Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci są podli przytulają się i są mili tylko jak chcą seksu

Polecane posty

Gość gość
ja nienawidzę facetów, co oni mają w tych łbach? tylko przyjemne życie, najlepiej by się bzykali żarli spali i kupowali sobie jakieś gadżety

Gość gość
"do mnie byś się mogła przytulić, nawet jak jesteś pasztetem." buhahahahaha :D:D:D

nie ma na kafe żadnych moich zdjęć, nie jest to możliwe nie mam z nikim kontaktu, gdyby takowe były wyszły by z mego konta BSA:D ale ja nie jestem pasztetem, nie martw się, jestem drobna 1,65, mam skórę miłą w dotyku (polecam żele palmolive :classic_cool:) i nie mam trądzika:)

Argen-Pasował byś do broken, nie musiał byś z nią seksu uprawiać. Mnie by to męczyło na dłuższą metę, to tak jak mieć mięso , być głodnym i nie móc je skonsumować.

*wyszłyby a co jest złego w gadżetach wiecie co, seksualni mężczyźni są tylko nachalni, ale seksualne kobiety są dodatkowo hipokrytkami:(

to tak jak mieć mięso , być głodnym i nie móc je skonsumować. x robisz błąd, mój drogi, związek ze mną nie polegałby na tym, że sie kogoś MA:O

Gość gość
widze femiminiunie feministki sie zebrały :D ps. Któraś pisała, że chce, aby mężczyźni wymarli jak dinozaury? Na pewno :D Wystarczy troche pomyśleć i dojść do wniosku: nie ma facetów - nie na kobiet. Co? Może kobiety potrafią sie bezpłciowo rozmnażać? :D

brokeninside87-Ja bym cię traktował jako koleżankę, bo jakoś mieć dziewczynę aseksualną, to dziwne było by to dla mnie. Musiał bym brać jakiś brom czy się wykastrować, aby mieć dziewczynę która nie chce seksu.

Gość gość
Porządny facet ma karteczkę na szyi z tym napisem? Ja trzy lata temu poznałam takiego porządnego dzentelmena. Zostawił mnie póżniej nagle w ciąży już kiedy byłam wysoko bo mamusi nie przypadłam do gustu. Póżniej się okazało, że to 33 letnia dupa, którą nie przerwała pępowiny z mamusią. Dobrze się kamuflował.

mogą tylko na filmach typu seksmisja z przekazem antylewackim a tamta dziewczyna ze zdjęć by Ci się, Argen, podobała, tak? :( no niestety nie jestem nią:(

brokeninside87-Nie chodzi mi o to że bym cię miał i byś była moją własnością, ale chodzi mi o seks, trudno ci to wytłumaczyć, bo nie wiesz co to popęd seksualny i jak odwala na jego punkcie.

brokeninside87-Skoro jesteś ładna, to w realu pewnie masz mega powodzenie. wiec czemu jakiegoś sobie nie znajdziesz do przytulania?

Gość gość
muj tez mnie odrzucił bo podobno muwiłam mu że jestem po studiach a naprawde po podstawuwce jestem nie moja wina a on gupi a niby po studiach

Gość gość
Imbecyle, przecież faceci sami by wyginęli, natomiast kobiety same nie, ponieważ mogłyby sztucznie przedłużać gatunek poprzez in vitro. zrobiłoby się dobry zapas spermy i tyle. poza tym technologia idzie do przodu, można by było pomnażać/klonować plemniki i zawsze byłoby nasionko do zaaplikowania kobiecie ;) to by był piękny świat

:D nie wiem, czy jestem ładna:D ja się sobie podobam nie wiem, czy mam powodzenie:D nie interesuje mnie to poza tym mam za dużo problemów osobistych, żeby się integrować, obserwować, czy się komuś podobam, kupować lepsze ubrania, codziennie się malowac, stroić, wychodzić na miasto i generalnie się tym przejmować:D a poza tym nie chcę być w związku, a moje wyobrażenie związku i tak mam tylko ja.

ja bym się w tym świecie zabiła, bo było by pindolenie o dzidziusiach i strojeniu non stop na całym globie:D poza tym większosć zawodów, dzięki temu istnieje cywilizacja jest męskich, więc nie wiem, jak kafesuczki chcą to rozwiązać:D

Gość gość
a co te baby mają we łbach, że tak zawartość męskich łbów krytykują? trochę tolerancji baby!

brokeninside87-Czyli żyjesz w krainie fantazji i chcesz aby twój zwiazek był jak na filmie romatycznym..:D

Gość gość
nie byłoby pindolenia o strojeniu, makijażach, fryzurkach dietach bo kobiety nie miałyby się komu podobać. byłyby wolne i szczęśliwe

gość-Baby są głupsze, dlatego nienawidzą facetów. Murzyn nie nienawidzi białych, bo biały jest mądrzejszy, sprytniejszy i po prostu lepszy.

Gość gość
haha invitro i zapas spermy. Śmiech na sali. A jakby urodził sie dzidziuś chłopiec to co? Plastycznie kuciape i zwisające sudy dorabiać ? Haha :D Ahh feminiunie jak wasze zdania sie mocno z prawdą mijają, czyste fantazje :D Prosty wniosek: nie ma mężczyzn - nie ma kobitek

Gość gość
faceci to by tylko szarpali swojego kindybała i popijali piwko grając na konsoli :O 🖐️

no i seksualne zamasturbowały by się na śmierć;) Argen, K***in-Mikke powiedział: nawet tampony musieliśmy Wam wymyślić:D BSA - niedługo spotkam mojego Ukochanego, mam go dopracowanego do perfekcji, sam się znajdzie. nawet już kiedyś myślałam, że znalazłam i sam mnie chciał:) spotkaliśmy się bez żadnych randek czy innych gówien, no ale jakoś się rozmyło. widać to nie ten:( trzeba jeszcze trochę poczekać.

Gość gość
jak chłopiec to aborcja :classic_cool:

brokeninside87-Czyli idziesz śladami fiku miku?

Gość gość
Ilu potrafisz wymienić noblistów ? Duuuużo...... A ile potrafisz wymienić noblistek? Jedną? .x.z.fgg. Mężczyźni wynaleźli prawie 100% rzeczy, nawet tampony dla tych laluń co mają je wiadomo gdzie i piszą bzdury na forum.

Gość gość
baby sa podle przytulaja sie do facetow tylko jak maja w tym jakis interes glownie chodzi o kase i wygodne zycie na koszt faceta a jak tego nie ma to kop w doope i nastepny:classic_cool:

Gość gość
Ilu potrafisz wymienić noblistów ? Duuuużo...... A ile potrafisz wymienić noblistek? Jedną? .x.z.fgg. Mężczyźni wynaleźli prawie 100% rzeczy, nawet tampony dla tych laluń co mają je wiadomo gdzie i piszą bzdury na forum.

Gość gość
23;09 babo do garów.