Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina meza jaka paranoja

Polecane posty

Gość gość
Lata temu podczas jednej z klotni powiedzialam jej ze po tym co zrobila swojemu synowi ja bym nie dala jej swojego dziecka ani na sekunde a tesciowka mi odp.nawet bym nie chciala.CHCIALABYM JA POWIADOMIC ZE DZIECKO BEDZIE WTEDY A WTEDY ALE Z WLASNIE Z NOTKA ZE ONA NIESTETY PO TYM CO MOJEMU MEZOWI ZROBILA NIE BEDZIE WKLUCZONA W WYCHOWANIE MOJEJ CORY.

Gość gość
A co ciebie obchodzą jakieś pociotki??? - spokrewniona z nimi jesteś czy co ?! - jeżeli nie to nie rodzina! Jaka jest geneza tego konfliktu , bo zawsze jest jakaś przyczyna , nic nie dzieje się bez powodu! Znamy tylko twoją wersję , która może mija się z prawdą??? Rozmawiaj z rodziną , a nie z gimnazjum , które ma akurat ferie zimowe i się nudzi ;-)

Gość gość
Slucham?

Gość gość
a po co pisalas o ciazy do ciotki twojego meza z ktora nie masz kontaktu a na dodatek ona mieksza na drugiej półkuli? Pewnie dlatego zeby ona przekazala ta widomosc twoim teściom, zeby im na zlosc zrobic,"jestem w ciazy ale wam nie powiem". Dobrze ze cie zablokowala, pewnie nie chce sie mieszac w twoje gierki.

Gość gość
Lata temu podczas jednej z klotni powiedzialam jej ze po tym co zrobila swojemu synowi ja bym nie dala jej swojego dziecka ani na sekunde a tesciowka mi odp.nawet bym nie chciala.CHCIALABYM JA POWIADOMIC ZE DZIECKO BEDZIE WTEDY A WTEDY ALE Z WLASNIE Z NOTKA ZE ONA NIESTETY PO TYM CO MOJEMU MEZOWI ZROBILA NIE BEDZIE WKLUCZONA W WYCHOWANIE MOJEJ CORY x a po co ty się z nimi kłócisz??? po co wchodzisz w ich utarczki? tobie nic nie zrobili jak mogłaś z takim tekstem do nich na dzień dobry wyjechać??? nie dziwne że sie teściowa wkurzyła, co niby miała ci odpowiedzieć? widzę że zrobiłaś z tego dziecka pole do przepychanek.

Gość gość
Do tej nademma widac ze chyba matka nie jestes! Dlaczego jej to powiedzialam wtedy? A co mialam powiedziec osobie ktora BILA I PSYCHICZNIE NISZCZYLA SWOJE WLASNE DZIECKO? Ze cudowna mamusia byla I. ZE TAK POSTEPUJE NORMALNA OSOBA??? No wybacz..

Gość gość
Nigdy bym nie dala pod opieke swoje dziecko osobie takiej jak tesciowka! Niezrownowazonej psychicznie traktujacej zle swojego wlasnego syna doslownie MIENIE JEGO DOBRA W 4 literach.

Gość gość
Ona tez ma sadystyczne zapedy np kiedy maz moj mial 4 latka nie chcial jesc zupy jak kazdy pewnie dzieciak to wiecie co ona zrobila?? Nasypala jemu do zupy cala solniczke I zmusila do zjedzenia tego!!!

Gość gość
No i teraz nikt nie ma nic do powiedzenia;)

Gość gość
Widze ze teraz nikt juz nie ma nic do napisania po tym co tutaj napisala autorka.

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Ale ty durna jesteś A twój maz to chodzącą c**ka a nie facet ty się wyklocasz x ludźmi którzy tobie nic nie zrobili a maz co jaj nie ma ze ty i dziecko się w t o mieszanie?? Ten temat zalorzylas żeby się dowartosviowac bo nie masz komu się pochwaliuc ze Bachora ci ten c**owaty maz zrobił ??? Haha rodzina mawas w d***e niue dzieje się skoro ty taka pyskata wiesniaczka jesteś brzeczysz cos niue mając argumentów Żal zal zal

Gość gość
Do tej wyzej ale kultura osobista nie ma co!

Gość gość
ale po co TY sie do tego mieszasz i jeszcze dziecko do tego? To sprawa twojego męża. niech on matkę rozlicza z przeszłości a nie TY! jeszcze w ciąży nie byłaś a już dziecko kładłaś na szalę.