sracie przy facetach wiec dla was wszystko w normie :) co myslisz ruro ze tylko jedna autorka ma jakies tam zdanie k***o

Gość gość
Ja robie kupe pol godz i w naszym napietym grafiku czasem to jedyny czas porozmawiac;) rodzic mozna przy mezu a wyprozniac sie juz nie? Uwierz ze nie jedna posrala sie na porodowce i to nie zwyklym stolcem tylko biegunka;/

młotek, a co mam mój były do rodzenia w parach? jak ktoś nie chce to ja nie zmuszam i właśnie dlatego, że mój mąż był beznadziejny to nie miałam z nim dzieci i nie musiałam nikogo narażać na jego obecność w szpitalu. I skończ z tymi wulgaryzmami, bo one nie działają na mnie, a tylko świadczą o tym jaką jesteś wieśniarą

Gość mlotekmlotek
wez do pustego lba ze nie tylko jedna osoba tak mysli, poza tym pilnuj fagasa zeby do innej nie polecial po tym jak zobaczy jak srasz w pory

Gość mlotekmlotek
tak jestem wiesniara a ty napisalas ze nie moge sie nie zgodzic na to zeby twoj fagas z toba byl, nie klam kobito podla

Gość mlotekmlotek
mysli ze jej wszystko wolno, pcha na porodowe fagasa co ma ja w d***e i jeszcze ja mam prxzy nim rodzic . fagas ma ciebie w d***e a mnie tym bardziej bedzie pozniej na pepkowym obrabial co tam ciekawego uslyszal dzis , frajerki mysla ze jak d**e pokaza to ich beda bardziej kochac a to odwrotnie

Gość gość
prowokejszyn

Co Ci do mojego faceta i jego pilnowania? to nie ma nic wspólnego z porodami na wspólnej czy osobnej sali i sama sobie pilnuj swojego jak musisz (a czuję że musisz, bo nikt nie chce takiej wrzeszczącej baby). Chyba, że po prostu piszesz żeby mnie obrazić - co ci się nie uda, powtarzasz się i powtarzasz z tym "porzucaniem przez fagasa"

Gość mlotekmlotek
gownejszyn ruro rozwarta

Gość gość
frajerki mysla ze jak d**e pokaza to ich beda bardziej kochac a to odwrotnie ach takie masz doświadczenia młocie, WSPÓŁCZUJEMY

Już mówiłam, że Ci współczuję tego, że Cię facet tak potraktował ale idź do psychologa, zacznij znaczki zbierać hobbystycznie albo maturę w końcu zdaj... nie wiem zajmij się czymś. Jeszcze znajdziesz tego jedynego, tylko się uspokój, bo pewnie ludzie za wariatkę Cię mają. Chyba, że jesteś z tych szarych myszy, które się przeistaczają w lwice gdy odpalą kompa

Gość mlotekmlotek
moze zrobmy mode ze do kibla z mezem chodmy niech nam d**e wycieraja , albo moze wy w ogole lubicie na siebie srac? mnie jakby z ktoras z was do wieloosobowej polozyli to bym tego frajera w********ila na ryj zbity i by mi nawet bole nie przeszkodzily

Gość mlotekmlotek
ja nie autorka ze sramto tamto, bym po prostu w tych bolach go za fraki w******* i by mnie nie dali rady powstrzymac musieliby go w********ic bo bym mogla sobie krzywde zrobic a oni beda sie bac ze mi sie cos stanie i pozniej beda kiblowac za to rury,

Gość mlotekmlotek
sa sposoby nawet nie trzeba skarg piosac na takie zaklamane rury jak wy co lubia srac pod siebie przy fagasach, po prostu przej***** jakby ktoras z was na mnie trafila bo bym nie reczyla za siebie

Gość gość
ależ masz obrazy w głowie, uspokój się, zażyj swoje leki i oddychaj głęboko

Gość mlotekmlotek
teraz ide na inny temat, jak to facet ma zone w d***e i ja traktuje jak szmate pa

sranie, du/py i fagasy, sranie du/py i fagasy - skończ już, uspokój się. Całe szczęście dla nas, że nie będziemy z Tobą rodzić, bo Twój "fagas" opłaci Ci klinikę w Bostonie zapewne.