Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy w Polsce związki będą wyglądać tak jak w Skandynawii

Polecane posty

Gość gość

Będą oparte na partnerstwie i szacunku, facet będzie wykonywał połowę obowiązków domowych, będzie poświęcał czas dziecku, do tego będzie zadbany i przystojny? Czemu Polacy to takie buce? Chyba nie doczekam się zbyt szybko takiego przełomu w Polsce, więc chyba muszę poszukać Skandynawa...

Gość gość
nigdy?

Gość bbjjnjknjjknj
kiedyś będzie to i u nas, ale polaczki są 100 lat za bambusami. ja radzę sobie poszukać męża obcokrajowca, a nie użerać się z polskim frajerem, który usiądzie z piwskiem przed tv

Gość gość
Mój taki jest... ale to konkubinat. W Skandynawii też jest więcej konkubinatów?

Gość gość
Będą oparte na partnerstwie i szacunku, facet będzie wykonywał połowę obowiązków domowych, będzie poświęcał czas dziecku, x Są tacy mężczyźni Polacy ale jak polak jest taki to jest dla was niemęski

Gość gość
a nie użerać się z polskim frajerem, który usiądzie z piwskiem przed tv x Jest wielu różnych polaków ale dla was facet niepijący to nudziarz i c***a. Nie doceniacie tego co macie w kraju kompletnie

Gość gość
w tej skandynawii to chyba same pedały albo co.

Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. ­ Mentalność ludzi się zmienia, i teraz możesz znaleźć każdy "typ", wystarczy chcieć i samej mieć coś do zaoferowania. A co do wyglądu...nie zauważyłam by Skandynawowie w tym przodowali :D Za to dobrze, że autorka jest zadbana i piękna, taka kobieta ma szeeeroki wybór i nie musi marudzić na forach ;)

Gość kamila rrrrrr
08.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość x "Są tacy mężczyźni Polacy ale jak polak jest taki to jest dla was niemęski" O O Bzdura, ja właśnie tylko takich szukam, nie chcę cwaniaka czy bad boya z przeszłością kryminalną

Gość gość
to jesteś nieliczna w tym kraju. Większość polek poleci na złego faceta

Gość kamila rrrrrr
Obawiam się że jestem w większości. To o czym Ty piszesz to jakieś dyskotekowe małolaty co życia nie znają. Ja szukam dobrego partnera ale i przyjaciela zarazem.

Gość gość
Mylisz się. Gdyby większość szukała tak jak Ty mówisz to nie byłoby takiej złej opinii o facetach :) Nie byłoby samotnych matek, ofiar przemocy domowej ze strony mężczyzny itd. Dziś po raz kolejny widziałem naoczny przykład gdzie facet wulgarny, agresywny i ewidentnie lubiący sobie wypić był w związku a nawet był ojcem. Polki dużo mówią, że chcą porządnych mężczyzn itp. ale jak taki jest polak to najczęściej widzą go negatywnie a jak zagraniczny ale taki sam to ok.

Gość gość
mój jest jak Szwed, tak jak opisałaś w pierwszym poście. do tego otwarty i czuły w łóżku.

Gość kamila rrrrrr
Ja szukam spokojnego, wrażliwego i porządnego i dlatego cały czas jestem sama, bo w Polsce takich nie ma. Chyba też się przejadę na półwysep Skandynawski w poszukiwaniu męża, bo tu w większości siedzą jakieś buraki, kibole, cwaniaki, maminsynki albo jakieś dziwaki. A gdzie normalni, dobrzy faceci?

Gość gość
a jakiej jest narodowości?

Zakompleksiony gościu, gdybym była facetem to bym niektórych bab kijem nie tknęła bo sa tak samo wulgarne, agresywne i puste. Ale zdaje się, że Kamila mówi o normalnych ludziach a nie o umysłowej patologii.

Gość gość
ten zakompleksiony gość to jakiś prawiczek, może cream?

Gość gość
zakompleksiony? Bo mówię o tym jakich polki wybierają sobie najczęściej partnerów? dobre! Krwawa ja też nie mówię o patologii a o normalnych ludziach. Jak sama piszesz kobiety są dziś często tak samo wulgarne czy agresywne ja bym powiedział, że spora część kobiet i to nie trzeba być patologią i dla takich typu kobiet spokojny, odpowiedzialny mężczyzna nie będzie atrakcyjny. Generalnie facet musi być gorszy od kobiety a skoro kobiety są dziś takie złe to facet musi być fatalnie zły a dobry będzie uznany za niemęskiego.

Gość gość
Z tą SZW nie szalejcie. większość małżeństw się rozpada do tego plaga g***tów , zdziczenie .Faceci c***owaci ulegli akurat dla miłośniczek femdom.

Gość gość
mieszkam w szwecji i duzo jest konkubinatow (sambo) i co to jest milosc? jak gdyby to byla milosc to byliby malzenstwem a nie tylko razem mieszkac

Gość 0 Terenia 0
08.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość "Z tą SZW nie szalejcie. większość małżeństw się rozpada do tego plaga g***tów , zdziczenie" Ale to nie Szwedzi gwałcą tylko obleśne czarnuchy i ciapaci :O

No, bo bez ślubu nie ma miłości, ciasny rozumku XD ­ Zakompleksiony gościu, SWÓJ CIĄGNIE DO SWEGO i tyle w temacie.

