Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy w Polsce związki będą wyglądać tak jak w Skandynawii

Polecane posty

Gość gość
SWÓJ CIĄGNIE DO SWEGO i tyle w temacie. x Tu się zgodzę tyle gadania, że faceci są źli mówią tak tylko złe kobiety, które ich wybrały

"Tu się zgodzę tyle gadania, że faceci są źli mówią tak tylko złe kobiety, które ich wybrały" W drugą stronę też to działa ;) Patrz Heniuś.

Gość Heniuś
"Jak przez dwie dekady coś Ci nie wychodzi to pora poszukać problemu w sobie" - oczywiście że mam problem i nie musisz mnie w tym temacie uświadamiać. Mój problem polega na tym, że 99,9999% polskich kobiet sp... la kiedy się dowiadują, że czegoś się od nich oczekuje a pozostałe łżą i potem muszę je wyrzucić za drzwi, bo mój problem polega po prostu na tym, że chcę partnerstwa i normalnych relacji. Mam taką genetyczną dysfunkcję, że chcę związku partnerskiego, oczekuje od kobiet pewnego poziomu intelektualnego, moralnego oraz materialnego. Nie ukrywam - JEST TO PROBLEM :) Jest to dla mnie problem tak olbrzymi, że całkowicie mnie przytłacza, nie radzę sobie z nim, mam przez to myśli być może nawet samobójcze :) Łączcie się ze mną w bólu :)

Wybacz, ale ciężko łączyć się w bólu z jednostkami wybrakowanymi które widać same nie oferują zbyt wiele ;) Mam tu bardziej walory intelektualne i emocjonalne na myśli. Takie sobie kobiety wybierasz jakimi się otaczasz. ­ Ale łatwiej zwalać winę na innych, mechanizm obronny, co u pewnie dobiegającego 40 faceta nie powinno dziwić. W końcu jego czas już powoli mija.

Gość gość
Gdyby kobiety nie wybierały złych facetów nie mówiłyby, że faceci są źli

Gość gość
"poziomu intelektualnego, moralnego oraz materialnego." x przy czym jak tu łatwo zaobserwować sam jesteś nowobogackim prostakiem więc twój poziom "intelektualny i moralny" to jest niziutki. może dlatego wszystkie twoje argumenty skupiają się na "dokładaniu się do czynszu" i "samochodzie takim jak twój".

Gość gość
a wy co nie wymagacie kasy i utrzymania-nie kreci się u was wszystko wokół kasy i seksu kobietki gdzie prawdziwy facet to zawsze ten co ma kasę

Gość gość
ten Heniuś to jakiś sfrustrowany cwaniaczek, pewnie dorobił na zmywaku w Anglii a teraz wielki pan w Polsce :D

Gość gość
polaczki nigdy nie nauczą się jak traktować kobiety.

Gość gość
polska to pakistan europy, polscy faceci tylko chcą brać a dawać to już nie

Gość gość
Najbardziej szkoda mi białych kobiet które są gwałcone przez tych brudasów. Pamiętam historie z USA z lat 20tych ubiegłego wieku w którym na wieść o g****ie kobiety przez czarnych zebrało się około 10.000 osób i wyciągnęło czarnucha z więzienia i ucięli mu łeb za to :-)

Gość gość
:-(

Gość gość
Co można tu dodać, wszyscy maja troche racji. Jestem też tego zdania, że ciągnie swój do swego. Kobiety które wybierają kiepskich partnerów same nie są idealne, nie oszukujmy się. To samo się tyczy facetów. Choć widuje przypadki gdy porzadny gosc a meczy sie z jakas lafirynda, tak samo żal mi kobiet, ktora naprawde sa ok a poniewiera je jakiś debil. Ludzie nie potrafią się dobierać i tyle w temacie. Warto sie pomeczyc*****szukać kogoś na poziomie, jelsi lubimy normalne zycie, bez porabanych ekscesów. . Jeszcze jedno do faceta, który napisał ze polki są tkaie nie inne, ze dwie dekady nie znalazł== nie wierze ci gosciu, tlumaczysz sie jak dziewczynki, bo trudno mi je nazwac kobietami, ze trafiaja na samych idiotów, nie wierze w takie bajki . Naprawde sa fajne kobiety w tym kraju jak i faceci na poziomie, tylko trzeba sie postarac, a nie szukac meza, zony byleby była/był

autorko - zmien srodowisko;-) to nie jest kwestia kraju, tylko grupy spolecznej - to co opisujesz to zwykle narzekanie ze nie umiesz zbudowac rzeczywistosci takiej ktora by cie zadowalala;-) to nie prawda ze w skandynawii kazdy zwiazek jest partnerski, a w w Pl zaden;-)

