Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak znależć dobrze sytuowanego faceta

Polecane posty

Gość gość

który zrozumie że nie mam ochoty przychodzić z pracy i gotować tylko zamówimy obiad z bistro lub baru mlecznego ( tak są dobre obiadki ), takiemu któremu nie będe się spowiadać dlaczego kupiłam kolejną sukienkę, torebkę, takiego co mimo kasy wystarczy mu ok 70 m 2 na dwie osoby w apartamenciku, żadnych domów, ogrodów, dzieci

Gość gość
ja będę pracowała na swoje buciki, torebki, kremy, kosmetyczkę i ewentualnie benzynę a on na dom :)

Gość gość
nie sponsora tylko męża :) ale reformowalnego :)

To jest to słynne równouprawnienie? Że facet ma pracować na utrzymanie, a to co kobieta zarobi to wyda na siebie?

Nie szukasz faceta tylko jego kasy. To najgorsza forma k...stwa, bo sprzedajesz nie tylko ciało ale i imitację uczuć

Gość gość
moja rada - weź się w garść i swoje życie w swoje ręce, nie licz na faceta, ten bogatszy rzuci cię dla młodszej i co zrobisz? Dla mnie to największe upokorzenie, żerowanie na czyjejś kasie..

Gość gość
ja nie wsponiałam o równouprawnieniu. a ile korzyści szanowny małżonek by miał nigdy bym nie przyszła i nie powiedziała " misiu kup mi sukienkę "

Gość gość
To nie jest k******o tylko spryt, nie ma czegoś takiego jak k******o, są tylko faceci którym zależy na seksie i kobiety które im to dają. Prędzej k*****i nazwałabym facetów którzy wydają swoją ciężko zarobioną kasę na d******* ale każdy powinien utrzymywać się sam

Gość az mi cisnien ie skoczylo
Dareiros,najpierw zniescie zakaz aborcji a dopiero pozniej uzywaj slowa Rownouprawnienie.ten zakaz to wina mezczyzn,wiec skoro tak to trzeba z wami jak baranami.nie ma tak dobrze moj drogi,cos za cos:D

Jakich korzyści? Wspólne życie to wspólny budżet. Nie wiem dlaczego facet miałby pracować na utrzymanie swoje i kobiety, a kobieta tylko na zachcianki

Gość gość
każdy faset ma penisa a jak miożna mieć penisa i dobre warunki to tylko kretynki wybierają : gotowanie, tyranie, itd w imię czego ? wimię miłości ! To ja p******ę taką miłość

Nie bardzo wiem co ma aborcja do równouprawnienia. Ja akurat jestem za legalizacją aborcji, ale zadziwiające jest jak feminazistki robią z zakazu uciemiężenie kobiet.

Gość gość
Nie każda kobieta myśli c**ką i portfelem. Obawiam się jednak autorko, że jesteś zbyt pusta aby to zrozumieć.

Gość gość
Żadne feminazistki i żadne wymysły. macicy kobiety=jej sprawa i na tym KONIEC. Jak będziesz miał dziecko i zobaczysz co to za odpowiedzialność, to pogadamy. Nie wspomianając o męczarni w ciąży i koszmarze urodzenia a co do utrzymywania się - też sądzę, że każdy powinien mieć swoją kasę. Nie wierzę w wspólny budżet

Gość gość
jak ja widze te wszystkie kretynki misiu buciki za 500 zł ona chińskie balerinki za 40 zł, ugotuj, posprzątaj, podaj, mały płacze, wywiadówki, idiotki

A dlaczego przedstawiasz faceta jako jedynie podstawę do penisa? Rozumiem że reszta się nie liczy? To taka d****arska mentalność, wszyscy faceci są tacy sami a różnią się jedynie stanem konta. Więc w wyborze decyduje stan konta a nie osoba danego faceta. I to jest właśnie to o czym pisałem. Tylko wiesz, jak dajesz się kupić to potem się nie zdziw że jesteś traktowana jak przedmiot. Jest taka zasada płacę-wymagam. A jak nie spełniasz oczekiwań to wylatujesz bo są inne na twoje miejsce.

