Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU NIE WIDZICIE ZAKŁAMANIA KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO

Polecane posty

Gość gość
moj wujek pragnal zostac ksiedzem, skonczyl szkole i pojechal do seminarium i ajk zobaczyl cos ie tam dziej to spieprzal gdzie pieprz rosnie i tak jego marzenia legly w gruzach, od tamtej pory ma zupelnie inne zdanie na temat kosciola

Gość gość
ehhhhh lady kogo ty nie znasz heheh

Gość gość
Lady sory a co ty wiesz o fizyce kwantowej? Bo póki co jesteś -specjalistką z zakresu szczepień, -specjalistką z zakresu religii, -specjalistką z zakresu fizyki kwantowej.

Gość gość
taaak.... fizyka kwantowa wszystko tłumaczy.... jakie to proste:) wystarczy odpowiedni wzór:p ale na twoją głupotę lady nawet fizyka kwantowa nie ma wytłumaczenia:P

lady_margarett dns nie wiem czy ostatnio czytałaś o tym że piorun piznął w figurę Chrystusa Odkupiciela w Rio De Janeiro xx hahha czytałam :D nawet mi się to śmieszne wydało :) w sam raz strzał w bałwochwalczą figurkę, szkoda że sie nie złamała w pół :D tylko kawałek palca odpadło :D

Gość gość
pisz pisz lady :) nie krepuj sie .albo wiesz co .... idź do Kosciola podejdź do pani 80 letniej która własnie modli sie o zdrowie dla swojej rodziny i powiedz jej ze jest głupim katolem :)

a ta 80 letnia pani co się modli o zdrowie to rozumiem u lekarza się nie leczy? no bo przecież po co, skoro można się pomodlić ;)

Gość gość
tak to jest lady jak ktoś poliże trochę każdego tematu na onecie czy wp i potem usiłuje błyszczeć swoim oczytaniem i inteligencją:) mogę słuchać różnych rzeczy ale od osób które mają rzeczywiście konkretna wiedzę :) a nie od osób którym się wydaje że mają :P

Gość gość
"dns a ta 80 letnia pani co się modli o zdrowie to rozumiem u lekarza się nie leczy? no bo przecież po co, skoro można się pomodlić oczko.gif" A co ma lekarz wspolnego z modlitwa ? bo nie rozumiem ?

Gość gość
jesteś głupia, diabła w to nie mieszaj:) diabeł jest blisko osób mocno wierzących, bo przy takich jak ty nie ma już nic do roboty:P

ja portali w stylu onet zwyczajnie nie czytam, nie mieszkam w Pl więc mam w d***e co się u was dzieje mało tego, jak spotykam polaków spieprzam gdzie pieprz rośnie bo poza polską niczego tak się nie trzeba wystrzegać jak polaków bo to własnie w głównej mierze katololicy. a wogóle w necie chyba nawet takich rzeczy wogóle nie pisza

Gość gość
twoja głupota jest cudowna lady:)

zdrowia wymodlić się nie da ot co ;) a gdyby nie rozwój nauki i medycyny to już dawno by nas na tym świecie nie było, albo większość z nas by się w ogóle nie narodziła :D poczytaj sobie co się działo w średniowieczu - nomen omen jakże religijnym :) tak się modlili o zdrowie, że padali jak muchy

Gość gość
"lady_margarett czekam która zaraz mi napisze , że jestem opętana przez diabła.." hehe nie pochlebiaj sobie Ty jesteś zwyczajnie GŁUPIUTKA .

Gość gość
i biedactwo siedzi na polskiej kafeterii bo nie ogarnia obcojęzycznych forum :P

Gość gość
No patrz lady nie lubisz polaków a siedzisz na polskim forum i rozmawiasz z polkami :)

swoją drogą dobra nazwa "średniowiecze" kwintesencja wzmożonych rządów kocioła

Gość gość
dns przeczytaj początek trafionej przez piorun a potem wytłumacz mi to naukowo:P jestem bardzo ciekawa jak to się stało, skoro lekarzy to przerosło... ty razem z lady na pewno mi to wytłumaczycie :P fizyką kwantowa:P hahaha:P

Gość hihihihihihihihihihihiiiiiiiii
Hehe ktoś czyta w moich myślach . Lady a tak na serio jesteś strasznie agresywna i wulgarna . Skad w Tobie takiej nowoczesnej konkubinie takie emocje ?

Gość hihihihihihihihihihihiiiiiiiii
Nie lady ty ziejesz nienawiścią do wszystkich którzy maja inne zdanie niz ty .Mozę zbadaj sobie tarczyce bi to nie jest normalne .

Gość gość
ale co cie tak bolą ci katolicy??? skup się na sobie i na tym jaka jesteś:)

dns przeczytaj początek trafionej przez piorun a potem wytłumacz mi to naukowo xx mam nawet gdzieś książeczkę z tą historyjką.. nie wiem co mam ci wytłumaczyć? Ja piszę o KK i jego zakłamaniu. a odnośnie tej historyjki o piorunie- w jakimś komentarzu na stronie o tej całej glorii i jej świadectwie: Mój mąż wierzy w to co pisze gloria, a nie przeszkadza mu to mnie bić. Zabrania czytać mi książki, i z wszystkiego co nie łączy się z wiarą wyśmiewa się. Dzieci jak są w kościele to nawet gdy ręce trzymają nie dość wysoko złożone to już jest zły. I oczywiście wieczny argument TY NIE CHCESZ ŻYĆ W BOGU hahha typowy katolik

Gość gość
dobrze byłoby jakby wierzyła w Allaha,a nuż może by bombę jakąś wysadziła :P

Gość gość
sorry, widzę że jednak jesteś ograniczona.... i nie potrafisz pojąć że w każdej religii są dobrzy i źli, którzy przeinaczają wszystko pod siebie... a pisałaś Jak można w coś takiego wierzyć, to się pytam a raczej proszę żebyś wytłumaczyła mi jej uzdrowienie, skoro to jest pseudo historyjka, wytłumacz mi to bez udziału ręki boskiej...

Gość gość
przepraszam bardzo, koran jest jak biblia, to ludzie zrobili z siebie zamachowców w imię boże, tak jak z katolikami, niektórym się wydaje że to co robią złego to jest dobre bo robia to dla boga, ale nawet w koranie jest napisane Nie zabijaj, a to co robią nie ma nic wspólnego z religią... ale tylko ktoś nieograniczony umysłowo jest w stanie to rozdzielić a nie wrzucać wszystkich do jednego worka :)