Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MinikaC

Gdy sponsor staje się partnerem wierzycie żesię nam uda stworzyć dom dla dziecka

Polecane posty

teraz juz zrozumialam o czym piszesz gosciu -tak z jednym mezczyzna, ktory pomagal , bo widocznie byla taka sytuacja jest dla mnie do przyjecia , jak najbardziej .Wiele kobiet korzysta z wsparcia mezczyzny, z ktorym jest .Czy to sa prezenty , czy wspolne urlopy , czy wspiera je , bo malo zarabia, czy sa w trudnej sytuacji zyciowej .Nie zawsze jest to uczucie milosci , a czesto wygoda dla tych ludzi , bo swoje potrzeby zalatwiaja miedzy soba .Tylko miedzy soba .Nie badzcie tacy swietoszkowaci , bo jest to czesta sytuacja. Natomiast kobieta majaca wiecej sponsorow jest nastawiona zarobkowo . I to mozna oceniac w kategriach moralnosci , badz nie . Zreszta ja nigdy nie oceniam takich kobiet , bo motywy ktore nimi kieruja moga byc bardzo smutne i moga byc zmuszone koniecznoscia .Nie mnie oceniac ,natomiast ja moge byc szczesliwa , ze nigdy nie bylam w takiej sytuacji , ani moja corka .Los z nami obszedl sie laskawie i zaklinam los, by dalej tak bylo . Mam nadzieje , ze juz jasno wytlumaczylam sie ze swojego myslenia.

Gość gość
ale jak planowałas ta ciaze czy wpadka?

Gość gość
a czy on przypadkiem nie sponsoruje też innych lasek?jesli tak to nie widzeszansu na stworzenie rodziny z nim

Ja wątpię, bym chciał żenić się z prostytutką. Nie obchodzi mnie jaki zawód ktoś wykonuje, ale ten jest akurat dość szczególny. Mógłbym się z d***** kolegować, przyjaźnić nawet, ale ożenić? A już mieć dzieci?? Gruby hardcore :) Życzę Wam szczęścia - na prawdę. Tylko wróżę mnóstwo potencjalnych trudności obcych bardziej konwencjonalnym parom.

Gość SZAMAN bez niczego
dla niektórych może być nudno, brak podstawowego tematu,zdrady...

Gość gość
faceci chca porzadnych dziewic i zeby umialy l***e zrobic,a moze panowie zrobicie jak w innych kulturach,powycinanie tam nam co potrzeba i nie bedziecie sie bac ze ktos od was bedzie lepszy w lozku co? nie wazne jaki byl uklad wazne sie sie kochacie,jak masz madrego mezczyzne to zycze szczescia

To nie tak, że sponsor traktuje swoją "dziewczynę" jak dziwkę i po każdym stosunku rzuca w nią pieniędzmi :) Bynajmniej u mnie tak to nie wyglądało. Spotkalismy się przypadkiem! Nie szukałam żadnych sponsorów a on nie oglaszał się nigdzie! Po prostu najnormalniej w świecie poznaliśmy się z tą różnicą, że zechciał mi pomóc finansowo ponieważ miałam problemy o których mu opowiedziałam. Nie było między nami uczucia na samym początku a jedynie pożądanie....Opłacał mi pewne wydatki a mniejsze sumy przelewał na moje konto.

Ależ nie chodzi o rzucanie pieniędzmi. Chodzi o płacenie za seks. Nie ważne zresztą. To mniejszy problem. Większym jest mylenie "bynajmniej" z "przynajmniej"...

D***** uprawia seks z każdym i po "obsłużeniu" klienta dostaje pieniądze. Ja tak nie robiłam! Nie planowałam tej ciąży...

Gość gość
równie dobrze można powiedzieć, że skoro ktoś jest prawiczkiem to może z tego powodu zg*****ć bo taka była sytuacja, że np. żadna go nie chciała a on miał takie potrzeby. Zresztą co innego korzystać z pomocy mężczyzny, z którym się jest a co innego prostytuować się i otrzymywać za to pieniądze. Zauważ, że jak facet ma problemową sytuację to bierze się w garść a kobieta po prostu się sprzedaje. Piszesz o zmuszeniu koniecznością tak samo mogą mówić mordercy, g****iciele, pedofile i zresztą każdy człowiek ale jest to tylko i wyłącznie zwalanie winy na innych i użalanie się nad sobą zamiast wzięcie się w garść i zrobienie czegoś w swoim życiu. Nie dziw się, że mężczyźni będą negatywnie ją oceniać bo żaden szanujący się mężczyzna nie związałby się z dzi/wką bo w przeciwieństwie do was my nie chcemy mieć u boku kogoś kto miał taką bujną i nieciekawą przeszłość.

Gość gość
a kiedy wtargnęło uczucie do waszej uroczej znajomości?:D

Ciekawi mnie jedna rzecz: czy ciąża u prostytutki to wypadek przy pracy? Choroba zawodowa? :) Swoją drogą - kiepsko u Ciebie z BHP - profesjonalistka a zaszła. Ale on też jeleń - niech płaci teraz za swoje błędy :)

a jakaz to znow bujna i nieciekawa przeszlosc u autorki ? Ze facet ( 1 )pomogl , bo miala problemy finansowe , zyciowe ? Bedac w dodatku z nia w jakies zaleznosci : ja -ty . Bez przesady w tym przypadku . Skad wy wiecie panowie , ze wasze partnerki na zony maja krysztalowa przeszlosc? Wiecie tyle, ile wam powiedza , badz sami sie dowiecie . Nie chce wybielac nikogo, ale tez nie mozna potepiac .Zycie roznie pisze scenariusz i zostaje nam go zakceptowac, badz nie .

