Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak mało szczupłych lasek z duzymi piersiami

Polecane posty

Człowieku,sądzisz,że jedyna Ratajkowsky taka się urodziła?Dziwi mnie,że tak nie wiele potrzebne wam do szczęścia.

Gość sssallllmeneeeee
akurat Ratajewski to kiepski przykład bo ma implanty...podobno jak twoja ukochana Siwiec...nie mowie ze takich laske nie ma ale jak juz sa to nie umawiają się z takimi zerami jak ty :)

Morr,występują zapewniam ci.Cchoć uważam,że fizyczność to za mało,by zasługiwać na miano ideału.

Gość Ryfka     Goldman
Eutanazja powinna być legalna. Powinno zabijać się kaleki, rencistów i emerytów, sieroty, mężczyzn w sandałach i skarpetach, kobiety z inną figurą niż w temacie i wszystkich tych którzy mają profil na facebooku.

Gość autoRRR
co z tego ,że implanty ? Te implanty ma lepsze niż niejedna swoje naturalne dojce...lepsza szczupła laska z implantami niż ta z naturalnymi ale gruba i niezgrabna albo szczupla ale z plaska klata.

Xen - pewnie, że występują kobiety które magazynują tłuszcz głównie w biuście (szczęściary), ale ten biust też nie wygląda tak jak sztuczny. Poza tym nigdy nie ma tak, że bez udziału chirurga wszystko jest idealne.

Tym szczęściarom,które tak określasz;),wystarczą ćwiczenia i dobra dieta.W takich wypadkach chirurg nie potrzebny:).

Xen - ja nie mówię o samym biuście teraz :P Po prostu ktoś napisał, że to ideał, a ideał może mieć...no nie wiem...krótsze nogi niż "idealne", albo niewystarczająco okrągły tyłek (nawet jak to normalny, zgrabny, zdrowy zadek). Po prostu - ideałów nie ma :P

Gość sssallllmeneeeee
xen to powiedz jakie ćwiczenia sprawią ,że będę mieć duży biust :D ?

Żadne ćwiczenia nie sprawią,że będziesz miała większy biust,ewentualnie może być jędrniejszy,ale za to odpowiadają geny.Natomiast kobieta obdarzona dobrymi genami,może wypracować sportową sylwetkę,a biust będzie nadal duży.

Gość sssallllmeneeeee
albo jak osoba cierpiąca na otyłość zacznie sie odchudzac to zawsze zostanie wisząca skóra , której bez interwencji chirurga sie nie usunie... "idealne laski" sa ..ale to juz sprawka genow, nie ciwiczeń.

Gość Ryfka     Goldman
Hantle trzymane od góry w wyciągniętych przed siebie rękach i nożyce poziome. Niezawodny sposób na większy biust ;)

Moorland Xen - ja nie mówię o samym biuście teraz jezyk.gif Po prostu ktoś napisał, że to ideał, a ideał może mieć...no nie wiem...krótsze nogi niż "idealne", albo niewystarczająco okrągły tyłek (nawet jak to normalny, zgrabny, zdrowy zadek). Po prostu - ideałów nie ma jezyk.gif x Są ideały fizyczne,gdzie mają potocznie mówiąc zryty charakter.Istnieją osoby idealne,lub idealne tylko w naszym mniemaniu:),ale spotkałam taką osobę.

Gość Ryfka     Goldman
Ćwiczeniami da się całkiem ładnie wyrzeźbić klatkę piersiową.

Gość czego znowu ode mnie chcesz
"Natomiast kobieta obdarzona dobrymi genami,może wypracować sportową sylwetkę,a biust będzie nadal duży." [] Z tym też różnie ;) Jak nie ma talii to sobie też jej nie wyćwiczy a niestety w większości jak dziewczyna gruba zbiustem zaczyna się odchudzać to niestety spada też biust ...Najlepszy przykład to Snookie z New Yersey. Kiedyś miała taaaakie cycki a teraz płaska jak deska po odchudaniu :) cudow nie ma :)

Gość sssallllmeneeeee
Ryfka Goldman ...dla Ciebie klatka piersiowa to to samo co biust :D ?

Biust to tkanka tłuszczowa,gdy tyjemy najszybciej tłuszcz odkłada się w tym miejscu,za to odpowiadają geny. Biustu nie można naturalnie powiększyć.

Gość autoRRR
"Natomiast kobieta obdarzona dobrymi genami,może wypracować sportową sylwetkę,a biust będzie nadal duży." Jakby miała dobre geny to by nic nie musiała wypracowywać. Choć ruszanie dooopy zawsze wskazane.

Gość gość
duże cyce są ohydne, bleee

Gość sssallllmeneeeee
tłuszcz najszybciej odklada sie w cyckach :O ? chyba chcialas/es napisac na udach i doooopie :O

musiałaby, bo kobiety naturalnie mają tendencje do gromadzenia tłuszczu - który jest potrzebny żeby mieć duży biust. Więc zanim coś powiesz, wróć do książek od biologii, Więc albo duży biust i ćwiczenia, albo deska.

Gość Ryfka     Goldman
Nie, nie to samo. A tak napisałam? Da się wypracować mięśnie poboczne które ładnie eksponują jędrny biust;)

Moorland czyli jak wypchnąć biust mięśniem... x Coś takiego nie istnieje,nie da się.Za biust odpowiadają geny. Powiedzmy jest kobieta,ma duży biust,ale ma również tuszę,jest zwyczajnie gruba.Gdy wprowadzi odpowiednią dietę i ćwiczenia,schudnie a biust pozostanie na miejscu.

Xen - stąd mój sarkazm :P Ryfka Goldman - jak ktoś jest płaski to to wcale nie pomoże.

[zgłoś do usunięcia] sssallllmeneeeee tłuszcz najszybciej odklada sie w cyckach pechowiec.gif ? chyba chcialas/es napisac na udach i doooopie pechowiec.gif x Wszystko zależy od genów.

Gość gość
wiem że Moorland ma małe cycki a ty xen jaki masz rozmiar cyca ? :)

Gość czego znowu ode mnie chcesz
nie ma czegoś takiego jak rozmiar cyckow...jest rozmiar stanika ,na który się składają dwa numerki - rozmiar pod biustem i sama miseczka.