Gość 0 Terenia 0
08.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość "mieszkam w szwecji i duzo jest konkubinatow (sambo) i co to jest milosc? jak gdyby to byla milosc to byliby malzenstwem a nie tylko razem mieszkac" Czyli dopiero po zaobrączkowaniu pojawia się miłość? :classic_cool: Ależ te wszystkie małżeństwa muszą się kochać! :D ❤️

Gość Heniuś
Hahahaha, a kiedy polki będą takie jak Skandynawki? Mi nikt kitu nie wciśnie, polkom się marzy "emancypacja po polsku" czyli ona robi co chce i wydaje pieniądze faceta a facet to pies który koło niej skacze, toleruje jej fochy, wybacza gafy, znosi humory, przełyka zniewagi, puszcza po sobie obelgi i tak dalej. I oczywiście to facet ma zrobić pierwszy krok, być taki, sraki i owaki - ale zapomnijcie, że ja taki kiedykolwiek będę :) Przez ponad 20 lat nie spotkałem ani jednej takiej, która by była gotowa do partnerskiego związku więc z czym głupie baby do normalnych facetów? Za to kucharko-sprzątaczek-inkubatorów mogłem mieć setki. Polskie baby o partnerstwie potrafią tylko gadać albo wyobrażają sobie, że polega to na tym, że one mogą chodzić na imprezy :) Spróbuj powiedzieć polskiej babie, że ma dorzucić się do czynszu czy paliwa to w 99,99999999% cała emancypacja pierzcha i zostaje bidulka czekająca, aż książę ją uratuje bo "jest prawdziwym facetem a prawdziwy facet nie da zapłacić kobiecie". Bo dla polskich bab prawdziwy facet to prawdziwy frajer. 99,99% polskich bab nawet porządnej pracy nie ma żeby samej wynająć mieszkanie (o normalnym samochodzie średniej klasy który choćby się zbliżył do mojego nie wspomnę) a one marzą o partnerstwie? To tak samo jak "szukam normalnego", "podobno jestem ładna" hahaha - nigdy się nie sprawdza :) Związki będą wyglądać jak w Skandynawii, kiedy polskie baby przestaną wyżej srać niż d**ę mieć i uświadomią sobie, że emancypacja to nie pie... enie się po kątach, tylko szansa na nawiązanie z facetem relacji jak równy z równym. Ale żeby to osiągnąć trzeba coś sobą reprezentować do czego panie gorąco zachęcam.

Gość Terenia marację ciapaki gwałcą
Rzecznik Praw Człowieka w Szwecji podaje, że w latach 1995-2006 liczba zgwałceń wzrosła o 377 proc, a w latach 1975-2007 o 300 proc. w miejscach publicznych. 82 proc. Szwedek boi się wychodzić z domu w godzinach wieczornych. Wszystko wskazuje na to, że jest to efekt wielkiej imigracji z państw muzułmańskich, której największe nasilenie obserwowano na Półwyspie Skandynawskim w latach 2004-2012. Szwecja jest obecnie smutnym rekordzistą pod tym względem. Jest krajem z największym współczynnikiem zgwałceń w Europie, a na świecie plasuje się zaraz po antyrasistowskiej RPA. Szokującym jest wynik 57 ofiar na 100 000 mieszkańców. To prawie cztery razy więcej, niż we Włoszech, gdzie i tak wynik jest wysoki. W wyniku migracji z Afryki, poziom zgwałceń wzrósł tam do 15 ofiar na 100 000 mieszkańców. Według statystyk, 1 na 4 Szwedek zostanie zgwałcona. Imigranci stanowią około 90 proc. sprawców, z czego muzułmanie stanowią 77 proc.

"Przez ponad 20 lat nie spotkałem ani jednej takiej, która by była gotowa do partnerskiego związku więc z czym głupie baby do normalnych facetów? " Jak przez dwie dekady coś Ci nie wychodzi to pora poszukać problemu w sobie :D Jak pisałam wcześniej ciągnie swój do swego :D

Gość 0 Terenia 0
08.01.14 [zgłoś do usunięcia] Heniuś "I oczywiście to facet ma zrobić pierwszy krok, być taki, sraki i owaki - ale zapomnijcie, że ja taki kiedykolwiek będę" Heniuś, ty nas naprawdę gowno obchodzisz, my zawsze sobie możemy znaleźć cudzoziemca 😴

Gość gość
to znaczy w Skandynawii nie dość ze face zarabia na krowę podwyższając jej poziom życia to jeszcze zapierdziela w domu? i za co -za to ze ta przeciętniaka z wieczna postawa roszczeniowa pójdzie z nim do lóżka, a i tak będzie wzdychać do sąsiada a na swojego narzekać co wy dajecie za te swoje wymagania skoro facet musi wszystko robić

Gość gość
wy jesteście jak towar na sprzedaż a nie ludzie

Gość 0 Terenia 0
08.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość "za to ze ta przeciętniaka z wieczna postawa roszczeniowa pójdzie z nim do lóżka, a i tak będzie wzdychać do sąsiada a na swojego narzekać" Twoja mamusia tak robiła, że znasz tylko taki schemat rodziny? :( 😴