Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka_21

KONTYNUACJA STAREGO TOPIKI

Polecane posty

Gość OstatniDworcowyŻul
Każdy jest bardzo w temacie,bo to był swego czasu jeden z najbardziej popularnych wątków na Kafeterii,ale wszystko ma swe granice,a wszedłem,bo był na głównej :)

Gość gość
Skąd ta cisza?

Gość gość
Witma, jest :)

Gość gość
Skoro nie dbasz o swoj topik, to tak jest.

Gość gość
po co pytasz czy ktos jest jak nic nie piszesz?? Bezsens.. nie sadzisz Anitko , ze to głupie?

nie mialam osstatnio za bardzo czasu psiac i to dlatego ale teraz juz poworcilam na stare smeici ehh dizlao sie troche ostatnio u mnie ale to jutro napisze bo teraz mi sie spac chce a jutro do rpacy na rano

Gość gość
do meza wrocilas?

Gość gość
ale napisalas co sie u Ciebie dzialo...

nie wrocilam do emza ale mam znim dobry kontakt od jakeigos czasu sie polkepszylo miedzy nami dosc xzesto sie spotykamy nawet pauilina nie ma nic przecikwo tez razem z nia impreuzjemy bylismy na imprezie w osttania sobote ehhh poznalam fajnego chlopaoka ale niestet nie odezwal sie na drui dzien widocznie zgubil numr teleofnu ktory mu dalam no coz moze go jeszcz ekiedys spotkam bonaprawd eise dobrze bawilismy nie tylko na parkiecie hehe jutro trz jad edo pauliny wiwcxzorem posiedizmytroche popijemy i zobasczymy co sie ebdzie dzialo w swieta rowniez mmay plan sie spotkac ale nie wiaodmo jak to wypali na penwo pojedizme na impreze cala ekipa oj juz sie nie moge doczekac :)

Gość gość
Bosz, Anita, ty nigdy nie zmadrzejesz. Jeszcze niedawno pisalas, jak a ty bylas glupia, ze z nim sie zadawalas. I znowu nowy chlopak nie zadzwonil, bo pewnie jak zwykle mu o******elas albo doopy dalas. Nikt ze szmatami nie chce miec nic wspolnego.

Gość gość
Nie ma co komentować, tu wciaz bez zmian. To chyba faktycznie jakaś podstawiona osoba pisze. Niemożliwe, by ktos aż tak był...niereformowalny :-o

mato przecie znie weoriclam do nigo nie jestemz nim w zwiakzu tylko sie koelgumemy to chybga nie ejst zabtonione?? dobrze nam sie razme impezuje i sie dogadujkemy narazie i tyle po prpstu bez zobowiazan a paulina nie ma nic przeickwo

Gość gość
" poznalam fajnego chlopaoka ale niestet nie odezwal sie na drui dzien widocznie zgubil numr teleofnu ktory mu dalam" :D

Gość gość
Na razie imprezujesz, ale niedługo dasz d**y bylemu. W końcu to też nie jest zabronione:P

Gość gość
Prosta konsekwencja. Robisz zawsze to, co najgorsze dla ciebie...

po rpsptu chce jeszcze troche oszlaec oki jestme mloda potem bedzie na rto za pozno a nie chce siedzcie c wodmu calej mlodosci

Gość gość
A to korzystanie z życia do dawanie d**y kolejnemu przypadkowemu facetowi w kiblu? Super masz wymagania trzeba przyznać...

trzeba yt chwilka a nie zastanawiac sie co ebdzie jutor czy za kilka lat przekonalam sie o tym dopiero tera zi zaluj ze przedtem sie tak nie bawilam i nie impreziwoalm jak teraz jslidpobrze pojzie to po swietashc sie ywprwadzma od tatay czas zaczac smaodizlene zycie

Gość gość
I dokąd to sie wyprowadzisz? Do byłego? Pewnie Paulina nie ma nic przeciwko :D

Gość gość
Tylko "żyjąc chwilą" pamiętaj o zabezpieczeniu, bo jesli zajdziesz w ciążę, to nawet danych ojca dziecka nie będziesz znać. O chorobach wenerycznych nie wspominając...

narazie sie wprowasdzma di angeli na jakis czas ale bede szukala cos wynajac jakas mala kawalerke zoabcyzmy moze sie znajdzie cos taniego mam terraz prace niedlugo podpisz eumowe wiec moz emnie bedzie stac a w razie czeog tata p;momoze obiecla mi to

Gość gość
A wiesz, ze od seksu oralnego mozna miec hpv? Pewnie nie...

Gość gość
Wygoogluj sobie. Sporo tego w necie.

Gość gość
Mnie sie pisac nie chce. I tak żadnej rady nie posłuchasz, wiec po co? "Korzystaj z życia" póki nie jesteś na nic chora.