Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka basia

ciąża z żonatym, ona też w ciąży

Polecane posty

Gość autorka basia
Ja go kocham, powtarzam ze to nie romans! Nie wiem czy mogę mu teraz wierzyć :-( ukrył przede mną jej ciąże

Gość autorka basia
Ludzie przecież zdarza się, że pary się rozstają! Litości! Nie zrobiłam tego przeciw niej!

Gość gość
Ty Go kochasz. W tym przypadku ktory opisałam dziewczyna też kochała. Spotkalas kiedys faceta ktory kochance mowi że żona dla niego wazniejsza i nie ma zamiaru jej zostawiać? Bo ja nie. A teraz pomyśl...

Gość gość
uwazam ze powinnas szczerze porozmawiac z nim , masz prawo wiedziec jakie sa jego plany ja cie nie obwiniam skoro mowił ci ze jej nie kocha i rozwodzi sie to pewnie tez bym uwierzyła a te co tutaj krytykuja i wyzywają sa madre bo ich sytuacja nie dotyczy a wtedy oj dobrze sie po kims jedzie i obwinia i złorzeczy

Gość autorka basia
Gdyby chciał z nią być to chyba by się od niej nie wprowadzał nie?

Gość gość
a wyprowadził się czy wyprowadza?

Gość gość
gdyby nie chciał z nią być, to dziecka by jej nie zrobił

Gość autorka basia
Tak najprościej zbluzgać :-/ mam taki mętlik w głowie ze juz sama nie wiem co mam myśleć, co robić :-(

Gość gość
postaw jasno sytuację, niech wybiera albo Ty albo ona, inaczej się nie da, później będzie gada w stylu przecież jej nie zostawię, jest w ciąży, muszę jej pomóc, odejdę jak urodzi, przecież nie może się denerwować i takie tam podobne, musi wybrać bo będziesz na niego czekać a się nie doczekasz, uwierz mi, wiem co mówię, ja czekałam całą ciążę, też mówił, że kocha, że mu zależy, że odejdzie, minęło kilka lat i nie odszedł.

Gość gość
Autorko ja spalam z facetem 5 razy-romans. I wczoraj dowiedziałam się że jego żona jest w 9 tygodniu ciąży.

Gość autorka basia
Wprowadził, od kilku miesięcy wynajmuje mieszkanie

Gość gość
myślałaś, że facet, który zdradza nie sypia z żoną, sypia i powinnaś zdawać sobie z tego sprawę.

Gość gość
autorko postaw sprawe na ostrzu noza , a jak dlugo jestescie ze sobą , czy spotykaliscie sie tylko w mieszkaniu czy razem wychodziliscie bez ukrywania sie przed innymi

Gość gość
jak się wyprowadził od żony i zrobił dziecko jej i Tobie to zwykły szmaciarz, może nie jesteście jedyne?

Gość gość
uciac mu jaja!!!!!!!!!!!

Gość autorka basia
On mówi ze chce być ze mną, ale jak mam mu teraz wierzyć? Przyznał mui się wtedy, że z nią spał, chwile później się wprowadził, ale o ciąży juz nie powiedział!

Gość gość
musisz postawić sytuację jasno, inaczej będzie się to ciągnęło w nieskończoność, niestety wiem co mówię

Gość gość
mieszkacie w jednym miescie?

Gość gość
też trafiłam na podobnego gnoja, czekałam aż w końcu go znienawidziłam, mam z nim kontakt tylko ze względu na dziecko, jak na niego patrzę rzygać mi się chce.

Gość gość
Jak może mieć termin na luty a co ona rok w ciąży będzie? :D

Gość gość
na ten luty chyba debilu czytac nie umiesz?

Gość gość
chyba nie jest szczery z toba do konca a moze rzeczywiscie nie wiedział o ciazy musicie to sobie wyjasnic szybko a dlaczego jego zona kontaktowała sie z toba ?

Gość autorka basia
Pracujemy razem, w pracy od razu wszyscy wiedzieli że coś się święci. Cześć znajomych, jego brat, później rodzice. Żona tez wie od dawna. Sam jej powiedział. Przynajmniej tak mi powiedział. A tu go kochasz? Gościu od ciężarnej?

Gość gość
Czemu ciągle piszesz'wprowadzil'

Gość autorka basia
O rany ale ktoś tu błysnął wiedzą :-( ona ma termin na luty 2014! Zaraz rodzi!

Gość jolaska to ja
ta zona to powinna wam obojgu natrzaskac po ryju!!!!!!!!!!!!!!!obojugu!!!! co za buchaj rozpłodowy!!!!!!! ha ha jeszcze ze troj****chorów i złobek rodzinny se załozycie!!!!!

Gość gość
Cholernie go kocham, ale on nie obiecywał mi nic poza seksem.

Gość gość
jak nie postawisz sprawy jasno będziesz czekać i czekać i się nie doczekasz, taka prawda, niech C***owie co teraz zamierza, jak powie, że chce złożyć pozew o rozwód to powiedz, że chcesz zobaczyć potwierdzenie jego złożenia, nie możesz mu wierzyć na ładne oczy, tacy są faceci zdradzający żony, kłamią, oszukują, często nie mówią, że mają rodzinę, o dzieciach to już w ogóle zapominają, rozkoch*ją w sobie a potem mają Cię gdzieś.

Gość autorka basia
Literówka, pisze z telefonu. Wyprowadził. Ona do mnie dzwoniła, wzywała, straszyła itp

Gość głupie baby
skad wiesz ze jak zobaczy to dziecko co zaraz sie urodzi to nie zostawi ciebie i twojego dziecka?