Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka basia

ciąża z żonatym, ona też w ciąży

Polecane posty

Gość autorka basia
Gościu to wspolczuje. U nas nie chodziło o Seks tylko :-( nas wiele łączy... Mamy wspólne pasje, zainteresowania, poglądy. Kocham go tak bardzo, że serce mi pęka na myśl o tym ze może go nie być! ale jak mogę być z kimś kto mnie tak oszuka? Ukrył jej ciąże :-( umieram z rozpaczy

Gość gość
ta zona to niezła sucz pewno specjalnie go wrobiła!!!!!!!!!!!zeby go przytyrzymac jak sie juz kapnela ze on love ciebie

Gość gość
20:23 głupie baby - no niestety baby są głupie a jak już się zakochają to w ogóle rozum tracą ale facet jest tak samo winny, jak nie bardziej, co innego jak sprawa jest jasna - seks i nic więcej ale jak taki kłamie, twierdzi, że ją kocha, chce być z nią, żonę zostawi, rozwiedzie się a kobieta mu wierzy i czeka, ehh życie.

Gość autorka basia
Nie wiem. Nie wiem też czy nie będzie jutro końca świata. Jej nie kocha iw to akurat wierze, nie wróci do niej. Pytanie czy ja będę potrafiła z nim być? Może ktoś był w podobnej sytuacji i się udało?

Gość gość
Autorko ale to nie ma znaczenia, że razem pracujecie, macie wspólne pasje, on ma żonę i bez względu na to, że twierdzi, że Cię kocha, lubi spędzać z Tobą czas to żona zawsze będzie żoną i przegrasz z nią, naprawdę wiem co mówię, przykre to ale prawdziwe.

Gość gość
dokładnie zawsze bedziesz ta druga.

Gość autorka basia
Skąd wiesz ze przegram? Od ponad pół roku nie mieszka z nią, nie spotyka się choć ona wydzwania do niego i jego rodziców, nalegał od początku bym z nim zamieszkała, gdy dowiedział się o naszej ciąży zaczął szukać większego mieszkania - dla nas! Już miałam się wprowadzić gdy dowiedziałam się o jej ciąży

Bez przesady. Żona może być ex żoną. Mało to ludzi się rozwodzi? Pytanie tylko czy on faktycznie się z nią rozstaje. Niby się wyprowadził. A rozwód to tez tak szybko nie dziala. I trzeba zaplacic 600 zl i napisac pozew a to zajmuje czas, tym bardziej gdy sie nie chce i do prawnika sie ciezko umowic. No i moze chcial ppczekac az zona urodzi, no bo rozwod jak baba w ciazy? Sad by nie dal rozwodu.

Gość gość
idiotka!!!!!beda cie pokazywac palcami na ulicy!!!powinni cie na taczkach gnoju wywiezc!!!!!

Gość autorka basia
Chyba umrę z bólu :-( z żalu :-( rozpaczy :-( co dalej? Co robić?

Gość gość
nie masz pewności, że się nie spotyka i już nigdy tej pewności nie będziesz miała, jak jej robił dziecko to pewnie też twierdził, że się nie widują, prawda?

Gość gość
idz do koscioła i sie wyspowiadaj i pomódl. Bóg wskaze ci własciwa droge.

Gość autorka basia
Na szczęście nie żyjemy w średniowieczu żeby mnie ktoś palcami pokazywał :-/ myślisz ze ja jedna żyję w związku z kimś z przeszłością?

Gość gość
kazać złożyć pozew o rozwód!!!

Gość gość
pierwsza rzecz jaką teraz powinien zrobić - ZŁOŻYĆ PAPIERY ROZWODOWE, a dlaczego do tej pory tego nie zrobił, jak Ci się tłumaczył?

Gość gość
nie nie ty jedna zadałas sie z zonatym ale jak zyje to takich historii zeby i zona i kochanka w ciazy to nie widziałam.

