Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

udane zycie, udany mąz ale

Polecane posty

Gość gość
sprzata malutkie dwupokojowe mieszkanko i pozniej odpoczywa bo sie strasznie napracowala

Gość gość
Bo szumi się dotąd dokąd starczy kolagenu w skórze!:D Tak żeby zmarszczki zbiegły się w czasie z obrączką na palcu i pieluchami! Potem nawet jak już przychodzą ci grymaśne myśli wystarczy stanąć przed lusterkiem obejrzeć swój profil i wszystko Ci mija:D!

Gość gość
Pracuje w sklepie ale nie jako sprzedawca. Zajmuje się np. fakturami, zamawianiem towaru, sprawdzaniu dostawy itp.

Gość gość
Mam troszkę większe mieszkanko :) więc troszkę więcej sprzątania jeżeli chodzi o same porządki domowe. :)

Gość gość
ah praca na czarno.a jak zaznaczyla ze nie sprzedaje w sklepie jakby to byla hanba

Gość gość
nie powiedziałam że hańba i ktoś tutaj lubi wymyślać ale to dla polaków jest przecież normą prawda. Na czarno??o losie to wy nawet wiecie jak wygląda moja umowa o prace. Nie zgadałaś niestety:)

Gość gość
ah ah kobiety

Gość gość
taka super inteligentna .mila i wogole wychwalalas sie jaka to fajna jestes i co fakturzysta tylko jestes?

Gość lizus2434
Autorko nie spowiadaj się ponieważ do tych ludzi nic przecież nie dociera. To normalne uczucia jak w grę wchodzi monotonia. Zrób tak jak ktoś ci radził wcześniej, wyjedzcie gdzie, wspólny urlop, zaszalejcie razem. Czasami tak jest, że monotonia potrafi dobijać. Ja czasami miałam myśli, że odejdę od męża, wszystko mnie denerwowało ale zmieniłam styl życia i jest ok.

Gość gość
A co to hańba?:) Każdy w Polsce ma taką super prace, zarabiacie kokosy to super macie się z czego cieszyć .

Gość gość
jezeli autorka zaklada temat na kafeteri to powinna sie liczyc ze ludzie beda jezdzic po niej

Gość gość
zadna praca nie hanbi tylko dziwie sie ze jestes taka super i tylko faktury wystwlawiasz

Gość gość
No właśnie nigdy wcześniej nie zakładałam i nie wiedziałam czego się spodziewać. Poza tym to norma, że się obraża ludzi wow to juz w ogóle rewelacja.

Gość gość
O i jeszcze gdzieś napisałam, ze jestem taka super cudowna, poczekaj zaraz doczytam to co pisałam bo chyba coś mi się nie zgadza z tym co piszesz i próbujesz udowodnić. Zresztą nie o tym jest temat helooo.

Gość gość
ciesz sie ze pierwszy raz bo czasami sie czyta takie rzeczy ze glowa mala.niektorzy ludzie maja takie cos ze chyba ludzie lubia jak sie po nich jezdzi jak po lysej kobyle

Gość gość
a co twoich problemow to lepiej porzmawiaj z kims kompetentnym a nie z banda debili

Gość gość
autorko jestes tak pustą kobietą ze juz powinnas fruwac pod sufitem

Gość gość
Ja nawet nie wiedziałam, że takie forum istnieje. Weszłam przypadkiem bo szukałam właśnie czegoś na podobny temat więc założyłam ale tak teraz sobie poczytałam post innej dziewczyny i to co tam się dzieje to masakra.

Gość gość
banda debili mówisz:) chyba masz racje. Więc kończę temat

Gość gość
ojjjjjjjjj dziewczyno przebudzenie dla ciebie bedzie bolesne

Gość gość_9_05
Sfrustrowanych trolli - ignorujesz i zapominasz (żeby się pod żadnym pozorem nie przejmować!!!) Sensowne odpowiedzi - rozważasz

Gość gość
mowie ci wchodze od casu do casu jak mi sie nudzi.ze twoj problem to pikus heh

Gość gość
wystawia faktury siedząc na kafe :D

Gość gość
oby twój mąż tego nie przeczytal

Gość gość
albo moze pracodawca

Gość gość
ja teraz na macierzynskim jestem.nudzi mi sie a 10 razy dziennie sprzatac sie juz nie da

Gość gość
Tak zrobię sensowne odpowiedzi rozważę i na pewno pójdę za wskazówkami:) zauważyłam, że na tym forum jak ktoś napisze, że jest bogaty i ma cudowne życie to źle , jak biedny i nie ma za co żyć to tez źle. Wszystko na nie.

Gość gość
fakt musisz byc swietnym pracownikiem pisząc w pracy na cafe

Gość gość
Jak ktoś pracuje to wie, że 2 dni wolne się należą:) chyba, że ktos pracuje 7 dni w tygodniu to ok