Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczucie gorąca i zimna

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 23 lata, jestem płci meskiej, od 3 dni mam problem... Odczuwam ciagle gorąca i zimno, gdy ide rano do pracy (pracuje cały dzień na dworze) to czuje się ok, a gdy wracam z pracy mam uczucie zimna i dreszcze, w nocy budze sie cały mokry z potu i jest mi gorąco... Wstaje rano i zaś w pracy czuje się ok, wracam z pracy i znowu mi zimno i pocenie w nocy... Dlaczego tak się dzieje?

Gość gość
Też tak miałam w zeszłym roku, jak miałam zimno w robocie, identycznie. Termoregulacja padła. Kładłam się pod dwoma kołdrami i z zimna nie mogłam zasnąć, jak już usnęłam to gorąco jak piekle i pociłam się. Już zaczęłam podejrzewać menopauze u siebie. Wszysto wiosną minęło. Zmieniłam lokal na taki z normalną temperaturą i luz. Ani się nie pocę w nocy, ani nie mam kłopotów z zaśnieciem z powodu zimnych członków. A w zeszłym roku miałam wrażenie, że mam kości z lodu. Trzymaj się ciepło i roboty szukaj innej. Szkoda zdrowia.

Gość gość
dokladnie, padła termoregulacja, mialam kiedys to samo jak pracowalam w zimnym magazynie, zmienilam prace biurowa i wszystko jest ok