Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikusia74

Hialuro Ultra moje szczere opinie czy dziala

Polecane posty

Gość gość
Zgadzam się z opiną, że takie portale jak onet itd.nie powinny promować oszustów. Kryterium tylko zarobku za umieszczoną reklamę już podważa zaufanie do portalu. Dzięki dziewczyny za mądre podejście do tematu.Też bym się nabrała na działania złodziei. Ktoś powinien to ukrócić!

Gość gość
Taki sam problem jest z forami takimi jak to. Można pisać anonimowo, więc cały ten hyaluro ultra sam o sobie wypisuje świetnie opinie.

Gość gość
Dzięki w/w opiniom nie dałam się nabrać , a byłam blisko realizacji zamówienia.

Gość gość
Wow! Te strony są prawie identyczne! ten cały hyaluro i lagrend? Ale jest dwóch różnych producentów...

Gość gość
jak działa? spójrzcie na dwa bliźniacze zdjęcia w artykule http://kobieta.wp.pl/kat,1036981,title,Juz-6-mln-Polek-usunelo-zmarszczki-Jak-zrobic-to-w-domu-Wywiad-z-lekarzem,wid,16460429,wiadomosc.html. Można jest sobie ściągnąć i powiększyć jak ktoś słabo widzi. To to samo zdjęcie po obróbce, to samo ułożenie włosów, każdym najmniejszym szczególe poza zmarszczkami. Tak to działa, ale można sobie wmówić dla lepszego samopoczucia że wydałam kasę na coś skutecznego:)

Gość gość
Czy ktoś odesłał produkt i otrzymał zwrot pieniędzy? Proszę o odpowiedź bo nie wiem czy odesłanie nie przyczyni się tylko do dodatkowych kosztów przesyłki?

Gość gość
Witam, moja mama zamówiła ten specyfik ponad miesiąc temu i jeszcze nie doszło, zadnych informacji na stronie odnośnie adresu , telefonu itp. Mail o wysyłce wysłany z automatu więc nie ma możliwości na odpowiedź. Czy ktoś może pomóc w ustaleniu kontaktu do firmy, wyczytałem że polski adres to adres kuriera a firma jest z Komorów.

Gość jolku
zamówiłam krem ale żadnego odzewu , potwierdzenia na mailu ( co zazwyczaj firma czyni by potwierdzic przyjecie i sprawdzic tozsamośc zamawiającego ) - czy ktos wie dlaczego ?? wszystkie dane dobrze podałam.

Gość gość
witam ,tez sie dalam na brac kupilam ten cud wczoraj i zapłacilam!!!ehhh nie zbiednieje o te 130 zlAle wierze w sprawiedliwosc juz tak mialam w zyciu ;-) Oszusci!!mam dobrego prawnika ale porada u niego wiecej kosztuje niz to glowno co reklamuja!!

Gość gość
Sadzę, że prawnik nic na razie raczej nie pomoże, trzeba zgłosić sprawę, żeby Policja ustaliła kto kryje się za ową firmą.

Gość gość
jejku ja tez głupia zamówiłam za pobraniem ale nie odbiore ciekawe czy nie beda robic potem problemów jak nie odbiore przesylki?????

Gość gość
czy ktos nie odebrał przesyłki za pobraniem,czy były jakieś przykrosci z tego tytułu??

Gość gość
Nie należy się obawiać, jeśli ktoś już zamówił za pobraniem to niech nie odbiera bo przecież jakie konsekwencje moga być od oszustów, mogą jedynie straszyć.

Gość gość
ja tez sie dałam nabrac ale to dlatego ze ich strona wydawała mi sie dosc ładna i profesjonalna Uzywam tego juz 3 tydzień ale zadnych efektów, po prostu nic. dlatego teraz uwazam ze to oszustwo

