Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze doradzcie bo nie mam juz siły

Polecane posty

Gość gość
możesz sobie dzwonić do Pana Boga jak trafiłaś na takiego faceta to jedynym wyjściem jest jak najszybciej usamodzielnić się finansowo i uciekać jak najdalej

Gość gość
chwilowo może ktoś c***omoże spod tych numerów ale na dłuższą metę musisz sama sobie dać radę

Gość gość
poszukaj pracy na pare godzin zacznij dbac o siebie i nie dzwon do niego

Gość gość
autorko nic nie piszesz co u ciebie

Gość inny gosciu
jesli znasz kogos kto moze mu wpier /dolic tak ze wyladuje w szpitalu, to nie wahaj sie. dlaczego? bo niektorym tylko tak mozna pomoc, zanim ten zniszczy zycie jeszcze innym kobietom. wroci grzeczny i cudowny, zupelnie inny czlowiek.

Gość gość
:) ja znam taka rodzine gdzie pan mezulek pil I bil zone i dzieci, jak sie jej pieciu braci z ojcem zebralo do kupy to taki lomot mu spuscili ze teraz pan mezulek chodzi jak w zegarku.

Gość gość
kochani nie pisałam, nie wiedziałam co, od wczoraj on jest w domu i go nosi, przepil wiekszosc wyplaty:( dzwonienie gdzies nie pomoze, on sie niczego nie boi, jak go policja zabierala to sie smial ze zaraz wroci i ze super ze mu taksowke zamowilam, oni to widzieli i nic :( jedynie ze w tych czasach nie moga mu nic zrobic, bo kiedys by mu mogli dowalic i go wywiezc pare kilometrów i by go to uspokoilo na jakis czas, do tego kochani moj synek dzis konczy 2 latka, cala noc pieklam mu tort w ksztalcie samochodziku, udekorowalam a dzis patrze caly zmiazdzony:( nawet tort dla dziecka mu przeszkadzal :(

Gość gość
udekorowałam tez pokoj synkowi balonami i serpentynami, na szczescie tego nie zniszczył , dzis jestem nietomna tyle czasu bez spania,ide przygotowac obiad kochani,dziekuje Wam ze jestescie, poczekam na tego psychoterapeute i zobacze co mi powiedza w tym osrodku,podobno tam tez jest prawnik wiec porady prawne darmowe jak to zalatwic zgodnie z prawem,

Gość gość
na czym ta praca polega??

Gość gość
ooooo ale super pomysl z tym ze dostal tamten omloty, tylko trzeba miec braci albo takich znajomych ktorzy poradza sobie z takim facecikiem, moj by cie obronil, on spojrzeniem nawet zabija,

Gość gość
nawet tort zniszczyl? to juz zalosne jest, co mu tort preszkadza, cos mi tu nie pasuje, to jakas prowokacja

Gość gość
juz tu nie wejde bo autor cos sciemnia

Gość gość
nie sciemniam, wiecie co jak mozecie:( on pije i bierze narkotyki , ludzie tacy sa calkowicie bezwzgledni i nie maja ani serca ani sumienia

Gość gość
dlaczego nic nie robisz, ludzie chcieeli c***omoc

Gość gość
nie wchodzcie w link, grozi uszkodzeniem komputera

Gość gość
napisalas dzwonienie nic nie pomoze, bo on wszystko olewa, jak nic nie bedziesz robic to bedziesz tkwic w tym, na wszystko jest sposob i na niego tez, czemu kobiety tkwia w takim zyciu, boja sie ruszyc sprawe bo mysla ze nic nie zrobia

Gość gość
pozwalasz mu sibie niszczyc a on sie cieszy,bedzie robil gorzej bo widzi jak mu pozwalasz

Gość gość86
a może poszukaj domu samotnej matki? takie instytucje pomagają kobietom w takich sytuacjach jak Twoja zabieraj dzieciaki i uciekaj, nie daj zniszczyć życia sobie i im

Gość gość
autorka ma tylko jedno wyjście musi całkiem od niego odejść szkoda czasu na dzwonienie po różnych "instytucjach"

Gość gość
ona nie ma gdzie odejsc, przeczytajcie od poczatku, nie znacie sprawy

Gość gość
nie piszcie ze nic nie robie, bo zapisalam sie do osrodka profilaktyki i leczenia uzaleznien dla rodzin równiez jest, jest tam prawnik i sa porady tez prawne, oprocz tego przyjmnie mnie psychoterapeuta, takze staram sie cos zrobic, niestety z dnia na dzien nie trwa taki termin zeby sie tam dostac, ale pani obiecala mi w rejestracji ze sprobuje przyspieszyc, chce ratowac swoje dzieci a nie ze nic nie robie

Gość gość
wczesniej sie balam do takiego osrodka pojsc i faktycznie oprocz wzywania policji nic nie robilam, bo balam sie jego i balam sie tego ze mi zabiora dzieci, bo w naszym kraju łatwiej zabrac jest panstwu dzieci jak pomoc stanac na nogi kochajacej matce ich, teraz tez sie boje jak on zareaguje ale mam nadzieje ze tam mi pomoga sobie z ta sytuacja poradzic i moze to go wyrzuca stad, bo nie stac mnie na wynajem mieszkania, a tutaj nie jest duzy koszt utrzymania tego mieszkania bo nie ma centralnego, tylko piece, takze nie place 600 zl jak niektorzy w nowym budownictwie

Gość gość
masz trudną sytuację bo w to wszystko są "wmieszane" dzieci Tobie mogą pomóc jeśli nie rodzina to tylko specjaliści którzy zajmują się na co dzień takimi sprawami tu na forum myślę raczej mało jest kompetentnych osób które zajmowałyby się tak skomplikowanymi sprawami jak Twoja