Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszyscymajamambe

dieta MŻ I cwiczenia z Chodakowska kto ze mna

Polecane posty

Gość wszyscymajamambe
Ja dzisiaj zjadlam troche blonnika. Ale po dzisiejszej wizycie u lekarza cos mi soe jesc calkowicie odechcialo:(:(

Gość wszyscymajamambe
A wy gdzie??:(

Gość wszyscymajamambe
Zaczelo sie tak dobrze a teraz milczycie:(

Gość fionka22
Hej, rzeczywiście cichutko tu. Ja wczoraj byłam na zakupach odzieżowych bo za 3 tygodnie wracam do pracy po macierzyńskim i korzystając z wyprzedaży które są obecnie postanowiłam uzupełnić dość liczne braki w mojej garderobie. Myślałam że będe miała problem z rozmiarami ale szczerze to nie było tak żle, bez problemu wbijałam się w 42 co mnie cieszy a nawet jakąś 40 kupiłam. Dziś się też zważyłam i od poniedziałku mam kilogram mniej, od nowego roku razem już 4kg. Narazie zapał jest tylko nie ćwicze może dziś coś spróbuje na mięśnie brzucha. A jak u Ciebie wszyscymająmambe?

Gość wszyscymajamambe
Fionka 22 gratuluje;) ja teraz tez nie cwicze, nie mam czasu a poza tym wpczoraj zmarla mi babcia :( i po prostu stracilam ochote na wszystko... u mnie jak na razie super, juz widze rezultaty gdy sprawdzam swoj obwod:) na razie tylko -2 cm w poszczegolnych czesciach ciala, ale dawno sie nie mierzylam, wieczorem dam znac:)

Gość wszyscymajamambe
Chwale sie swoja waga 83,7----->80.8:):) 15 dzien:) bez odmawiania sobie:)

Gość wszyscymajamambe
Witam:) ciagle bedziecie milczec?

Gość wszyscymajamambe
Kazdy taki chetny do odchudzania, nie mowcie mi ze tylko ja wytrwalam w noworocznym postanowieniu:(

Gość Kasica3012
Witam Mogę dołączyć? Nie bardzo wiem ile waze ale ponad 80 kg:-I. Zaczelam troche cwiczyc z ewka i robie brzuszki. Co do diety to uwazam co jem ale bez przesady. Chciałbym schudnac dzieki cwiczeniom a nie katowanie się dietami. Moje postanowienia: - ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć - nie jeść po 18 - dużo woodyyy

Gość wszyscymajamambe
Kasica3012 witam cie. Mam nadzieje ze ty po kilku dniach nie uciekniesz. Ja w ciagu 15 dni schudlam 3kg i chcialabym to utrzymac. Ale ostatnio nie mam czasu na cwiczenia. Zycze ci wytrwalosci:D