Gość Renata1902
Witam drogie Panie! Znalazłam się na tej stronie, ponieważ chciałam kupić Hialuro Ultra. Jak wielu moich przedmówców szukałam firmy produkującej, noblisów, lekarki z reklam, czegokolwiek, co potwierdzi, że to, co chcą sprzedać zdesperowanym ludziom działa. I co - wielkie nic, a raczej wielkie oszustwo, z którym nikt nic nie robi. Oto mamy książkowy przykład jak okradać ludzi i być ponad prawem. A może by tak pozew zbiorowy!? I do tego pociągnąć do odpowiedzialności osoby, które brały w tym procederze udział reklamując, to badziewie bez sprawdzenia firmy. Może zna się ktoś na tym, jak poprowadzić sprawę i zakończyć złodziejski proceder. Pamiętam,że kiedyś było tak : kradzież do 200 zł-to wykroczenie, ale powyżej już przestępstwo. Więc jeżeli wpłynie więcej skarg do tego samego sądu, to może się za to wezmą. Pozdrawiam wszystkich i walczcie ze złodziejami i oszustami. Mam nadzieję, że nikt już się nie nabierze.

Gość Renata1902
Chcecie poznać prawdę -Krem Lagrend- pewnie ci sami założyciele firmy. kliknijcie na zdjęcie przystojnego pana doktorka prawym przyciskiem myszki i zobaczcie grafiki w google :) fajna zabawa raz jest lekarzem z Kanady, innym zaś z Australii, ale największy wybór lekarzy, gdzie też można go znaleźć Prawda, że przystojny, choć anonimowy? :( Wkleiłam wszystkie strony, ale musiałam usunąć, bo mnie blokują i uznają treść za spam--mamy naszą wolność słowa

Gość stella08
zlodzieje!!! lepiej bylo przeslac te pieniadze na biedne dzieci w Polsce przylaczam sie do pozwu zbiorowego

Gość gość
Drodzy oszukani, orientowałam się już co do pozwu zbiorowego, niestety nie da się go złożyć jeśli nie wiecie przeciw komu. Najpierw Policja musi ustalić kto jest winien. Pozostawienie tej sprawy bez niczego będzie skutkowało zachętą do dalszych oszustw.

ta firma kopiuje wszystko od lagrend. dlatego reklamy wyglądają tak samo. strach pomyśleć co jest w opakowaniu tego pseudokremu..

Gość gość
Dziekuje za ostrzezenie!!!!!!!!!nie odbiore!!!!!!!

Gość gość
Ustalenie kto się za tym kryje jest możliwe , wystarczy tylko żeby policja wydała nakaz udostępnienia informacji przez firmę Siódemka która pośredniczy w tej procedurze i zasłania się ochroną danych osobowych. Firma Siódemka ma podpisaną z nimi umowę a co za tym idzie zna dane osobowe i konto bankowe oszustów (przy płatnosci za pobraniem przekazują bowiem pieniądze na ich konto).

Gość gość
Jest możliwe, to najprawdopodobniej ten sam oszust co sprzedaje Lipoxine, jakiś tam błonnik, Whitetime, czyli niejaki Piotr K. Tutaj więcej: www.natemat.pl/96281,nie-ma-sposobu-na-piotra-kaszubskiego-tym-razem-sprzedaje-blonnik-beta-reklamujaca-go-lekarka-nie-istnieje

Gość gość
Uważam również ze jest to ta sama osoba ponieważ jego numer telefonu w miesiącu lutym widniał jeszcze pod adresem nadawcy.

Gość gość
Szczerze to nieźle mnie zestresowaliście... Tym bardziej, że faktycznie ich strona to krzak... Ja po tygodniu czekania otrzymałam preparat. Dzisiaj przyszedł. Brak paragonu. Na kopercie adres zwrotny: Hamiltons Group Limited Podbipięty 27 02-732 Warszawa 606310403 Gdyby ktoś potrzebował.

Gość gość
Ta osoba z pod tego tel 606310403 z przesyłki z hialuro-urtra pisala do mnie ze nie pracuje juz tam ze to oszusci !!bo do niej dzwonilam bo produkt przyszedl potłuczony!!!Dal mi numery tel do Pana kaszubski 221013975 dzwonilam i kazal reklamacje skladac na @ na ktorego wyslalm kontakt@hialurourtra.com oczywiscie taki @ nie istnieje!!!firma kurierska ma mi oddac pieniadze dziwne!!!Mam jeszcze jeden numer tel506571290 nik nie odbiera!!Pan kaszubski powiedzial ze nie moze gadac bo jest zagranicą ale ten numer 22 jest przeciez do warszawy !!!

