Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak omotać żonatego tak żeby zostawił żonę

Polecane posty

Gość gość
elka nie znasz dnia ani godziny

Gość wierny facet
Chcecie rad, proszę bardzo uśmiech z******ty seks uroda z******ty seks brak zazdrości zero awantur zainteresowanie czułość z******ty seks brak fochów to "coś" i błysk w oku To są cechy idealnej kobiety. Takiej kobiety nie zdradzę:-)

Gość 7laila
wierny facet typowe żony się zleciały, ja przez 5 lat znosiłem jej humory i robiłem tak jak chciała, w zamian nic.Nie mogłem iść z kolegami na mecz,jedno piwo wieczorem -awantura że alkoholik ze mnie,seks raz w miesiącu na misjonarza,porażka.Kochałem ją kiedyś nie wiem za co głupi byłem jak but.Ale teraz odżyłem i wiem co oznacza słowo KOBIETA usmiech.gif x x x Czyli taka co stawia 3 zgrzewki piwa dziennie i nic nie gada bo ma wiecznie japę pełną spermy :D

Gość wierny facet
laila coś mi się zdaje że twój facet ma coś na boku,nawet jeśli nie to prawdopodobnie niebawem to zrobi bo charakterek masz zołzowaty, jakbym moją żonkę słyszał

Gość wiecznie bzykana
wierny facet powtarzasz się za często z tym z******tym seksem. chyba ci go bardzo brakuje

Gość gość
bo zonatego faceta nie da sie zdobyc mozna sie z nim przez chwile zabawic a potem poczuc sie zalosnym smieciem !

Gość 7laila
wierny facet laila coś mi się zdaje że twój facet ma coś na boku,nawet jeśli nie to prawdopodobnie niebawem to zrobi bo charakterek masz zołzowaty, jakbym moją żonkę słyszał x x x Zgadłeś! Mój mąż każdego dnia obraca pół miasta :D

Gość gość
A ty dalej z nim siedzisz? Nie boisz sie chorob wenerycznych, ciazy na boku?

Gość wierny facet
do wiecznie bzykana z******ty seks celowo powtórzyłem tyle razy żebyście wy baby wiedziały czego facetowi najbardziej trzeba,kto jak kto ale ty z takim nickiem chyba wiesz najlepiej;-) I teraz mam z******ty seks z moim rudzielcem;-) A w przyszłym miesiącu składam pozew rozwodowy:-)

Gość gość
a hiv sie roznosi w zastraszajacym tempie :o

Gość wierny facet
zabezpieczamy się,poza tym oddajemy honorowo krew więc mamy pewność że jesteśmy zdrowi,ale jeśli ty u siebie podejrzewasz to przebadaj się koniecznie

Gość wiecznie bzykana
7laila wierny facet laila coś mi się zdaje że twój facet ma coś na boku,nawet jeśli nie to prawdopodobnie niebawem to zrobi bo charakterek masz zołzowaty, jakbym moją żonkę słyszał x x x Zgadłeś! Mój mąż każdego dnia obraca pół miasta smiech.gif / jego żonę pewnie też dlatego taka zołzowata dla męża :D:D

Gość wierny facet
Na takiego lodowca nikt nie poleci, aseksualna jest i tyle,wśród facetów nie ma amatorów kłód łóżkowych,chyba że jakiś nowy odłam się pojawił ;-)

Gość 7laila
I teraz mam z******ty seks z moim rudzielcemoczko.gif A w przyszłym miesiącu składam pozew rozwodowyusmiech.gif x x x Aż tak długo będziesz czekał? Złóż we wtorek, bo jeszcze cię żona wyprzedzi :D

Gość wierny facet
Niech wyprzedza,wisi mi to:-)

Gość gość
Dosc to prymitywne. Sama cielesnosc. Wierny facecie. :)

Gość gość
Kochałem ją kiedyś nie wiem za co głupi byłem jak but" Glupcze,kocha się bezinteresownie.Masz g******e pojęcie o miłości..Z kimś takim jak ty w łóżku,to masakra.Jedyne wybawienie dla ciebie to prostytutka/

Gość 7laila
wierny facet Niech wyprzedza,wisi mi tousmiech.gif x x x Jak ci wisi to nic dziwnego, że zona kłoda a wrażeń szuka w mieście :D

Gość cichy marek
Mam a raczej miałem to samo co wierny mąż. Zakończyłem ten związek bo poznałem kobietę która dała mi szczęście,fochy eks żony to już przeszłość,błaganie o seks też. Mam cudowną ciepłą kobietę ,chcę mieć z nią dzieci ,eks nie chciała bo karierę robiła w wieku 35 lat.Bogu dzięki bo nie mam zamiaru jej oglądać.

Gość gość
k***a ludzie, nie wychwalajcie się tutaj ilu to macie kochanków/kochanek na boku, tylko gadajcie co trzeba zrobić żeby odbić żonatego!

Gość wiecznie bzykana
cicha marka masz szczęscie że za marzenia nie karzą bo z pierdla byś nie wyszła

Gość wierny facet
Laila chcesz być błyskotliwa ale wychodzi to tobie tak jak mojej eks-żałośnie:-)

Gość gość
a ty czytaj co piszą ci już omotani i już nie żonaci lub jeszcze żonaci. z******ty seks i jusz! :classic_cool:

Gość cichy marek
wiecznie bzykana to chyba w myslach jesteś kochana bo jad aż kipi z ciebie,wybaczam ci bo wiem co to frustracja seksualna,na szczęście to przeszłość

Gość malinka z kalinka
no właśnie,gościu z 18 dobrze gadasz! :-))) Z******TY SEKS !

Gość gość
d***** mnie wykończyły i na żadną juz nie spojrzę

Gość malinka z kalinka
gościu w jaki sposób cię wykończyły?

Gość 7laila
wierny facet Laila chcesz być błyskotliwa ale wychodzi to tobie tak jak mojej eks-żałośnieusmiech.gif x x x Żałosna to jesteś ty, gdy raz udajesz faceta bzykającego jakiegoś rudzielca, a w następnym poście już pytasz jak omotać zonatego. Dam ci rade - ustaw się jutro w kolejce za którymś tam rogiem, jak mój stary rozpocznie działanie dla dobra zdzir, to może się załapiesz i jutro wieczorem będziesz stękać z wrażenia na kanapie a nie zadawać głupie pytania na kafe :D

Gość gość
Wlasnie, to pisze ta sama osoba kochanka

Gość wiecznie bzykana
malinka z kalinka gościu w jaki sposób cię wykończyły? / za słabo dopami ruszały i za głośno szczekały