Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciuu

W jakim wieku zamieszkaliście na własna rękę

Polecane posty

Gość gosciuu

W jakim wieku wyprowadziliście się od rodziców i zaczęliście żyć na własną rękę?

Większość pewnie napisze, że koło 18-20 :P ­ A praktyka taka, że i do 30, jeśli nie dłużej, rodzice pomagają, nawet jeśli się z nimi już nie mieszka. Oczywiście, o ile się dojnego byczka nie złapało :P

Gość spaślak_
dojne to sa krowy :D piszac byczek to chyba mialas na mysli stara glupia szkape :D

Kobieta właśnie byka potrafi wydoić. Ale chyba Ty o tym nie masz żadnego pojęcia ;)

Gość spaślak_
no przyznaje - nie mam bladego :D

Zależy jak patrzeć, ale właściwie możesz się cieszyć :P

Gość spaślak_
chyba jednak nie moge :D dojenie tez moze miec swoje plus a raczej przyzwolenie na wydojenie :D wymiana dobr jak wiekszosc transakcji sa plusy i minusy.

Dlategoż mówię, że zależy jak patrzeć. Ale w obliczu bezrobocia i lenistwa wśród ludu to myślę, że znalezienie chętnej na transakcję nie jest zbyt trudne.

Gość gość
18-po skonczeniu zawodowki,dostalam prace w sklepie i bylo mnie stac na stancje .Pracujac robilam sobie zaocznie liceum i dalam rade...

Gość gość
z domu zaraz po maturze, jak na studia wyjechałem, czyli w wieku 19 lat. Całkowicie sam się utrzymuję od 25 r.ż., czyli od kiedy mam stałą pracę, wcześniej dorabiałem, ale jednak główny ciężar utrzymania spoczywał na rodzinie

Gość gość
z domu wyprowadzilam sie po maturze jak zaczelam studiowac w innym miescie czyli jak milam 19lat (ale utrzymywali mnie rodzice), gdy bylam na 3 roku znalazlam prace i wtedy juz przeszlam na swoje ;) czyli gdzies ok 22 roku zycia.

Gość gość
22 lata, zamieszkalismy razem z narzeczonym, najperw wynajmowane, a po niecalych 4 latach w 2009 kupilismy juz z mezem wlasne, rodzice nigdy nam nie pomagali, maz pomagal troche swoim,

Gość gość
Dziewietnascie. Wyjechalam z chlopakiem za granice i jak wrocilismy zamieszkalismy razem. Dalej mieszkamy :)

Gość gość
21 ...nie moglam sie dogadac z mama, wynajelam pokoj, poszlam do pracy , zaczelam studia (tu pomagal mi tato finansowo). Nie bylo latwo ale duzo mnie to nauczylo

Utrzymuję się sama od 25 roku życia, teraz mam 29. Z domu wyjechałam w wieku 21 lat. Miałam rentę po ojcu do 25 roku życia, ale mama też mi dawała kasę.

Gość gość
pracuje od 19 roku zycia, najpierw wyjechałam na rok za granicę, potem wróciłam i pracowałam tu w PL mieszkając cały czas u rodziców, czyli na 2 lata wróciłam następnie wyprowadziłam się mając lat 22 i oczywiście cały czas sama się utrzymuje, moich rodziców nie stać na to by posyłać mi pieniądze, nie było ich stać i pewnie nie będzie.

Gość gość
a teraz mam 26 lat