Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nurleila

Kto normalny ze mna popisze debilom wstep wzbroniony

Polecane posty

Gość gość
ja juz nie pale od kilku lat:)

Gość gość
nie pale

zastanawia mnie to czemu polacy ktorzy sa tu zagranica nie ucza sie jezyka?? nawet nie wiecie ile tu takich jest, wstyd przynosza na kazdym kroku....

Gość gość
bo polaczki to ogolnie jeden wielki wstyd......

Gość gość
Nie mają po co - ciągną Józka ze sobą wszędzie, do banku itp. :D

Gość gość
P*****aj się ze Szkotem jak znasz język. Ci co znają sobie nie odmawiają.

ja pracuje ze szkotami, ale w pracy mnie bardzo czesto wolaja bym przetlumaczyla jakies p*****ly bo polacy przychodza i nawet podstaw nie umia, moj chlopak jest tez tu tlumaczem kosi kase za 5 min przetlumaczenia jakies glupoty a placone ma za godzine niemale pieniadze.... smiech na sali ze taki wstyd robia polacy

Gość gość
"Podstaw nie umią" już się nie pogrążaj, za 5mim tłumaczenia dla Polaka można dostać w ryj lub £20, ale mi też kasa :D

nie mam pracy najwyzszych lotow jednak jest to praca lepsza niz niejednego polaka w polsce, jestem gora

szkocja dala mi wiecej niz polska gdzie ludzie sa wiecznie niezadowoleni i pytaja jak debile jak maja zyc haha dziekuje za to wasze bagno

Gość gość
Dużej kasy na tym zrobić nie może.. ;) z resztą mniejsza z tym, jakie tu ludzie maja ideologie fiu fiu. Pracują na kasie w Biedronce a tobie będą żałować. I to "Brytyjką nigdy nie będziesz" no i co z tego? Polką jest, ale czy to powód, żeby nie opuszczać granic?

Gość gość
Niektorzy nie lubią jak się wyjeżdża, coś innego widzi. "Masz znać swoje miejsce i tam stać!" Haha debile Jak się jakoś wygląda lub i nie to można być z białym, ale to za dużo bólu dla takiego mózgoj**** Pracują w Polsce za 1300 i wiecznie mieszkają u rodziców :D

wroce do tego naszego pieknego kraju gdy nadarzy sie propozycja pracy i zarobkow wieksza niz tu... bo rezygnowac z czegos na rzecz gorszego mi sie nie usmiecha

Gość gość
A ty Polko / Polaku kim jesteś w Polsce? Lub czym? Tym samym :D Niektóre mogą mieć kulturalnego białego, ale to poza możliwościami wiochmenów.

Gość gość
A ty Polko / Polaku kim jesteś w Polsce? Lub czym? Tym samym :D Niektóre mogą mieć kulturalnego białego, ale to poza możliwościami wiochmenów.

Gość gość
wroce do tego naszego pieknego kraju gdy nadarzy sie propozycja pracy i zarobkow wieksza niz tu... bo rezygnowac z czegos na rzecz gorszego mi sie nie usmiecha Oni by chcieli ściągnąć cię w dół - do swojego poziomu :D

Gość gość
Cześć! Chciałam prosić o małą przysługę... Jeśli ktoś by mógł wysłać na mnie sms, w konkursie na miss studniówki 2014 to prosiłabym, bardzo mi na tym zależy. Z góry wszystkim dziękuję! :) sms o treśc**PUL.7 pod numer 71160 JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJĘ :) jeśli chcesz mnie zobaczyć: https://www.facebook.com/daria.chymkowska

Gość gość
nie polaka tylko nieudacznika,razem stanowicie parę nieudaczników i będziecie tkwić w swoim nieudacznictwie aż do śmierci A twój Polak / Polka z PL z Biedronki lub za 1300 lub z pleckami to udaczne to jest? Jednak ludzie nie lubią jak się komuś wiedzie, nawet jako tako.

ciekawe na czym kroisz ta kase haha, no moze jestes kierownikiem w biedronce i zarabiasz 3.000 aleeee kasaaaaaaaaaaaa buhahahha

Gość ZENON_lat55
oddam sie analnie mężczyźnie zapraszam !

Gość gość
Tak kroisz ser ze swojego h**a i masz krzywe nogi jak srasz. Gdybyś coś osiągnął nie czepiałbyś się Polaków zagranicą bo temat cię nie dotyczy! A i niektorzy Polacy zarabiają duże pieniądze...więc? Żyłka c**pęknie?

Gość gość
Wszystko mam duże - :D idź schowaj tego mikrusa