Gość gość
Mam super faceta Polaka, miły, uczynny, to w was jest problem, jeśli nie dostrzegacie wartościowych facetów :D a może to oni nie chcą na was spojrzeć ;)

Gość gosc84
Faceci są źli i beznadziejni to takich sobie kobiety wybierają.

Gość gość
to nie jest kwestia samego wyboru, niektore kobiety zwyczajnie nie mysla szerzej, nie próbuja nawet przewidziec tego co moze byc, a to jest zgubne myslenie, mam zasade jak mi sie wydaje ze cos zle funkcjonuje, to w rzeczywistosci musi tak byc, nie wiem nie rozumiem ludzi którzy sie mecza na siłe, mimo ze to nigdy nie bedzie miało przyszłosci

Gość gość
Ci, którzy tak dobitnie narzekają na płeć przeciwną, sami chyba nie widzą wad w sobie. Nic mnie tak nie wkurza i pisze to jako samczyk, jak ktoś obraża innych a sam robi syf :D. Najlepiej jest napisać, że wszyscy są tacy sami, pod swój wzór oczywiście:D

Gość gość
nienawidzę mężczyzn.

Gość gość
gosc84 Faceci są źli i beznadziejni to takich sobie kobiety wybierają. x Nie faceci są źli tylko kobiety lecą na złych facetów i się nimi wymieniają między sobą

Gość gość
kobiety w polsce sa ze złymi facetami bo tylko takich mają do wyboru, mądrzejsze wybierają samotność albo obcokrajowców

Gość gość
haha, ładna frustacja, ale sie tak zapytam kto wychowal tych mezczyzn? wy same, wasze matki itp, brawo

Gość gość
ktos dobrze sie wyraził, wymieniacie sie bubkami miedzy soba, potem płacz, robicie same pod siebie, nie widzicie tego?

Gość gość xyz
ja nie chcę bubka, ja chcę cichego, spokojnego faceta

Gość gość
nie rozumiem jednego, same przyznajecie ze lubicie takich złych chłopcow, zabawowych, by potem narzekac na wszystkich:D logika drogie kobiety, bo same nas uczycie takiego zachowania, w USA tez sa zli faceci, wszedzie kobiety narzekaja na facetów a dlaczego? bo w takich sie lubujecie widocznie, jakby facet nie mial powodzenia bedac złamasem to by sie tego nie trzymał, proste i logiczne, nie pisze ze wszystkie macie tak pod kopuła

Gość gość
Moje obserwacje, bo lubię obserwować zachowania ludzi, a kobiet to już bardzo:D. Piszecie, że lubują się w takich. Ja uważam, że większość nie potrafi ocenić poprawnie zachowania faceta. Do tej matni dochodzi fakt, że kobiety zachowanie faceta na codzień przeważnie łącza z zachowaniem tym w łożku... Czy tylko one? Nie, wielu facetów też ma z tym problem, Myślenie jest proste i zawsze zmierza ku bzykaniu, oczywiście bedziecie zaprzeczać. Idąc tym tropem, agresywny meżczyzna, jest w oczach kobiety bardziej seksualny...

Gość goscccc
Co ty gadasz? Mój mąż nawet mi gotuje!)

Gość gość
Kobiety mają problem w odróżnieniu ciepłej kluski od faceta który nie musi sie afiszować, taka prawda. Nie piszę już tutaj, wystarczy sie przejsc po pierwszym lepszym akademiku i zobaczycie czego kobiety szukaja :D

Gość gość
goscccc a z jakiego jest kraju?

Gość gość
Mój w prawdzie gotuje, sprząta, prasuje, pierze, pracuje, zajmuje się dziećmi ale nie ma prawka i zastanawiam się czy może lepiej poszukać sobie kogoś lepszego?