Gość gość
za to KAŻDY facet myśli ch**em dlatego jest taki popyt na prostytutki i sponsoring gdyby nie wy, to nie byłoby takich zawodów, więc BŁAGAM was, skończcie z wyzywaniem co drugiej kobiety od k***w, bo jest to po prostu żałosne, skoro to wy sami to napędzacie. Sami jesteście k*****i którzy przepuszczają ostatnią kasę na kobiety

Gość gość
dla mnie tylko taki facet jest FACETEM reszta to zwykłe zera ewentualnie miernota

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość jak ja widze te wszystkie kretynki misiu buciki za 500 zł ona chińskie balerinki za 40 zł, ugotuj, posprzątaj, podaj, mały płacze, wywiadówki, idiotki x Szkoda tylko autorko, ze na własne buty drożesz niż 40 zł nie potrafisz zarobić niczym innym tylko d**ą.

"Żadne feminazistki i żadne wymysły. macicy kobiety=jej sprawa i na tym KONIEC. Jak będziesz miał dziecko i zobaczysz co to za odpowiedzialność, to pogadamy. Nie wspomianając o męczarni w ciąży i koszmarze urodzenia" x x Dzieci się nie biorą z powietrza. Jeżeli się coś robi to trzeba brać za to odpowiedzialność. Tak jak pisałem wcześniej, jestem za legalizacją aborcji, ale oczywiście bez żadnych dopłat, refundacji czy innych lewackich wynalazków.

Gość gość
ech zupełnie nierozumiem po co się bulwersować dla mnie facet przez duże FFFFFFFFFF to właśnie taki a nie frajer i byle dupak po prostu nie chcę

"za to KAŻDY facet myśli ch**em dlatego jest taki popyt na prostytutki i sponsoring gdyby nie wy, to nie byłoby takich zawodów, więc BŁAGAM was, skończcie z wyzywaniem co drugiej kobiety od k***w, bo jest to po prostu żałosne, skoro to wy sami to napędzacie. Sami jesteście k*****i którzy przepuszczają ostatnią kasę na kobiety" x x Nazywajmy rzeczy po imieniu. Mentalność roszczeniowa w stosunku do faceta w kwestii finansowej jest k*******m i tyle. A to że faceci są w stanie iść na taki układ? To zwykłe jelenie i tyle. Ja też jestem facetem a nigdy za seks nie płaciłem.

Gość gość
na d***e nie zarabiam , pasożycie :) a buty droższe mam :D

Gość gość
To może wy też weźcie odpowiedzialność za to, że kochacie się z kobietą i też stosujcie zabezpieczenie? Bo jak na razie uważacie, że jak kobieta jest w ciąży to jest tylko i wyłącznie jej wina. Kojarzysz takie coś jak wazektomia?

Gość gość
no i nie bez powodu wymyśliłam sobie ks :D

Gość gość
Jaka ROSZCZENIOWA? Ja mówię o układach sponsoring-prostytucja... roszczeniową to przykro mi ale to wy macie w takich sytuacjach. Sami się nadstawiacie. Byłam kiedyś w galerii, usiadłam sobie z koleżanką i nawet bym palcem nie kiwnęła, a już bym miała stałego sponsora, bo proponował mi to jeden gość. No kurczę, można sobie pomyśleć - kasa, moze satysfakcja z seksu, czego tu chcieć więcej? Ale mnie nie kręcą takie rozrywki jak seks akurat.

Gość gość
Czego się spinacie. Chce k****a znaleźć jelenia do opłacania zachcianek. Niech sobie szuka. Jakiegoś na pewno znajdzie.

Gość gość
sponsor a mąż to różnica

Gość gość
takim mężem mógłby być ksiądz po 40 albo kuba Rutnicki albo Wojtek ( tylko on ma żonę :D )