Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze doradzcie bo nie mam juz siły

Polecane posty

Gość gość
W tej Polsce to porazka, kobieta ktora nie pije, dba o dzieci i je kocha ale nie ma pracy i mozliwosci jej podjecia nie ma znikad pomocy i jeszcze jej dzieci zabiora z tego tytulu :/ Mieszkam w UK, tutaj samotne matki maja pomoc od panstwa, mieszkania socjalne z samego wzgledu, ze sa samotne, dodatki...

Gość gość
gdy wyjedziesz bedzie chcial cie znalezc, bedziesz ciagle zyc w starchu ze cie znajdzie, wiesz ja bym poszla na twoim miejscu do psychologa i poprosic o rade, zawsze jest wyjscie, tu jestesmy w stanie cie wspierac ale konkretnej zywej pomocy musisz szukac u osoby ktora doradzi jaka droge wybrac i zebys nie popelnila bledu, ja bym poszla i opisala sytuacje jak jest

Gość gość
kolezanke mam , bardzo mi pomaga, daje mi ciuchy po swoim synku, ale ona pracuje, nie moglaby mi pomoc, bo kiedys np chcialam zeby mi pomagala odebrac dzieci z przedszkola jak bede w pracy, ona ma tesciowa to jej bardzo pomaga bo ona na 3 zmiany pracuje, psychicznie mnie wspiera bo nie raz slyszy to wszystko,bo mieszka nademna, lecz ma swoje sprawy meza dziec**prace,niechce jej przeszkadzac i zawracac głowy

Gość gość
szwecja idealna dla samotnych matek

Gość gość
Panie Wieslawie panu podziekujemy, prosimy sie udzielac w postach o prawiczkach, nieudacznikach i wylolejencach... Dziekuje :)

Gość gość
nio własnie w polsce lipa, tutaj nie mozna liczyc na pomoc panstwa

Gość gość
dobrze ze masz u gory kolezanke

Gość gość
a twoj facet jest teraz w domu?

Gość gość
a wiecie ze kiedys myslalam o psychologu ale sie balam, naprawde sie balam,jak mu opowiem ze dzieci sie boja, ze mi je zabiora, ja naprawde je kocham i dbam zeby mialy bardzo wiele, jak cokolwiek zarobie,czy dostane nawet na urodziny od kogos, to wszystko dziecia, wyplate ktora mi daje ten psychol tez dziecia wszystko,ja nie pamietam kiedy sobie kupilam chocby bluzke czy cos, bo dla mnie mi zawsze szkoda, a jak daje dziecia jakas zabawke czy cos, ten usmiech jest bezcenny,cenniejszy niz niejedna bluzka ,kumpela to sie nawet smieje ze ja calymi dniami przy garach bo mi corka wymysla, a synkowi co innego wymyslam, zeby mialy dwa cieple dania , zeby kolacje tez dobra i sniadanie, staram sie jak moge dla nich , temu psycholowi tez gotuje i szykuje kanapki do pracy, nie mysle o sobie nigdy ,bo dla mnie zawsze szkoda

Gość gość
jest zasnal , za bardzo byl pijany, ja spie w pokoju z dziecmi, dziwie sie ze go wypuscili, dobrze ze byl za bardzo nachlany,zeby dokonczyc mi awanture,albo nie wiem bal sie moze ze jeszcze raz zadzwonie, powiedzial tylko jak wrocil ze pozaluje

Gość gość
zeby wyjechac do szwecji trezba miec tam znajomych ktorzy pomoga w zalatwieniu formalnosci, bardzo teraz ciezko juz zalatwic numer personalny bo bardzo duzo jest tam obcokrajowcow, jesli zalatwi sie prace na bialo to jest szansa na personumer, tam matka z dzieckiem moze zyc sama bez faceta bo taka jes duza pomoc,samotne matki maja bardzo dobrze

Gość gość
kochani uciekam spac, bo dzis ide z dziecmi do lekarza, z malym na szczepienie a z corka na bilans rano,dziekuje Wam bardzo, i powiedzcie tylko czy ja kiedys bede szczesliwa??czy bede kobieta??bo trace nadzieje, dobranoc wszystkim i dziekuje jeszcze raz