Gość gość
teraz wypijesz swoje piwo,rżnęłąś się z żonatym, poniesiesz konsekwencje, i co to zapierdoły że mu się małążeństwo nie układało skoro żonkajest w ciąży też siękochali w małążeńskim łożu, a z tobą w k***wskim łożu,jak małżeństwo upada to życieseksualne wygasa u nich było inaczej więc się nie oszukuj, akurat nikt ci nie przyklaśnie k***wko

Gość gość
sorry ale nie żal mi ciebie... wstyd łapać się za żonatych:/ i jak widać skoro żona w lutym będzie rodzić to aż tak źle między nimi nie ma... jakby nie patrzeć przyłożyłaś rękę do rozbicia rodziny... a wpaść z żonatym to już szczyt głupoty... przez ciebie będą cierpieć tylko dzieci... że też po świecie łażą takie jak ty:/ facet też winny, pewnie, ale jakby suka nie dała to by pies nie wziął... jesli kiedyś będziesz na miejscu jego zony to zrozumiesz te posty...

Gość gość
myślisz ze ja jedna żyję w związku z kimś z przeszłością - Kochana, tak będziesz mogła mówić jak sąd ogłosi rozwód!

Gość autorka basia
Ona zaszła w ciaze gdy jeszcze razem mieszkali. Fakt mówił, że z nią nie sypia, ale też od razu przyznał się wtedy do tego i na dowód właśnie czystych zamiarów wyprowadził się od niej tzn z ich domu. Nie będę go bronić i opisywać jak do tego wtedy doszło, ale ja mu wybaczyłam tą " zdradę"

Nawet gdy bedzie z tobą to szykuj sie na ciezkie zycie. Bo bedzie mial dziecko z poprzedniego zwiazku a to oznacza placenie alimentów, mozliwe tez placenie alimentów na byla zone, spotykanie sie z nią, spotykanie sie z dzieckiem co 2 tygodnie w weekendy (gdy bedzie starsze), w tygodniu, wakacje, ferie. Wszystko bedziecie musieli ustalac razem z tamtym dzieckiem zapewne. Nigdy nie bedziesz moglabyc takim prawdziwym numerem 1.

Gość gość
jak ma się z żoną rozwieść jeżeli ona jest w ciąży,presja rodziny, środowiska,widocznie jest im dobrze skoro zdecydowali się na dziecko a twoja rola jaka w tym wszystkim jest tylko psujesz

Gość gość
jak ma się z żoną rozwieść jeżeli ona jest w ciąży,presja rodziny, środowiska,widocznie jest im dobrze skoro zdecydowali się na dziecko a twoja rola jaka w tym wszystkim jest tylko psujesz

Gość gość
pewnie latałas z cyckami na wierzchu.zeby skorzystac to kazdy chłop wszystko ci obieca. zobaczysz zobaczysz potulnie wroci do zony a ty ich bedziesz mijac na spacerach:-D :-D

Gość gość
te teksty w stylu "jakby suka nie dała, pies by nie wziął" są średnie, facet twierdził, że kocha i takie tam pierdy pierdy a dziewczyna się zakochała, życie.

Gość gość
będzie to przeciągał, przekonasz się sama.

Gość gość
ee tam bedzie przeciagał!!!zobaczysz zakocha sie w dziecku a ty zostaniesz z niczym!!!!!

Gość autorka basia
Oni nie zdecydowali się na dziecko! Gdy się okazało ze ona jest w ciąży, gdy sama się o tym dowiedziała to on już z nią nie mieszkał! A to była wpadka! Większą niż nasza!

Gość gość
nikt Ci tutaj źle nie życzy ale przekonasz się sama jak zachowują się tacy faceci, jak kłamią, manipulują. po porodzie rozwód? słabe to, dziewczyna będzie w połogu, zajęta noworodkiem, wtedy to będzie ją chciał ciągać po sądach, pomyśl.

Gość gość
po narodzinach też nie będzie dobry czas, niedługo to usłyszysz.