Gość gość
ok to że są to oszuści to jest oczywiste... dałam sie nabrać Mea Culpa ;-( ale co zawiera ten preparat i czy nie jest szkodliwy dla skóry ???? bo to że zmarszczek nie zniweluje to również jest oczywiste ale co tam w środku jest ??? używać czy nie ?? szkodzi czy nie ??

Gość gość
Czy należy rozumieć, że Pan Kaszubski i hialuro-ultra to to samo?

Gość gość
Witam wszystkich ponownie. Żałuję że nie mieszkam w Warszawie bo załatwiłabym to osobiscie. Podzielę się za to wszystkimi informacjami jakie posiadam. Ktoś z poprzedników podał numer 506571290 -jest to telefon p.Piotra Kaszubskiego. To ten numer telefonu widniał na początku na paczce przesyłkowej z błędnym adresem nadawcy Siódemki. To własnie firma Siódemka zawarła z tym panem dziwną umowę że ewentualne zwroty będą trafiały do Siódenki ,a oni będą przekazywać je dalej na adres wskazany w umowie czyli do p.P.Kaszubskiego. Potwierdzam że pan ten stosuje różne wybiegi w celu unikania kontaktu z oszukanymi klientami. Miesiąc temu przy pierwszej rozmowie kiedy podważyłam oryginalność produktu i opakowania zapewniał o wiarygodności produktu i w celu potwierdzenia tego odesłał mnie do pani Magdy M. (606310403).Pani ta jednak nie chciała podać żadnych szczegółów dotyczacych adresu i dystrybutorów Spółki HGL. Żenujące było to że na pytanie gdzie man odesłać produkt skoro nie ma wiarygodnego adresu odpowiadała że do nadawcy. Po kilku nerwowych rozmowach Pani Magda stwierdziła że mam odesłać na adres Siódemki ,to trafi do nich. Niestety właśnie paczka wróciła z adnotacją adresat nieznany. Nie wiem dlaczego ponieważ firma Siódemka zgodnie z podpisaną umową powinna wiedzieć komu je oddać. Powracajac do Pana Kaszubskiego to już na drugi dzień w rozmowie tel. udawał że ktoś przekrecił jakąś cyłrę w telefonie, wszyscy do niego dzwonią a on biedny nie wie o co chodzi. Później nie odbierał telefonów, a jeszcze później pozbywał się dzwoniących klientów strasząc cenami połączeń w związku z rzekomym przebywaniem za granicą. Mam telefon na kartę i po każdej rozmowie widzę koszt -zagranica? śmiechu warte. Prawdziwy adres p.P.Kaszubskiego to ul.Podbipięty 27/1 02-702 Warszawa. kontakt@whitetime.pl. , ale nie ma co liczyć na odpowiedź bo ja do dzisiaj nie otrzymałam ,zero reakcji. Jesli chodzi o sam produkt (ze względu na brak możliwosci zwrotu zaryzykowałam go wypróbować) to nie widzę żadnych pozytywnych efektów działania, szkoda pieniedzy. Po kremach aptecznych widziałam jakąkolwiek poprawę a po tym kompletnie nic ,może to zwykły balsam albo niwiadomo co. Sposób działania oszustów tz. ukrywanie adresu nadawcy, brak możliwości zwrotu i reklamacj towaru pommimo tak pięknego regulaminu ,który to gwarantuje jak równiez brak rachunku powinien zainteresować organy ścigania i urząd skarbowy. Może ktoś z oszukanych z Warszawy zainteresuje się tym i podejmie działania celem zakończenia tego procederu i ukarania winnych. Chętnie dołaczę chociaz na odległosć.

Gość gość
Czy ktoś już zgłaszał te sprawę na Policję?

Gość gość
Dziewczyny a moze ta sprawa by sie zainteresowala telewizja interwencja?o de mnie odebral tel z pod tego nr 221013975 i powiedzial ze jest za granicą i ma roming ze mam reklamacje skladac do firmy 7 ale bez paragoanu nikt jej nie przyjmnie bo moj towar byl stłuczony .kaszubski na pewno to jest bo pani z pod numeru podala mi jego numer i powiedziala ze z oszustami nie chce miec nic wspolnego nr pani 606310403