Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze doradzcie bo nie mam juz siły

Polecane posty

Gość gość
jego rodzice nie zyja, oboje umarli z powodu raka watroby, zachlali sie na smierc mozna powiedziec, a brat w tamtym roku wyszedl z wiezienia, takze nie mam jak z kims kogo by posluchal pogadac,

Gość gość
moj tata jest ok, jak on mi robi awanture to przyjezdza czasem, ale robi wszystko co mama mowi, zawsze tak bylo,takze on tez mysli ze przeprowadzka do nich to zly pomysl

Gość gość
chcialabym uciec bardzo, choc jeden dzien sie nie bac ,chcialabym byc taka jak kiedys, umiec na siebie spojrzec i usmiechnac sie

Gość gość
najgorsze ze po dzisiejszym wezwaniu policji dopiero bede miec koszmar

Gość gość
no niezle, to rodzinne w takim razie to picie, jedynym ratunkiem moglaby byc twoja mama

Gość gość
i tyle sobie narobilam, kolejne 300 zł za jego izbe a i tak nic sie nie zmieni a nawet bedzie gorzej,dziekuje ze moglam wam sie troche wygadac, bardzo sie trzeschlam ze strachu,teraz troszke sie uspokoilam,

Gość gość
wspolczuje ci dziewczyno, pierwsze dziecko ma 6 lat tzn ze on wczesniej byl w porzadku?

Gość gość
moj synek nie mowi jeszcze za wiele, lecz plakal bardzo, a corka powiedziala ze ja serce boli, to chyba dla matki jest najgorsze, boli mnie bardziej od jego wyzwisk ich strach, dzieci sa dla mnie wszystkim i tak bardzo chce by mialy dom,normalny dom, nie mowie ze z facetem,bo po tym koszmarze juz niechce napewno zadnego, ,lecz spokojny dom

Gość gość
pomagaja tu osoby i warto sie odezwac by dostac wsparcie, zlosliwcow trzeba ignorowac, dobrzy ludzie tez sa

Gość gość
wcześniej byłam zakochana i nie widziałam wielu rzeczy,dziś to widzę, żałuje ze nie miałam tego rozumu co dziś, bo wcześniej ciągle go usprawiedliwiałam,

Gość gość
nio własnie widze ze jestescie dla mnie zyczliwsi nawet bardziej niz moja mama, wsparcie jest szalenie wazne i ciezko sie w pojedynke bez tego wsparcia walczy,

Gość gość
najwiksza wartoscia sa dzieci z zdrowie, on ma dzieci i napewno zdrowie i wspaniala kobiete i kiedys pozaluje, do cibie usmiechnie sie kiedys szczescie i zaswieci slonce, bo nie zawsze jest deszcz i burza, gorszych dni jest duzo ale sa tez dobre dni, przyjdzie ukojenie, dobrze ze masz dobrego ojca, ja bym z nim utrzymywala czestrzy kontakt

Gość gość
jesli on bedzie krzyczal i wyzywal nie odzywaj sie ani slowem, by go nie prowokowac, na necie sa telefony zaufania i pomoc tez znajdziesz, mozesz sie starac by sie nie zblizal do was

Gość gość
dziekuje za te slowa, az mi łzy poleciały, mam nadzieje ze kiedys usmiechnie sie slonce, ze bede czuc sie kobieta, masz racje najwazniejsze ze dzieci zdrowe, one mnie trzymaja przy zyciu,kazdego dnia, i dla nich zyje

Gość gość
ja go nigdy nie prowokuje jak on mnie wyzywa, siedze tylko i milcze bo sie strasznie boje, ja to mam taka nerwice,ze kazdy szelest a ja staje od razu, widzisz niby policja pomaga, a jednak nie , w te telefony zaufania tez nie wierze,

Gość gość
i wazna jest modlitwa, taka od ciebie, poloz sie zamknij oczy i pwoiedz bogu wszytsko, wylej caly swoj bol, wylej mnostwo lez, po to jego mamy by w trudnych chwilach moc zwierzyc sie i prosic o pomoc

Gość gość
nic nie da zakaz zblizania jak nie mam swojego mieszkania ,tylko u niego mieszkam, na dodatek niezameldowana niestety:( probowalam poszukac pokoju do wynajecia,ale jego koszt jest niemozliwy dla mnie do zaplaty

Gość gość
a ja mialam zlego faceta male dziecko wtedy, zostawilam go, potem miala raka, modlilam sie do boga by pozwolil mi zyc dla dziecka bo tylko mnie ma i pozbylam sie cholernej choroby

Gość gość
modlitwa masz racje pomaga,lecz ja juz tyle razy sie wymodlilam,tyle przeplakalam, a jest jak jest

Gość gość
dobrze ze jestes zdrowa i masz zdrowe dzieci, jestes silna musisz walczyc o swoje szczescie

Gość gość
czyli jedynym powodem tego wszytskiego jest alkohol tak

Gość gość
byłam silna, lecz poddaje sie ostatnio, mam juz tak ze wychodze tylko po zakupy dla dzieci cos do jedzenia, a tak to siedze w domu.bo niechce zeby ktos mnie widzial, brzydze sie soba , jak wychodze wydaje mi sie ze wszyscy sie smieja jak on ze mnie

Gość gość
alkohol sporo przepija, i tez wiem ze czasami bierze narkotyki, on potrafi tez czasem widzialam zapijac wodke ketonalem

Gość gość
moze przez to ta agresja, lecz na leczenie dobrowolnie sie niechce oddac, mowi ze pil i bedzie pil, a dzis policjanc***owiedzieli ze przymusówka to nie jest tak łatwo,

Gość gość
twoja mama powinna c***omoc, ja bym sie spakowala i poszla do niej bez uprzedzenia i poprpsila o schronienie

Gość gość
Twoja matka jest okropna! Ok, popelnilas blad nie sluchalas jej rad, ale niestety kazdy uczy sie na bledah, bylas zakochana, zaslepiona, kto w takiej sytuacji slucha rozumu? Teraz jednak powinna C***omoc, maka powinna zawsze wspierac swoje ddziecko, pomagac, wyciagac pomocna dlon. Moja mama tak wlasnie jest a tez czesm namieszalam w swoim zyciu, ale pomimo tego, ze byla zla i czasem mi to wypominala, to nigdy sie ode mnie nie odwrocila plecami. Nie wiem, co ci doradzic, problemem tutaj sa tylko pieniadze, bo jakbys je miala, to moglabys sie wyprowadzic, ale tak to lipa :(

Gość gość
oj wiele razy uciekalam do niej i zawsze kazala mi wrocic bo ludzie beda gadac itd

Gość gość
powinna pomoc dla dobra dzieci

Gość gość
* "bledac"h mialo byc sorry, literowka

Gość gość
no jasne, twoja mama zyje dla ludzi a nie dla ciebie, opinia ludzi jest wazniejsza niz wlasna corka szok, ludzie pogadaja i przestana