Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz szczupłej

zona zrobiła mega awanture bo zjadlem pol cukierka

Polecane posty

Gość gość
Żona właśnie też nie je jakoś malutko, nie odchudzała się nigdy ale jakoś nie tyje. Nie wiem jak ona to robi, w zasadzie to nic nie robi i ma ładną figurę. Też zdarza jej się zjeść coś słodkiego czy niezdrowe chipsy. Skoro ona od tego nie tyje, to ja chyba też nie utylem od cukierków. Po prostu mam taką przemiane i tyle

nie ma co sie przejmować nazwa i tak umrzesz przed emerytura jezeli nie przejdziesz na diete ewy dambrowskiej

Gość gość
no niestety spasł się jak wieprz i jeszcze jakieś obiekcje do żony, jesteś leniwym żarłokiem, powinna dać ci termin kiedy zaczniesz coś robić z nadwagą, a jeśli tak c****suje to kopa w tłuste dupsko, na razie wszystko jest na dobrej drodze aby sobie kogoś znalazła, kup sobie pączka na pocieszenie

Gość henio z reklamy tesco
jestem cukierkowym pasibrzuchem,jak by mi stara wzieła cuksa,to z liścia prosto w facjate bym za.ebał:o

Gość gość
kiedyś będziesz skamlał dlaczego nie zabraniała ci jeść cuksów

Gość gość
176 i 120 kg tu jest problem, a wasze to pikuś.

Gość maz szczupłej
ale żeście na mnie naskoczyły, jakbym bym nie wiem jakim tłuściochem. a u mnie też sporo ważą mięśnie. fakt, mam trochę brzucha no i jak siedzę to piersi robią się obwisle, ale jakimś wielkim grubasem nie jestem

Gość gość
grubasem nie tylko spaślakiem co siura swojego nie widzi

Gość gość
facet ktory ma piersi jest tlusciochem

Gość gość
k****a zrzedzi ci zebys zrzucil opone, bo sie ciebie po prostu brzydzi spaślaku jeden :O tak ciezko to zrozumiec? tez bym sie brzydzila gdyby moj facet sie roztyl z lenistwa i łakomstwa do setki i jeszcze dalej wp*****lal cukierki bo przeciez "od jednego nie przytyje" :O czlowieku opamietaj sie, bo nosisz przed soba 30 kg zbednego tluszczu! :O ja pieprze, ze ona w ogole jeszcze chce seks z toba uprawiac, ja bym cie wygnala na kanape az nie wrocisz wazac 70-80 kg :O widzisz w ogole swojego penisa czy juz zniknal w oponie? :O i to samo (oprocz uwagi o penisie) napisalabym gdybys byl kobieta, bo nie mozna z siebie robic swini spasionej i jeszcze pieprzyc ze to nic wielkiego! :O

Gość gość
a u mnie też sporo ważą mięśnie. - najwiecej pewnie mięsien piwny! :D kazdy grubas wkreca, ze tak duzo waza mu miesnie ewentualnie grube kosci, no bo przeciez nie to sadlo, ktorym obrósł! :D jesli juz slyszales uwage, ze wygladasz jak stary dziad a nie mezczyzna w sile wieku to sie chyba powinienes ostro nad soba zastanowic... :O

Gość gość
ja nie moge :O facet ma cycki i zero zastanowienia nad soba... :O :O

Gość gość
i nie masz "lekkiej nadwagi" tylko otylosc :D twoje bmi to prawie 32, a norma to 18,5-24,9 :D :D "lekka nadwaga"! spoko :D

Gość gość
mam to samo ze swoim meżem....ma 185 cm wzrostu, jak go poznalam wazyl 85 kg. wygladal wg mnie tak jak powinien wygladac faceet... niestety przez swoje llenistwo i obzarstwo przytyl do 102 kg, i powiem ci ze nawet nie chce mi sie znim uprawiac seksu, jak sie zmusze to nie mam z tego przyjemnosci. Do niego tez nie dociera to ze powinien zadbac o zdrowie jesli chce pożyc troszke dluzej niz 40 lat. Chlop 36 lat a wyglada gorzej niz moj 65 letni ojciec... masakra... ja wazylam zawsze 57 kg przy 173 cm a jak przytylam do 63 (co wg BMI jest waga prawidlową) to zacząl wyzywać mnie od grubasków... Teraz tylko kwestią czasu jest dorobienie mu poroża lub jego zawał serca...a jetsem młodsza od niego o 5 lat wiec bede młodą wdową... Do mojego chłopa tez nie dociera ze cola to sam cukier... ze redbulle to sam cukier...ze ciasta i cukierki energi mu nie dadza. caly dzien chodzi zaspany, ziewa, sapie jak wejdzie na 3 pietro w bloku jakby conajmniej sam szafe na nie wnosił. Bolą go plecy, Nie podoba mi sie jego postura...a najgorsze jest to ze jak mu o tym mowie to ON MA W D***E TO ZE MI SIE NIE PODOBA I TO ZE ZOSTAWI MNIE Z DZICIAKAMI SAMĄ PO JEGO ZAWALE..

Gość gość
żryj dalej to cie zostawi i znajdzie sobie szczuplego :D :D i sie nie bedzie musiala z nim uzerac