Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabetka51

Nigdy nie jest za późno

Polecane posty

Gość Mel LR
Gratuluje i pracy i spadku wagi Ela..nie wiedziałam, że do pracy badania trzeba:) Ja właśnie mam pierwszy dzień @. Masakra. Chcę być Panem:) Jak co miesiąc. Ja mam 170 i dobrze wyglądam jak ważę 56. Szczupło ale ja jestem bardzo /cienkiej kości/ i każdy kg ponad 56 wygląda jak tłuszcz przyczepiony (zazwyczaj nie tam gdzie by się przydało)..tak ewidentnie nie pasuje do sylwetki:) Anettu udanej podróży:)

Gość anetttu31
elu tym bardziej gratulacje!mel,dzieki,zapomnialam dodac ze ja od 14 juz na miejscu.dziwne bo ja tez drobnej kosci,nadgarstki mam ciensze niz niektore 10cm nizsze kolezanli,no i chude nogi,zero bioder,tylka tylko piersi i brzuch;)

Gość Mel LR
Szkoda, że tu fot nie można wrzucać:( Porwałybyśmy:) Mnie za to tyyyyyyyyyyyyyylek nieproporcjonalnie rośnie zawsze:(

Gość abp
Elu cieszę się, że masz pracę. Każda praca to więcej ruchu, na pewno szybciej będziesz chudła. Z badań, które musiałam zrobić, wynika, że mam coś z wątrobą. Jeszcze trochę muszę się pomęczyć, ale pocieszam się, że szybciej schudnę.

Dzieki za mile slowa:) Mel pewnie zalezy jaka praca ja fizyczna ,wiec trzeba Tak sobie czytam dziewczyny i doszlam do wniosku ,ze anetttu+mel=ela haha oczywiscie wagowo:) Abp wracaj szybko do zdrowka ;)

Gość anetttu31
patrze dolegliwosci watrobowe u nas bardzo popularne.wiecie co u matki waga chodzi jak chce,wiec chyba prawidlowo sie zwaze jak wroce...i dobrze,odpoczne.milej nocy bo padam:)

Gość anetttu31
w dzien sie nie odzywalam bo latam /i ruszam sie!/bez przerwy,wiec nawet nie mialam czasu tu zajrzec.a gdzie wy poznikalyscie dziewczyny?zal topiku,bo przeciez jeszcze nie schudlysmy:)dalej cwicze i trzymam diete,efekty zobacze po powrocie do domu,ale tu dodatkowo marsze i krece kolem.na obiad ugotowalam pyszma malokaloryczna galaretke z kurczaka i warzyw,bedzie tez na jutro.odzywajcie sie bo mi was brakuje!!!:)

Gość Mel LR
:-)

Hejka :)ja też nie miałam czasu cały dzień załatwialam badania i jeszcze nie skonczylam :d. Dieta utrzymana, ale jutro chyba będzie klapa ,tłusty czwartek :p .Mel pewnie szykuje się do ślubu, abp chora, a reszta dziewczyn przepadla. Anetttu ja będę pisać, nie mart się może mniej jak zacznę pracować ale będę obecna ;)

Gość zapytammm
elizabetka51 tak z ciekawosci. Gdzies tam przeczytałam,ze chyba chorujesz na cukrzycę typu 2 i bierzesz chyba leki?

Zapytam dlaczego pytasz? Tak biore cukier nie jest az tak wysoki. ale lekarz wdrozyl leczenie bo jak pisalam fatalnie sie czulam .Biore metformax

Gość anetttu31
a ja mam gdzies ten tlusty czwartek i nie jem nic slodkiego.ostatnio z cora bylam w cukierni,ona jadla a ja sie patrzylam;)mam osli upor,a mama robi obwarzanki twarogowe i tez nie sprobuje.mel,ale z tym twoim tylkiem to jest ze ja bym chciala twojego kawalek,a ty mojego brzucha raczej nie;)dobrze ze to tylko brak czasu a nie poznikalyscie,ja staram sie odzywac jak najczesciej,teraz przybieram sie do cwiczen,bo tu wstaje pozniej i z niczym sie nie wyrabiam.wkurzaja mnie w tv,mowia wlasnie ze kazdy musi zjesc paczka na szczescie...nie dam im satysfakcji tuczenia mnie:)

Gość Mel LR
Ja was podczytuje tylko jak jestem na tablecie to niewygodnie mi pisać i wtedy staje się widzem. Mi się maż rozchorował. Chyba bardziej cierpi niż mówi:( Ciekawa jestem co u abp bo objawy ma podobne:( W ogóle tego o tłustym czwartku nie przyjmuje do wiadomości. Nie słysząłam. Nie wiem:)! Pozdrawiam

Gość anetttu31
ciesze sie elu ze znalazlas ta prace.ja bezrobotna a w tej chwili zajmuje sie wydawaniem pieniedzy na tym wyjezdzie.jutro planuje chinszczyzne zrobic czyli ryz ,grzbki mun,pedy fasoli mung i warzywa na patelni duszone/oczywiscie ryz brazowy/a tak sobie dogadzam na diecie;)zawsze lubilam jesc.dietka ok.,zaraz koncze dzisiejsze cwiczenia.bardzo duzo tutaj spaceruje i maszeruje,ciekawe czy waga zauwazy.mel,zyczenia zdrowia dla meza,jakies zarazki kraza na wiosne w powietrzu...

