Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o karmieniu piersią powyżej roku

Polecane posty

Gość gość
Ja znam wiele karmiacych piersia . Sa to kobiety wyksztalcone , zadbane , szczesliwe i seksowne i na pewno nie przynaleza do zadnej patologii.

Gość Aga12345678910
Masakra, co jest z Wami dziewczyny? Czemu rzucacie się sobie do gardeł? Jestem w 6 m-cu ciązy, chciałam sobie grzecznie poczytać, a tylko zgłosiłam trzy wypowiedzi do usunięcia i naczytałam się bluzgów. Jedna wypowiedź mi się podobała: Prywatna sprawa czy karmisz czy nie - nie daj sobie wmówić, że jesteś złą matką czy źle postępujesz. To Twój wybór. I tego się trzymajmy! Ogłaszam koniec kłótni!

Gość gość
Mnie naprawde mierzi jak czytam , ze piersia karmia cytuje "p******* matki polki", patologia, kobiety nie myslace o przyszlosci dzieci,zaniedbane, nieszczesliwe I tym podobne p*****ly.Kto takie bzdury wymysla?To sa wartosciowe kobiety, zadbane I dbajace o swoje dzieci.Karmienie piersia to nie koniec swiata I nie koniec kobiecosci, to etap w zyciu matki I dziecka, ktory warto wykorzystac jesli jest taka mozliwosc.Nie pisze tutaj o kobietach , ktore z roznych np. zdrowotnych powodow nie moga karmic.Ale nie da sie przejsc obojetnie I nie odpowiedziec na wyzwiska I klamliwe teksty pisane na kobiety , ktore karmia naturalnie.Pozdrawiam.

Prawda jest taka, że kobiety karmiące piersią dłużej niż pól roku są zazwyczaj matkami które maja wyzsze wyksztalcenie i pochodzą z inteligentnych rodzin