Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie krew mnie zalała

On na czarno ona na etacie becikowe 5 tysięcy

Polecane posty

Gość gość
a w ogóle dlaczego mnie prześladujesz i zapamiętujesz wszystkie szczegóły? :)

Gość gość
ja bym chyba w ogole zwariowala jak mozna z tym zyc w ogole no sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj no wlasnie 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Ojojo w naszym temacie też sama sobie odpisywałaś ;-D Chyba faktycznie ta krew cię nieźle zalała :-) Pozdrawiamy serdecznie ;* Muahhh . Nie zniże się do twojego poziomu i opuszczam ten jakże ośmieszający cię temat ....

Gość gość
Może i ośmieszający, ale ciebie giściowa HAŃBIĄCY.

Gość gość
5000 to grosze w porownaniu ile koszuje utrzymanie dziecka przez te 20-25 lat,wiec o jakiej kradziezy ty mowisz kobieto.Nie cierpie takich donosicieli I zazdrosnikow.Jestes podla i zepsuta . x podłe i zepsute są osoby które najeżdżają na autorkę! jestem w szoku po przeczytaniu większości wypowiedzi popieracie oszustów! i zgadzam sie zre stwierdzeniem że złodziej nie zrozumie uczcciwego jesteście same zepsute do granic możliwości, nie ważne że ona dostanie tysiąc czy pięć.... chodzi o to że wyłudza je!!! gdyby wpisała uczciwie swoje dochody nie dostałby NIC! Przez to że większość ludzi wyłudza zasiłki efekt jest taki że sa one tak niskie. I ten kto naprawdę potrzebuje dostaje mniej bo musi podzielić się z tym co je wyłudza. Państwo musi płacić coraz więcej na zasiłki efekt jest taki że potem nie ma na inne inwestycje, np drogi, trzeba zamykać szkoły itd pieniądze nie sa z gumy! żeby jednym dać trzeba komuś zabrać.

Gość gość
a potem sie dziwią że tak źle w tym kraju jak wszyscy kombinują na lewo i prawo.... .... mało tego większość pochwala takie działania...szok!

Gość gość
autorko nie dawaj się wciągnąc w durne dyskusje na kafe tylko poprostu zadzoń do ZUsu czy napisz anonim z detalami o tej naciągaczce, nikt cię z tego nie będzie rozliczał a jej dobiorą się do dupska i odechce się jej oszukiwać

Gość gość
oczywiście, to jest okradania uczciwych obywateli. to nie jest tak, że "państwo" to jakis twór - na budżet zrzucają się wszyscy uczciwi obywatele. skoro ona ukrywa dochody i pobiera wyższe becikowe, no to jak nazwac to inaczej jak kradzieżą?

Gość gość
Każdy orze jak może :P Jak bym miała szanse jakieś dodatkowe pieniadze tez bym sie starala :P

Gość gość
przestań! autorka powiedziałaby: och nie nie, panie Zusie! tylko nie 5 tysięcy złotych za darmo na dziecko... nie mogę tego przyjąć.

Gość widać ile czyta ludzi ze zrozu
Pustaku jak jej to udowdnisz?? ;-D Nawet jej nie znasz ani nie znasz się się kompletnie na ZUSie ani KRUSie ... wiesz tempa strzało na czym to polega ??;-D

Gość gość
wszyscy tak bronią znajomej autorki bo pewnie same kombinują na lewo i prawo. dziwi mnie czasem postawa Polaków: nie wtrącaj się! ja rozumiem nie nalezy wtrącać sie w prywatne zycie, zwyczaje rodzinne itd ale sa sytuacje gdzie powinniśmy reagować! wyłudzanie pieniędzy, krzywdzenie dzieci czy zwierząt, kradzież w sklepie... wiecie co to obywatelski obowiązek? jakby ludzie zareagowali jak pijany kierowca wsiada za kierownicę... dziś wiele osób by żyło!

Gość gość
sama jesteś pustakiem i tępą strzałą... jedynie co umiesz wnieść do dyskusji to wyzwiska i ubliżanie.

