Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak omotać żonatego tak żeby zostawił żonę

Polecane posty

Gość gość

poderwać żonatego to nie sztuka, oni sami są napaleni jak psy i szukają chętnych lasek, ale jak go zakręcić tak skutecznie, żeby romans nie ograniczał się do okazjonalnych numerków tylko żeby koleś naprawdę stracił głowę i powiedział żonie good bye? proszę sobie darować wyzwiska i moralizowanie, bo na razie nie mam zamiaru robić użytku z tej wiedzy, pytam tylko tak na wszelki wypadek :P

Gość gość
Tak na wszelki wypadek Musisz być bardzo inteligentna i cierpliwa . Tylko czy warto?

Gość gość
zoanty ozenil sie z pewna kobieta bo uznal,ze jest warta jego milosci i zachodu. Zonaty ozenil sie bo jest ciekawym okazem dla kobiet, zonaty wczesniej roochal inne tez wiec i moze nawet lepiej niz zone ale jesli to z nia sie ozenil to nie ma opcji go przekonac.

Gość gość
hmmm, wiem ze to nie taka prosta sprawa, żonaci to zazwyczaj wyrachowane ch**e, szukają lasek żeby poromansować na boku, a po jakimś czasie wymieniają je na inne ale od żony nie odchodzą. Mi chodzi o to, co należy zrobić, jak się zachowywać, jaka być, żeby facet zgłupiał i się zauroczył... i może jeszcze jedno: czego na pewno nie należy robić, żeby się nie spalić za wcześnie?

Gość gość
żonaci są super nie to co rawiczki no i ruc/hali już

Gość gość
czego na pewno nie należy robić, żeby się nie spalić za wcześnie? x Na pewno nie należy słuchać rad geniuszek i geniuszy rodem z kafeterii

Gość gość
no ale jak to rozegrać ja się pytam?!

Gość gość
pytać ci wolno

Gość eseczka1234567889
Napisze ci wieczorem, dla mnie dwoch sie rozwiodlo. Jeden po roku znajomosci, drugi po prawie 1,5. Drugi zostal moim mezem.

Gość gość
eseczka, czekam wiec do wieczora na Twoje porady, tylko napisz koniecznie, będę sprawdzać topik.

Gość sooowa
kurde, Eseczka, ja też przyjdę tutaj wieczorkiem, żeby poczytać. Może się czegoś douczę. Tylko ja jestem ciekawa co zrobić z facetem który jest mężem przeszło 20 lat ... To twarda sztuka, ma klasę. Oczywiście jak rzuci żonę to przestanie ją mieć. Ale to już szczegół.

Gość gość
Hm, ale to bez sensu. Omotasz zonatego i bedzie z Toba. To znaczy, ze jest slabym psychicznie frajerem co nie umie dotrzymac przysiegi malzenskiej. W zyciu nie chcialabym byc z takim czlowiekiem. :) Jest sens? Ja nie widze.

Ona omota go nie dlatego że chce z nim być. Robi to bo czuje się w życiu gorsza niż inne kobiety, obarcza się winą tego że w jej życiu brakuje szczęścia i miłości, dlatego też odbijając zajętego mężczyznę kobiety tworzą w swoich głowach iluzję bycia lepszą od żony. Żony tj. kobiety szczęśliwej i spełnionej, z którą ktoś chciał spędzić życie.

Gość gość
Hahaha, gościu powyżej, trafiłaś/łeś w sedno! Jak taki żonaty zostawi żonę dla laseczki, to oznacza, że jest skończonym ch**em, po co z takim być? :D

Gość sooowa
włąśnie to chciałam wyżej zasygnalizować. Już po całej klasie faceta :(

Gość gość
A potem bedzie sie siedzialo z takim odbitym facetem i zastanawialo kiedy go inna zabierze. ;d

Gość asystentka szefa2
na to trzeba mase cierpliwosci!!!! musisz byc przede wszystkim bardzo mila dla niego, WYROZUMILA, chwalic jaki to on jest madry itd. nie krytykuj zony jego na poczatku dopiero tak po roku mozesz lekko zaczac, PRZYTAKUJ mu kiedy mozesz- ze zgadzasz sie z jego zdaniem jak np. opowiada ci ze szef na niego niesprawiedliwe sie wyrzywa czy cos takiego. WSPIERAJ GO , pokazuj ze jest dla ciebie wazny - wazniejszy niz kolezanki itd. DBAJ o siebie- makijaz, bielizna, pamietaj zeby sie golic itd. GOTUJ - a jesli nie umiesz to sie naucz.

Gość gość
a co wy sie przejmujecie tym , że jak ja go odbiję to za chwilę odbije mi go inna. ja chcę wiedzieć jak zbajerować skutecznie żonatego i już ! :D

Gość asystentka szefa2
aha no i licz sie z tym ze kiedys moze inna mu tobie go odbije i ze latwo mu bedzie zdecydowac sie na zdrade bo juz sie przyzywaczail.... najciezej jest zrboic ten pierwszy krok a potem to juz normalka dla faceta. aha no i przede wszystkim DUZO SEKSU!!!

Gość asystentka szefa2
po prostu musisz sie upewnic ze caly czas traktujesz go jak kogos SPECJALNEGO , bo zona pewnie tego juz nie robi bo jej sie nie chce.

Gość gość
Nie słuchaj curefskich podpowiedzi . Przede wszystkim to facet musi Cię pokochać a to już proste nie jest .

Gość gość
dziwie sie takim d****** ktore czepiaja sie zonatych :( pewnie jeszcze nie wiesz co cie za to moze czekac ! zanam taka zone co podciela zyly (pod kolanami ) kochance meza - mozesz liczyc sie ze wszystkim moze ci jakas gebe kwasem poleje ?

Gość gość
Ale się wściekła głupia zapchaj dziura, bo na innym forum prawdę jej wygarnęli, to przyleciała na kafe zadawać debilne pytania, jak ona sama. :D Żebyś nawet szmaciaro wyszła z siebie, stanęła obok na łbie z rozwartymi kopytami i klaskała uszami, to on i tak nie zostawi swojej żony - kobiety mądrej i zaradnej, którą kocha. Odwal się wreszcie od niego, bo się doigrasz i skończysz marnie

Gość gość
zostawi, zostawi :) jesli tylko bedzie madrze postepowac, zonka pojdzie w odstawke. jak w temacie "zycie po zdradzie":D

Gość gość
bądź piękna i inteligentna zarazem, -uprawiaj sporty, -dbaj o makijaz, manicure itd -ucz sie jezykow -gotuj - seks na kazde zawolanie - dbaj o wyksztalcenie i rozwoj itd łatwizna:)

Gość gość
yy sorry zapomnialam , że jakbys byla w stanie to wykonac to bys sobie znalazla wolnego faceta , a nie rozkminiala jak zdobyc zonatego, wiec pewnie zostaje ci tylko dupa omotac bez cellulitu oczywiscie, liczac na jakies ochlapy ktorymi raczy cie obdazyc

Gość gość
a czemu nie możesz mieć wolnego faceta, tylko uparłąś się na żonatego?

Gość gość
mam wolnych na pęczki ale i tak wolę tego żonatego :P

Gość gość
ale pomyśl jak żonaty to po rozwodzie będzie się musiał podzielić majątkiem, no i alimenty na dziec****otem te dzieci będa cię odwiedzać.