Tak jak przypuszczalam dieta poszla w odstawke:) jeszcze przyszla synowa i przyniosla faworki i oponki,ale juz sie za siebie biore:P.Dziewczyny podziwiam.ze nie ruszylyscie . Anetttu jak wrocisz do domu napewno bedziesz mile zaskoczona waga:) Mel zycze szybkiego powrotu do zdrowia mezowi:)

Gość gość
ja polecam ketony malin jak hcecie schudnac a nie macie czasu na diety i cwiczenia :) :) polecila mi je kolezanka z pracy, na poczatku nie wierzylam, ale po kuracji waze 8kg mniej!

Gość o rajuuu
elizabetka51,masz cukrzyce typu 2,bierzesz tabletki i nie boisz sie jesc słodycze,w ogole jak czytam co ty jesz,pijesz,to az mnie ciarki przechodza. Jestes pod kontrola dabetyka czy zykłego rodzinnego lekarza? NIe uświadomił Cie lekarzna temat cukrzycy typu 2?

Gość anetttu31
dobranoc dziewczyny,chyba jestem dobrej mysli odnosnie schudniecia,nawet zamierzam przeleciec sie pare razy do solarium by lepiej wygladac jak sie zrobi cieplo/nie ochrzaniajcie mnie,lubie/nakupowalam sobie mazidel wszelakich na biust ,rozstepy itp.bo o skore trzeba tez dbac podczas odchudzania i nawet kupilam nowa bielizne,choc pewnie stanik trzeba bedzie drugi kupic jak biust poleci.milej nocy:)

Gość anetttu31
dobranoc dziewczyny,chyba jestem dobrej mysli odnosnie schudniecia,nawet zamierzam przeleciec sie pare razy do solarium by lepiej wygladac jak sie zrobi cieplo/nie ochrzaniajcie mnie,lubie/nakupowalam sobie mazidel wszelakich na biust ,rozstepy itp.bo o skore trzeba tez dbac podczas odchudzania i nawet kupilam nowa bielizne,choc pewnie stanik trzeba bedzie drugi kupic jak biust poleci.milej nocy:)

Gość anetttu31

Gość anetttu31
ten reklamowiec od malin dzis na kazdym temacie,nawet tym o paczkach

No i pozalatwiane od poniedzialku zaczynam prace,szkoda tylko ze wynikly niespodziewane problemy rodzinne i mnie to tal nie cieszy ,ale bedzie dobrze nie moze byc inaczej

Gość anetttu31
elu,uszy do gory,na pewno wszystko sie ulozy:)ja tez mam problemy ,z facetem,zreszta sama jestem sobie winna,cos glupiego zrobilam jak go nie bylo i ,ech...nie dzwoni,nie wiem czy sie dowiedzial,czy po prostu ma mnie dosc.nie chce nawet o tym myslec,bo przypominam sobie jak bardzo go kocham i to cholernie boli,a nie chce sie zalamac i zaczac pic a dalej jesc...pomysl sobie ze jak z dieta ci dobrze idzie ,to i w zyciu sobie tak poukladasz,teraz nic nie moze sie juz nie udac;)ja jadlam chinszczyzne,troche sie martwie ze brzuszek nie spada:(

Gość Mel LR
Widzę, żer dzisiaj wszystkie mam y takie nijakie nastroje. Ja też niby wszystko ok dieta nawet lepiej niż ok ale nie daje mi spokoju "decyzja życiowa". Od roku debatujemy z mężem w jakim kraju chcemy żyć.. i co tydzień ma my zmianę o 270 stopni. Dzisiaj jak widzę co Rosja robi na Ukrainie to znowu dyskusje wróciły:( Anettu jak kocha a to co zrobiłaś nie było aż tak bardzo głupie to będzie dobrze. Ważne by rozmawiać a nie czekać kto pierwszy zadzwoni. życie jest za krótkie na czekani przy telefonie:) Ela bądź dzielna w pracy:) Pozdrawiam Was i trzymam kciuki.

Gość anetttu31
witam w ostatnia sobote karnawalu:)ja trzymam dietke,bieda bo jeszcze 8 dni zanim sie zwaze na normalnej wadze,ta niby pokazuje spadek ale kompletnie jej nie wierze...ciekawe czy bedzie widac roznice.ale mniejsza o kg,na brzuchu mam taka ogromna falde tluszczu ze sama wyglada na 5kg;)to jeszcze potrwa.zycze szybkiego chudniecia!:):):)

Gość Mel LR
Hi piękne..przyznam, że nie podoba mi się sytuacja polityczna. Za blisko jesteśmy konfliktu:( Pisze to bo wyjeżdżam i przez jakiś czas nie będę miała netu (zanim się ogarnę za granicą). Powodzenia w diecie. Zajrzę jak tylko będę mogła. Pozdrawiam

Gość anetttu31
mel,odezwij sie jak najszybciej,dzis wyjezdzasz?az tak sie przestraszylas tej ukrainy?elu cos mnie opuscilas dzis:(a gdzie sie podziala abp?tak siedze sobie sama i pisze...

Gość Mel LR
Dzisiaj. Wlasnie sie spakowalam.. odpoczywam chwile teraz. Tak przyznam, ze sie przestraszylam..a jak slucham politicalkow to nie wrozy to dobrze.