Gość gość
i co z tego, że ma 23 lata? Jak płaci KRUS to mu się należy, tak jak pracującym matkom macierzyński itp. A takiej matce 22-letniej pracującej się nie należy? Poczytajcie o KRUS i zasadach tam panujących i wtedy się wypowiadajcie o tym ojcu. On nic nie kradnie!!! Skoro opłaca KRUS to mu się należy, tego nie da się obejść. Jest rolnikiem, opłaca składki co kwartał i z tego tytułu mu się to należy a nie od wysokości dochodu. Niby wszystkie takie mądre ale oczywistej rzeczy nie sprawdzą.

Gość widać ile czyta ludzi ze zrozu
I w dalszym ciągu sama sobie odpowiadasz ;-D Ohhhh jakie ty musisz mieć smutne życie skoro śledzisz i zakładasz tematy o ludziach z kafe :** Na jakąś jałmużnę mamy się tobie złożyć i wysłać żebyś pokrzywdzona nie była??

Gość gość
nic mu się nie należy skoro zataja prawdziwe dochody, jakby podał prawdziwe to g***o by dostał a nie kasę. A taka szukaj jak Led Zeppelin, tylko jej dzieciaka szkoda że ma taką matke, oszustkę

Gość gość
Dokładnie jak by suce dali kaske to by siedziała cicho, a tu afery donosy bo sama nie dostała tyle kasy i zazdrości! raz w życiu niech sobie maja te 5 tys becikowego moim zdaniem w Polsce jak na podatki itd nic nie dostajemy na dziecko ! Dla mnie każdy powinien dostawać ok tylu pieniedzy na dziecko plus oczywiscie rok czasu macierzynskie... Weż pod uwagę ze te dzieci tez dorosną beda płacic podatki i z********ac***placic skladki ! Poza tym zobacz jak nas ZUS okrada a nie ludzie ktorym sie kasa przyda za te marne 1000zl to nawet porzadnego wozka sie nie kupi! Amen

Gość gość
coś się znów do mnie przyje/bała. mi żal jest Twoje ukochanego męża. uważaj, pisałam, że już się na niego czaję.

Gość gość
Każdy orze jak może jezyk.gif Jak bym miała szanse jakieś dodatkowe pieniadze tez bym sie starala . no właśnie, taka postawę przybiera multum Polaków więc nie dziwicie się zasiłek rodzinny na dziecko wynosi ok 70 zł (nie wiem dokładnie bo nie pobieram) że wciąż sa jakieś ograniczenia w uldze na dziecko, że becikowe coraz mniejsze i nie dla wszystkich. TO EFEKT WASZYCH DZIAŁAŃ szkoda tylko ze nie umiecie wziąć na klatę tych działań ... tylko narzekacie jak w tej PL źle.

Gość gość
taaaa ona jakby zatajała jak jej znajoma oszustka to też pewnie by dostała, ale nie każdy jest taki. Nie każdy Polak to złodziej. Ja płace składki, mój mąz także i nie po to płaće żeby bogatym w d**ę pchać za oszustwa

Gość hahahahahaha019
Ty na prawdę nie rozumiesz , że KRUS nie patrzy na dochody?? Poważnie taka tempa jesteś czy tylko udajesz?? Ewentualnie jakby jej dochody przekraczały to nie dostałaby tys jednego z ZUSu czyli 4 i tak by dostała

Gość gość
Zrozumcie, że wysokość dochodów a opłacanie co kwartał KRUSu nie ma ze sobą nic wspólnego!!! Wysokość jego dochodów miałaby wpływ tylko na przyznanie tego dodatkowego tysiąca. Sprawdź najpierw co piszesz bo naprawdę trudno powstrzymać się od napisania paru dosadnych słów jak widzę jak piszecie o czymś, o czym zielonego pojęcia nie macie.