Gość gość
wiesz psycholog mysle ze dobrze c***odpowiedzialam by sie udac do niego, psycholog doradzi i wskaze droge co dalej robic i napewno nie nakabluje na cibie do opieki, tylko idz prywatnie

Gość gość
odezwe sie pozniej,moze ktos jeszcze na jakis pomysl wpadnie??moze jakos prawnie da sie zalatwic??moze to ja bede mogla go wyrzucic z mieszkania??choc to jego:(

Gość Pan Wiesław
Głupie suki same sobie są winne. Znęca sie psychicznie i chleje. Oczywiście wcześniej był kulturalnym facetem z którym można było porozmawiać na temat mizoginizmu w wierszach Charlesa Baudelaire.

Gość gość
wiesz ja sie opieki nie balabym sie gdybym sie tyle nie nasluchala w tv ze dobrym ludzia czasem zabieraja dzieci, dobranoc uciekam

Gość gość
bedziesz szczesliwa , jestes wspaniala dziewczyna i trzymaj sie kochana, idz do psychologa wesprze cie psychicznie podbuduje i wskaze droge, zyczymy ci usmiechu a koszmar sie skonczy, usmiechnij sie i napisz kiedys

Gość gość
Bedziesz szczesliwa, ale powiem ci jedno, nie ustawaj w modlitwie, moze niektorzy beda sie smiac z tego, co pisze, ale ja wierze w moc modlitwy, Bog nie zawsze wysluchuje nas wtedy, kiedy chcemy, ale wysluchuje ZAWSZE i nasze modlitwy nie ida na marne! Pamietaj o tym! On wybiera czas, ale Cie wyslucha na pewno :) powodzenia!

Gość gość
panie Wiesławie wczesniej bylam młoda i glupia a przede wszystkim zakochana, chcialam uciec z domu i myslalam ze trafilam do raju, dobranoc

Gość gość
i poczytam na necie jak mozna c**prawnie pomoc

Gość gość
jutro sie odezwij jak minol ci dzien.

Gość gość
Co do psychologa to ja uwazam, ze nikt Ci dzieci nie odbierze jesli szukasz szansy na polepszenie zycia dla nich, to znaczy ze ****ardzo kochasz! warto prosic o pomoc, psycholog bedzie widzial, nie jestes bierna wzgledem ich losu i na pewno nie zrobi niczego, aby ci zaszkodzic.

Gość gość
ta dziewczyna poszla juz spac bo rano idzie do lekarza z dziecmi, ja tez jej doradzalam psychologa, dzieci jej nie zabiora, jest bardzo dobra matka wspaniala kobieta, zeby tylko mogla uwolnic sie od tego potwora

Gość Antek Policmajster
Zabrać tej patologii dzieci - to najważniejsze. Pozniej niech pije i bije się ze swoim konkubentem ile chce .

Gość gość
nie jestem patologia, nie pije, nawet nie palilam nigdy papierosa, kocham swoje dzieci,nigdy ich nie uderzyłam,ani nie pozwolilam by konkubent je uderzyl, ide z nimi do lekarza, tak myslalam ze niektorzy beda pisac ze patologia i zabrac dzieci, a nie rozumieja ze ja mam tylko te dzieci w zyciu, to jedyne co mi sie udało , przykre to czytac... milego dnia

Gość gość
Idź do ośrodka interwencji kryzysowej, jak stoisz.Takie ośrodki są w całej Polsce.

Gość gość
dziewczyno nie odpisuj zlym ludziom, trzeba takich ignorowac, odpisywac tylko milym ludziom, zli tylko czekaja by sie droczyc w nieskonczonosc****ognebic cie,

Gość gość
zapisalam sie dzis na wizyte do psychologa ale sa miesieczne terminy niestety :(

Gość gość
dobrze ze sie zapisalas, fajna jestes dziewczyna i madra, bedziesz szczesliwa

Gość gość
specjalista porzadnie doradzi i opowiedz mu co dokladnie sie spotkalo i ze rodzina nie chce pomagac