Nie byłam prostytutką !! Można powiedzieć, że to on nie chciał się angażować w żaden uczuciowy związek a jedynie miał coś w rodzaju fetyszu potrzebęsponsorować atrakcyjną młoda dziewczynę i wymagać by mimo braku uczuć w podzekowaniu ona była mu wierna i oddana .Tego wymagał ode mnie -tej wierności i nic więcej!!

Eleene, to nie "życie pisze scenariusze" tylko sami je piszemy. Z tylu możliwości zarobienia pieniędzy/poradzenia sobie z problemami ktoś wybiera taki a toś inny. Ja bym nie chciał by moje dziecko wychowywała kobieta, która wybrała taki sposób.

nie przejmuj sie kochana , jestes normalna dziewczyna , jak miliony innych . Panowie nie wiedza , co plota .Takie trzy po trzy . Uciekam -trzymaj sie dziewczyno i nie daj sobie wmowic , ze jestes be . 🖐️

barnej -czytam cie czasem i jestes fajny facet .Jednak w tym przypadku przesadzasz -autorka z prostytutka nie ma nic wspolnego.Czytaj dokladnie jej wypowiedzi i przemysl je dokladnie .Mam nadzieje, ze zrewidujesz osad jej . A zycie -coz tak .Czasem mamy, a czasem sytuacja tak sie pogmatwa, ze zmuszeni mozemy byc do wyborow nieakceptowalnych przez nas wczesnej . Wystarczy stracic prace , nie moc znalezc nic innego , bedac w malej zapyzialej wiosce , bez widokow i bez gorsza przy duszy .Nawet na bilet i poczatek , by przezyc 1 miesiac w wielkim miescie . Dlatego tez uwazam, ze nalezy miec duzo pokory do wyborow i postawy zyciowej .

kiedy wtargnęło uczucie? Z mojej strony dość szybko bo po pół roku znajomości.Zaczęło mi przeszkadzać to, że nie mogłam się wtrącać w jego życie w to co robi i z kim robi . A ja musialam(i chciałam) być grzeczna i wierna .Zaczęłam być zazdrosna o niego i było mi z tym cholernie zle. No i w końcu nie wytrzymałam i mu wyznałam co i jak. U niego uczucie pojawiło sie dopiero wtedy gdy zaczął mnie "tracić" przestałam życ tak jak mi każe licząc sie z tym że to koniec "związku" i pomocy finansowej.Jednak tak sie nie stało .Zaczął sie o mnie starać i było widać coraz bardziej że mu zalezy na mnie.

staszku -skoro mordercy moga i maja obroncow , czemu d***** mialyby byc tego pozbawione ?

Gość gość
seks za korzyści to co to nie jest jak bycie prostytutką? Nawet nie umiecie same przed sobą się przyznać

Gość gość
Eleene staszku -skoro mordercy moga i maja obroncow , czemu d***** mialyby byc tego pozbawione ? x Pokaż mi normalnego faceta ,który chce dzi/wkę na żonę? Wam taki facet by pasował ale nam taka kobieta nie!

Gość gość
chlopak placił i wymagał :classic_cool:

1- nie uwazam autorki za dziwke ; 2- wiem , ze kobiety, ktore korzystaly ze sponsoringu - wychodza za maz , Czesto sa to studentki, ktore w ten sposob sobie pomagaja , koncza studia , dostaja prestizowe posady , wychodza dobrze za maz Sa wsrod nich prawniczki, studentki medycyny , tudziez innych kierunkow .Zaklinanie rzeczywistosci na nic sie zda , bo to sa fakty .Wystarczy poczytac ciut wiecej, niz kafe i wiedza o zyciu bardzo sie poszerza . Nie wszystkie mlode kobiety maja zamoznych rodzicow, by im ulatwiali spokojne , beztroskie studiowanie, czy start w doroslosc . Czy to oznacza, ze to sa zle i zepsute kobiety? Moze , a moze nie ? Nie wiem , jak to ocenic i czy powinnam nawet to czynic .

Gość gość
sponsoring to prostytucja dupa za kase ale ciekawe, że mężczyźni są bardzo często w dużo gorszej sytuacji a się nie sprzedają choć mogą? A pomóc to można meble wnieść a dorabiać na studiach można normalną pracą. Ale nie oczekujmy tego od kobiet bo większość z was jest nikim i nie posiada żadnych umiejętności do życia.

jesli mam byc szczera- to uwazam , ze gorsza rzecza jest zdrada w zwiazku, gdzie ludzie sobie deklaruja milosc , wiernosc, uczciwosc , lojalnosc , niz sponsoring , gdzie raczej jasne sa zasady miedzy dwojgiem ludzi . :-D Coz milo bylo dyskutowac , ale zycie wzywa mnie do kuchni . Zadne wyzwanie wedlug was Panowie , ale jednak . Milego dnia dla dyskutantow .

Gość gość
korzyści majątkowe wynikające z sexu hmmmmmmm no jakie by one nie były, ale to sex za coś, prostytuowanie się

Gość gość
czyli mówisz, że nie ma wiernych w związku kobiet, niepuszczających się za kasę? no widać u Ciebie w rodzinie może to normalne ale nie u nas

Gość gość
:-D ejj nie każdy ma matkę dziffffke jak ty