Gość gość
Dokładnie jak by suce dali kaske to by siedziała cicho, a tu afery donosy bo sama nie dostała tyle kasy i zazdrości! raz w życiu niech sobie maja te 5 tys becikowego moim zdaniem w Polsce jak na podatki itd nic nie dostajemy na dziecko ! Dla mnie każdy powinien dostawać ok tylu pieniedzy na dziecko plus oczywiscie rok czasu macierzynskie... Weż pod uwagę ze te dzieci tez dorosną beda płacic podatki i z********ac***placic skladki ! Poza tym zobacz jak nas ZUS okrada a nie ludzie ktorym sie kasa przyda za te marne 1000zl to nawet porzadnego wozka sie nie kupi! Amen x akurat twoje dzieci wyniosą z domu jak oszukiwać i okradać państwo! i pewnie nie będa płacić podatków tylko pracować na czarno skoro mamusia tak robiła. sama sobie zarób na dziecko a nie wyciągaj łapę!!!!

Gość gość
taaaa ona jakby zatajała jak jej znajoma oszustka to też pewnie by dostała, ale nie każdy jest taki. Nie każdy Polak to złodziej. Ja płace składki, mój mąz także i nie po to płaće żeby bogatym w d**ę pchać za oszustwa POPIERAM!

Gość gość
taaaa ona jakby zatajała jak jej znajoma oszustka to też pewnie by dostała, ale nie każdy jest taki. Nie każdy Polak to złodziej. Ja płace składki, mój mąz także i nie po to płaće żeby bogatym w d**ę pchać za oszustwa.dlaczegoś biedy? boś głupi. dlaczego głupi? boś biedny.

Gość gość numer cztery
Jeśli uważacie, że w KRUSie jest tak kolorowo to kupcie ziemię i zacznijcie opłacać. To prawda wypłacają jednorazowy macierzyński ale to wszystko. Mój teść wiele lat był rolnikiem i wiem jak niskie mają oni świadczenia. Tak płacą niższe składki w porównaniu z ZUSem ale i mają dużo niższe świadczenia. Za zwolnienie dostają grosze, które i tak nie są wypłacane a odliczane od składki, głodowe renty i emerytury. Becikowe to tak naprawdę jedyny dość wysoki dodatek oprócz tego w przypadku śmierci rolnika. Mnie wkurza wciubianie nosa nie w swoje sprawy. Żyjmy swoim życiem zamiast wtrącać się do czyjegoś.

Gość Agata6451
pustak jeden najpierw oskarżał gościówe o kłamstwo z powodu ciąży ( odpuściła dopiero jak zobaczyła zdj USG) to teraz znowu coś musiała wymyśleć ;-)

Gość gość
każdy chce jakoś żyć i kombinuje jak może... a gadanie że robi się dzieci dla kasy to jakaś kpina... mnie wkurzają tylko ci którzy przepijają te pieniadze :/ a jesli normalna rodzina z dzieckiem pokombinuje żeby coś dostać żeby było lżej??? ludzie... na jedno dziecko to maks 100 w zależności od wieku... no zlitujcie się, ale za to nie da się żyć, to są pampersy na mc a wy rzucacie się jakby to były grube pieniądze... a jakby państwo potrafiło zadbać o ludzi to nie musieliby tak kombinować :/ czemu nikt nie pisze że pracodawcy na papierku 1200 a reszta do łapy??? to okradanie i pracownika i państwa... a jak szef ma humor to do łapy juz nie da i co??? a progi z mopsu są takie śmiesznie niskie że to głowa boli :p śmiech na sali, bo jak człowiek zrobi opłaty to może płakać tylko albo się powiesić :p

Gość gość
cudnie, popieramy oszustów i wyłudzenia, w imię dobra dla dziecka. Polacy przerażacie mnie? do czego ten świat dąży.. apotem słyszy się że za 200zł zabił człowieka...czemu z a200 bo jemu się należało, wszak płacił skłądki

Gość gość numer cztery
progi w mopsie są niskie ale i te 70 zł czy ileś rodzinnego to śmiech na sali, w tym kraju kto nie wykombinuje ten nie ma.